Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM SAHİBİNDEN.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu olayı sizlerde yaşamayın diye yazıyorum sahibinden.com sitesine bir ilan verdim ve birisi arayıp ürünü almak istediğini söyledi bende çok ucuz bişey sattığım için ücretin hesabıma yatırılmasına pek önem vermedim almak isteyen kişi öyle düzgün ve kibar konuşuyordu ki güvenip paketi kargoya verdim 2 gün sonra birisi beni aradı ve ben sizden galaxy s3 istedim siz bana ne gönderdiniz diyerek beni dolandırıcı yerine koydu sonra adamla konuştuğumda dolandırıcının tezgahını anladım benim adres bilgilerimi kendi adresiymiş gibi kullanıp birinden bu telefonu satma yalanıyla telefon ücretini istemiş benim verdiğin paketin takip no sunu da ücreti istediği kişiye vermiş alıcıda paketin kargoya verildiğini görünce güvenip ücretini ödemiş şu an adam benim dolandırıcıyla işbirliği yaptığımı düşünüyor tazminat davası açacağını söyledi çok moralim bozuk beni resmen alet olarak kullandı bilmiyorum dolandırılan kişi bi telefon için dava açarmı . dikkatli olun arkadşlar bu internet işleri şakaya gelmez başınıza büyük işler açılabilir ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

• vay arkadaş olaya bak...
    geçmiş olsun bu arada
  • korkmayın kardeş mahkemede herşey açıklığa kavuşur yalnız bu ders olsun internetten alışveriş yaparken 3d secure yi kullanmadan alışveriş yapmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

korkmayın kardeş mahkemede herşey açıklığa kavuşur yalnız bu ders olsun internetten alışveriş yaparken 3d secure yi kullanmadan alışveriş yapmayın lütfen

3D secure ne alaka hocam adam urun satmis almamis o.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 17 Aralık 2012; 18:34:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

korkmayın kardeş mahkemede herşey açıklığa kavuşur yalnız bu ders olsun internetten alışveriş yaparken 3d secure yi kullanmadan alışveriş yapmayın lütfen

3D ne alaka hocam adam urun satmis almamis o.0

3d derken genel olarak dedim senin tabirinle getli ilan getli alışveriş olsaydı böyle bi hadise yaşanmazdı alan belli satan belli
  • kısaca dolandırıcı bu arkadaşın paketini kendi paketi gibi gösterip başkasını dolandırmış.
  • Türk aklı diyeceğim kızacaksınız. Miletin kafası şerefsizliğe çalışıyor. Ne cesaret anlamıyorum. Haram olsun... Size de geçmiş olsun...
  • 40 yıl düşünsem böyle bi tezgah aklıma gelmezdi heralde, geçmiş olsun
  • Bu dolandırıcılar kafalarını başka şeyler için kullansalar çok daha iyi para kazanırlardı.
    Geçmiş olsun
  • bizim milletimizin kafası bi tek böyle şerefsizliklere çalışıyor anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

40 yıl düşünsem böyle bi tezgah aklıma gelmezdi heralde, geçmiş olsun

aynen
  • Şu kafamızı bilime ve üretmeye kullansak dünya devi olurduk anasını satayım.
  • Oha olaya bak
  • saolun arkadaşlar.
    adam aramadı hiç ne olacak bilmiyorum mahkemeye kadar olay giderse okul hayatım bitebilir heleki ailem duyarsa herşey biter.
    şimdi olay mahkemeye kadar giderse benim olayın olduğu yere mi gitmem lazım şu anda rizedeyim gönderdiğim yer hatay yoksa birşey yapmam gerekmiyormu bu konuda tecrübesi olan bi arkadaş varsa cevap verebilirmi .
    inanın olayın üstünden yaklaşık 10 saat geçti 10 gün gibi geldi bana ben onu Allah'a havale ettim bunun ahiretide var.
  • kargonu alan elemanı ara de durum bu. de sen telefonun pazarlığını yaparken hangi numarayı aradın. tekrar onu arasana de. bu arada kimse bir söze bakıp bin küsür liralık telefon için havale yapmaz senden telefon istiyorum diyenle ürünü sattığın adamın ortak olduğunu düşünüyorum görürsün bak 200 lira ver konuyu kapatayım diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 17 Aralık 2012; 22:01:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.