Şimdi Ara

Bu arkadaş benden ne istiyor, lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, özellikle erkeklerden görüş almak istediğim için Kadınlar Kulübü'ne değil buraya yazmak istedim :)

Mesele gönül meselesi. Doktorada sınıf arkadaşım var, bir dersi birlikte aldık sadece. Kendisiyle geçen yıl tanışmıştım ama ondan sonra hiç görmemiştik birbirimizi. Bu yıl doktorada birlikte ders alınca ders vasıtasıyla iletişimimiz oldu. Yapmamız gereken bir ödev vardı, ilk olarak bu ödevle ilgili iletişim kurdu benle, bir kaç kez mesajlaşmıştık sadece. Sonra yine ödevle ilgili bir konu için telefonla aradı beni ve o sırada çok samimi konuştuk, akşamına beni instagramdan bulup ekledi falan, o gün gece 2 3e kadar mesajlaştık. Takip eden günlerde de artık sürekli iletişim halindeydik, ya arıyordu ya da mesajlaşıyorduk. Mesajlaşırken ben bazen tersliyordum ama, ne bileyim mesela gittiği bir söyleşide buna çiçek vermişler, çiçeği bana vereceğini falan söylüyordu sana başkasının verdiği çiçeği mi vereceksin istemem falan diyordum, birlikte çay içme teklif etti bir kaç kez, reddettim sonra acaba fazla mı naz yapıyorum deyip bu kez ben teklif ettim, kabul etti hemen. Bu yoğun iletişime başladıktan bir hafta sonra yüz yüze de görüştük. Çok keyifliydi, bayaa kendinden de bahsetti. Eski ilişkilerinden falan da konuştu, yakınlaşmayla ilgili problemleri olduğunu falan da söyledi. Bana iyi ki varsın, çok huzur veriyorsun bu beni korkutuyor gibi söylemleri falan da oldu. İlk başta sürekli görüşmek istiyordu benle, evlerimiz de yakın. Haftada 2 3 gün birlikte yemek falan yedik, genelde her akşam arardı, ilk mesajı o atardı. Sonra yavaş yavaş bu iletişim azalmaya başladı ama hala sürdürüyordu iletişimi. Bir kaç gün aramadığı oluyordu, öyle zamanlarda hep adımı ondan bekledim, yine arayan o oldu. Aramızdaki sadece dostluk mu, yoksa hoşlanıyor mu bilemiyorum, ben ilgimi belli ettiğimi düşünüyorum. Ama o bazen yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor. Genel olarak hayatının çok bunaldığı bir döneminde ama buna bağlamak istemiyorum çünkü benle ilk tanıştığı zaman da hayatının bu dönemindeydi zaten ama benle çok yakın iletişim kuruyordu.

Ben hep adımı ondan bekledim, ilgi gösterdim ama hoşlandığımı çok anlamasın diye çok o şekilde dile getirmedim acaba bu yüzden mi uzaklaştı benden emin olamıyorum. Hoşlandığımı göstermek için bazen birlikteyken yanağına falan dokunuyorum, böyle çok kısa okşuyorum sakallarını falan, ona genelde iltifat da ediyorum ama genel iletişim tarzımız daha çok esprisine birbirine takılmak tarzında yürüyor, çok mu arkadaşça gittim acaba diye şüpheye düşüyorum. Genel olarak isteklerimi çok dile getiremem zaten, biraz da bu yüzden o aramadıkça çok aramıyorum, görüşmek istediğimi dile getiremiyorum, genelde o görüşelim deyince görüşüyoruz, ama bir keresinde ben görüşmek istediğimi söylediğimde işi olmasına rağmen işini iptal edip gelmişti. Ona değer verdiğimden şüphesi olmadığından eminim.

Bu arada bu kadar çekingen davranmamın bir sebebi de şu, ilk görüşmeye başladığımızda bir gün telefonla konuşurken "bir duygu yok değil mi" dedi bana, böyle duygu olmasın der gibiydi tavrı, yoookk zaten seni ne kadar tanıyorum ki falan dedim ama o gün çok kötü olmuştum gerçekten, o yüzden hiç cesaret edemedim direkt duygumu göstermeye. Ama o bunu söyledikten sonra da hep kafa karıştırıcı davranmaya devam etti. Bu arada bana garip gelen bir de şu var, ilk konuşmaya başladığımızda ben daha önce sağlık bakanlığından istifa ettiğimi söylediğimde hmm sen çabuk vazgeçiyorsun o zaman falan deyip bu vazgeçme meselesinin üzerinde bayaa durmuştu, ilerde ondan vazgeçmemden falan mı korkuyor anlayamadım.

Bazen acaba bana pas atıyor da ben mi gole çeviremiyorum diye de düşünüyorum. Geçenlerde instagramda arkadaşıyla birlikte bir fotoğraf paylaşmış, fotoğraf paylaştığı arkadaşının bir arkadaşı da aaa birlikte bi çay falan içelim söylesene arkadaşına falan demiş, bunu bana anlatırken bu ne saçma şey yaa insan bi sorar dimi görüştüğü biri var mı, sahibi var mı ondan sonra çay teklif eder falan dedi hiç bi şey diyemedim o an. Geçen gün de ben buna istatistik öğreteceğim bu arada, normalde başkalarına parayla öğretiyorum ama ondan tabi ki para falan almayacağım, yeter ki öğret parası neyse veririm falan dedi. Öyle parayla olmaz dedim, ne yapayım gönlümü mü vereyim falan dedi bunu iki kere söyledi hatta ben yine bişey diyemedim. Böyle anlarda saflaşıyorum, duyduğum şeyi doğru mu duydum acaba yanlış falan duyduysam rezil olmayayım diye düşünürken hiç bir şey söyleyemiyorum. Sürekli böyle yapıp benden karşılık gelmeyince mi uzaklaştı acaba Allah aşkına bana bir fikir verin.

Bu adam benden hoşlanıyor mu, arkadaş olarak mı görüyor? Ben ne yapmalıyım duygularımı belli edecek şeyler mi yapmalıyım, direkt mi söylemeliyim, yoksa kendimi geri mi çekmeliyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadım bunu dh'li biri zor okur.

Seviyorsan git konuş bence.

• durumumuz yoktu okuyamadım

• Eskilerden bahsediyor, yok sıkıntılıymış falan. Daha kendi duygusal problemlerini çözmekte dik duramayan bir erkek için zamanını mı harcayacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vittorioo V kullanıcısına yanıt

Ben de okumadım ama tavsiyem:

Takmaya değmez...

• Bence doğru yoldasın ama olmaya da bilirsin. O yüzden aklını dinle ve gönlün ne diyorsa onu yap. Etrafındakileri dinle ama onlararın sözlerine kulak asma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadınlar kulübü mantıklı ilk paragrafın yarısında dikkatim dağıldı bağyansan oraya aç bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vittorioo V kullanıcısına yanıt

oyun böyük yiğen

• eskiden biri vardı böyle konulara "özet geç l.... " diyordu

nerde o eski günler..

• DH da kimse okumaz bunu

• Bosver olacagi varsa olur o kadar analiz yapacak bisey yok modu gunden gune degisen insanlar var birgun duvar gibi ertesi gun flortoz olan ben kendi haline birakirim boyle insanlari.

• hepsini okudum

özet:arkadaş oldugu bir erkekten adım bekleyen kızkişisinin mağduriyeti

tavsiye
    1-her erkegin size asik oldugunu sanmayin. Sadece arkadas olarak görüyordur belki(cirkinsen)
    2-ezik bi erkekse senden ilk adimi bekliyordur

• Anladığım kadarıyla sen kadınsın arkadaş dediğin adam umarım doğru anlamışımdır çünkü dhde pek kadın olmaz ve sende adamsan olaylar iğrenç bir yere doğru gider.

• abla detaya girme özet geç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.