Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM MI YARDIMCI OLUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bundan sekiz ay kadar önce yine buradaki arkadaşların da yardımıyla kardeşime internetten bir bilgisayar almıştım. bilgisayar asus x550 j modeli. bu modelin üstünde olması gereken ekran kartı geforce gtx 850m diye biliyordum. bilgisayarı da o yüzden almıştım zaten kardeşim oyun oynamayı sever rahat kullansın diye. şimdi okullar kapanınca kardeşim yanıma geldi. ben de bilgisayarı kurcalarken görüntü bağdaştırıcılarında intel hd graphics 4600 yazdığını gördüm. kardeşim bilgisayardan pek anlamadığı için bugüne kadar kontrol etmemiş. benim bildiğim kadarıyla görüntü bağdaştırıcılarında bilgisayardaki ekran kartı yazıyor. yani gforce gtx 850m yazmalıydı.
    bu durumda ortaya iki seçenek çıkıyor. ya bilgisayar söylenen ekran kartıyla değil de başka bir ekran kartıyla geldi. ya da ekran kartını çaldılar. işin içinden çıkamadım lütfen yardımcı olur musunuz. bunu nasıl öğrenebilirim. ekran kartının yüklendiği zamanı nasıl görebilirim bu bir fikir verir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rastik

Arkadaşlar bundan sekiz ay kadar önce yine buradaki arkadaşların da yardımıyla kardeşime internetten bir bilgisayar almıştım. bilgisayar asus x550 j modeli. bu modelin üstünde olması gereken ekran kartı geforce gtx 850m diye biliyordum. bilgisayarı da o yüzden almıştım zaten kardeşim oyun oynamayı sever rahat kullansın diye. şimdi okullar kapanınca kardeşim yanıma geldi. ben de bilgisayarı kurcalarken görüntü bağdaştırıcılarında intel hd graphics 4600 yazdığını gördüm. kardeşim bilgisayardan pek anlamadığı için bugüne kadar kontrol etmemiş. benim bildiğim kadarıyla görüntü bağdaştırıcılarında bilgisayardaki ekran kartı yazıyor. yani gforce gtx 850m yazmalıydı.
    bu durumda ortaya iki seçenek çıkıyor. ya bilgisayar söylenen ekran kartıyla değil de başka bir ekran kartıyla geldi. ya da ekran kartını çaldılar. işin içinden çıkamadım lütfen yardımcı olur musunuz. bunu nasıl öğrenebilirim. ekran kartının yüklendiği zamanı nasıl görebilirim bu bir fikir verir mi ?

Aygit yöneticisine girip ordan görüntü bagdaştiricisina girin bakin bakalim gtx850m görünüyormu ? Ysda gpu-z adli programi indirip de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• endişelencek bişey yok işlemcinin kendi gpusunu gösteriyor. oyunlarda 850m devreye girer aygıt yöneticisinden tekrar kontrol et
  • Peki nerden görebilirim devre dışı mı kalmış diyorsunuz yani oyunlarda grafik performansı kötü diyor sürekli bu ekran Kartı pes 2013 ü iyi derecede çalıştırmalı yanlış mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki nerden görebilirim devre dışı mı kalmış diyorsunuz yani oyunlarda grafik performansı kötü diyor sürekli bu ekran Kartı pes 2013 ü iyi derecede çalıştırmalı yanlış mıyım

Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de ordan aygıt yöneticisinden kontrol et sistemde yüklü gözüküyomu? Değilkse muhtemelen driverı kurulmamıştır nvdia sitesinden indirebilirsiniz. Bazı oyunlar ekran kartını görmüyor manuel olarak nvida yönetici panelinden oyunun .exe dosyasını tanıtmanız gerekiyor.

• Hayır hocam aygıt yöneticisinde intel HD Graphics 4600 görünüyor başka bişey yok

• Şu bölümün resmini at ,olmadı google nvidia driver yaz,otomatik cihaz belirlemeye tıkla bakalım bulucakmı,genelde leptopların üstünde ekran kartının marka cıkartması olur birde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba yanlışlıkla 850m sürücüsünü sildiniz bir yerden pc ye yükleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rastik R kullanıcısına yanıt
    Biosa girin.Gerekirse ayarları kurcalayın.Switchable Graphics kapalı durumda mı?
  • arkadaşlar driveri yüklemeye çalıştım uygun donanım bulunamadı dedi. nvidia da kendi sitesinde otomatik olarak bulamamıştı.
    resimler de şu şekilde
    bilgisayarın altındaki yazan model numarasını ve markasını bi yaz bakalım
  • hocam bilgisyar asus x550j

Şu ürünse evet mutlaka 850M olması gerekiyor. Görüntü bağdaştırıcılarında Intelden hariç VGA yazar, driveri yükleyince 850M olur. Ayrıca inteli tanıttıktan sonra nvidia driveri kurulumu otomatik olarak bulması lazımdı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Haziran 2015; 17:22:14 >
  • quote:

arkadaşlar driveri yüklemeye çalıştım uygun donanım bulunamadı dedi. nvidia da kendi sitesinde otomatik olarak bulamamıştı.
    resimler de şu şekilde

Orda bilinmeyen aygıt olarak gözüken olabilir, nvidianın driverlarını çekerken 850M olarak belittinmi, eğer belirtmeden direk çektiysen normal driverlarını indirmiş olabilirsin, yani desktop için olan driverlar hata verir, 850M için çekmelisin.

• evet hocam 850m olarak çektim notebook için olanını. sanırım kötü sona doğru yaklaşıyoruz arkadaşlar. :(
  • Korkma Gtx850m Var O Bilgisayarda Driverini Fln Yükleyin İnternetten . Sorun Düzelir.

• yok hocam bir daha indirdim driverı ama uyumlu donanım bulunamadı diyor maalesef.
  • Kaç paraya almıştınız??

• Ekran kartını sökmezler, bir bilgisayarcıya götür.

ATI Radeon® R7 M265 DX 'de olabilir ekran kartın,bide AMD driver yüklemeyi dene
    http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2032
    32 bit linki bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.