Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM NE YAPMALIYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Temmuz 2017; 13:5:53 >

• Soğuk bir bardak su iç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu anında ver yoksa dükkan sahibinin haberi olur demeliydin.
  • İphone ve dolandırılmak diyince aklıma bu konu geldihttps://forum.donanimhaber.com/dolandirdi-galiba-bilmiyorum-sizce--109039824

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 21 Temmuz 2017; 1:29:32 >
  • Ulan bi defa tersten okuyalım dedik onda da zebani çıkmadı. Ayıp ettin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOLANDIRILDIM NE YAPMALIYIM??
  • Double ice'lı soğuk water drink bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartıyla taksitle aldıysan (belki tek çekimde de oluyordur bilmiyorum) bankaya git hemen ödeme itirazında bulun formu doldur.
  • dolandırıcılık değil bence. adam da demiş kasayı boşalttı diye. hırsızlık olduğundan senin bi hatan yok. git iste parasını. telefonu size emanet etmiştim verin de. olmadı polis falan çağır mahkemeye veririm de al paranı bi şekilde
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Ödeme itirazı yapınca parayı geri mi veriyor banka? :/

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam savcılığa gitsem şikayet etsem olur mu?Dükkan sahibi benim zararımı karşılamak zorunda değil mi?

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef bence bu durumda karşılamak durumunda değil. Eğer siz o telefonu oraya bırakmasaydınız hiçbir sıkıntı olmayacaktı hem neden garanti belgesinide bıraktınız ki? Bari elinizde o kalsaydı. Telefonda şifre ve iPhone'umu bulu da aktif bıraksaydınız keşke yenisini alınca sıfırlardınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi 6 yla 6s i nasıl ayıramazsın kutunun üstünde kocaman kare içinde S yazıyor.

• Kredi kartı ile ödeme yaptıysan hem online bankacılıktan görürsün hemde bankadan evrak alabilirsin.Ama ödeme yapmış olman telefonu çaldırdığını kanıtlar mı bilmiyorum.Adam suç duyurusunda bulundu mu acaba şimdi adamın o kadar malı gitmişken 1 tane telefonun peşine düşmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 21 Temmuz 2017; 11:37:13 >
  • Bu çalan eleman adına suç duyurusunda bulunsam ne olur sonuçta yurtdışına kaçmadı bu adam elbet çıkacak ortaya?

• o kadar bozuk bi türkçeki klavyeye kafa atasım geldi
  • hocam telefon sağlamsa uğraşma boşver. Çünkü ortada sizinde saflığınız var boşuna ifşa olmayın. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Adam dese 6s verdim falan diye ispatlayabilcekmisiniz.
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    Bu durumda yapılabilecek en mantıklı şey olur bence hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.