Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
5
Favori
10.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ava giderken avlanmışsın. Piyasanın çok altına alacaksın bi uyanıkta sensin zaten. Böyle dolandırılanlara üzülmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin gibilere cidden üzülmüyorum artık,
    birde zor kazanıyorum yazmış..
    Bulgaristandan aranıp dolandırılan dayılardan bir farkınız yok.
    forumda takılan ,sürekli internette gezen adamlarsınız hala nasıl ya...
    bu tipler sizin gibilerden besleniyor , siz de olmasanız adamlar aç kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 24 Ekim 2019; 13:29:52 >
  • Parayı yatırırken açıklama kısmına birşey yazdın mı ? Sallıyorum şuan ... marka .. model cihazın bedelidir diye ? yazmadıysan boş ise olacağı söyliyeyim en kötü bu eleman bulunsa bile savcı ifadesini alacak, diyecek ki bu eleman böyle diyor sen dolandırmışsın ne iş ? adam diyecek ki savcı bey bu adamın bana borcu vardı 1700 lira ben o borcu aldım ne dolandırması ? adliyeden kolunu sallaya salla çıkacak takipsizlik kararı verilir vs. ha benim gibi uğraşırsın 4 sene kadar uğraştım, açıklamaya ürünün bedelidir diye yazdığımdan orada olay çözüldü herif 4 yıl ceza aldı nitelikli dolandırıcılıktan yattı, yanılmıyorsam da bu sene galiba çıkıyor olması lazım ? ha benim para ne oldu ? tabi ki geri gelmedi. İcraya versem ne olur ki adamın hiçbirşeyi yoktu. Hani o paranın dönmesi sana o kadar zor ki o arada çektiğin sinir stress varya kafayı yersin saçların dökülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Parayı yatırırken açıklama kısmına birşey yazdın mı ? Sallıyorum şuan ... marka .. model cihazın bedelidir diye ? yazmadıysan boş ise olacağı söyliyeyim en kötü bu eleman bulunsa bile savcı ifadesini alacak, diyecek ki bu eleman böyle diyor sen dolandırmışsın ne iş ? adam diyecek ki savcı bey bu adamın bana borcu vardı 1700 lira ben o borcu aldım ne dolandırması ? adliyeden kolunu sallaya salla çıkacak takipsizlik kararı verilir vs. ha benim gibi uğraşırsın 4 sene kadar uğraştım, açıklamaya ürünün bedelidir diye yazdığımdan orada olay çözüldü herif 4 yıl ceza aldı nitelikli dolandırıcılıktan yattı, yanılmıyorsam da bu sene galiba çıkıyor olması lazım ? ha benim para ne oldu ? tabi ki geri gelmedi. İcraya versem ne olur ki adamın hiçbirşeyi yoktu. Hani o paranın dönmesi sana o kadar zor ki o arada çektiğin sinir stress varya kafayı yersin saçların dökülür.
    yazdım hocam şu cihazın ödemesidir diye.

abim girsin çeksin cezasını. haftaya hesap nodan kimin yaptığı çıkacak meydana o zaman tekrar güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 24 Ekim 2019; 14:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

sizin gibilere cidden üzülmüyorum artık,
    birde zor kazanıyorum yazmış..
    Bulgaristandan aranıp dolandırılan dayılardan bir farkınız yok.
    forumda takılan ,sürekli internette gezen adamlarsınız hala nasıl ya...
    bu tipler sizin gibilerden besleniyor , siz de olmasanız adamlar aç kalacak.
    allah onların eksikliğini göstermesin. güzel yorumlarınıza minnettarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

allah onların eksikliğini göstermesin. güzel yorumlarınıza minnettarım

Alıntıları Göster
    yazık günah hocam ,
    yüzlerce dolandırıcılık konusu varken interneti aktif kullanan genç arkadaşlar bu tuzaklara düşmesi çok komik,
    burada resmen adamın ekmeğine yağ sürmüşsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vieille ecole

Bu mesaj silindi.
    telefon piyasaına bakıyorum, piyasası 1900-2300 arası değişen modellerde arada bir bir ilan çıkıyor sıfır açılmamış kutu 1499 lira diye.
    yer bakıyorsun tokat uşak yalova, pek kimsenin olmadığı yerler, illa önden para isteyecek ya. kapıda ödemeyle gönder bak 2300 e satan adam gönderiyor diyorsun, yok olmaz ben yapamam onu diyor.

besbelli ilanın dolandırıcılık amaçlı açıldığı.
  • vieille ecole kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın. Öğrenciler ya da asgari ücretle çalışanlar alamıyor. Bizi bu duruma sokana birsey demiyor musun

• Neyine yardım edelim. Bu devir de hala malı almadan para ödüyosun bu kafayla daha çok dolandırılırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam maalesef ki 8 ay önce ben de sahibinden den dolandirildim. Hemen banka dekontlari kimlik bilgileri adresleri kişinin suçlu olduğunu kanıtlar nitelikte belgelerle savciliğa başvurdum kişinin tüm bilgileri telefonu adresi doğru ve suçlu olduğu kesinleşmesine, savciliktaki memurun parani ödemezse kamu davasi acilacak zaten demesine rağmen 8 aydir bekliyorum bugüne kadar ne polis ne savciliktan ses yok. Adamin tüm bilgilerini herşeyini biliyorum. Napabiliriz acaba? İnternete ifşa etsem mi, az para da değil 2650 lira yatirdim karşiliğini alamadim. Adam mesajlara telefonlara cevap veriyor ve ilginç olan dolandirildiktan sonra ortadan kaybolma olmayı olmadi sosyal medyasi telefonu herşeyi doğru... şu an adam resmen nitelikli dılandiricilik suçunu işlemesine rağmen serbest dolasıyor. Bu adami nasil korkutup parami geri alabilirim? Acaba amatör işi mi diye düşündüm çünkü tipik dolandırıcılık yöntemlerini kullanmiyor herseyi ortada... polisler bile anlam veremedi...

Yahu memleketin haline bakar misiniz arkadaş adamin suçlu olduğu alenen belgelere dayaklı belli amaç hakkında hiçbirşey yapılmıyor. Bu mu hak adalet? O zaman ben de alayim bi hesap günde 5 kişi dolandirsam iyi para di mi? İşte adalet sistemi açiğini bulanlar buraya yöneliyor... yazik günah..

bu adami korkutma ve artik yakalattirma konusunda bana yardimci olabilecek arkadaşlar var mi? Hürmetler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Hocam maalesef ki 8 ay önce ben de sahibinden den dolandirildim. Hemen banka dekontlari kimlik bilgileri adresleri kişinin suçlu olduğunu kanıtlar nitelikte belgelerle savciliğa başvurdum kişinin tüm bilgileri telefonu adresi doğru ve suçlu olduğu kesinleşmesine, savciliktaki memurun parani ödemezse kamu davasi acilacak zaten demesine rağmen 8 aydir bekliyorum bugüne kadar ne polis ne savciliktan ses yok. Adamin tüm bilgilerini herşeyini biliyorum. Napabiliriz acaba? İnternete ifşa etsem mi, az para da değil 2650 lira yatirdim karşiliğini alamadim. Adam mesajlara telefonlara cevap veriyor ve ilginç olan dolandirildiktan sonra ortadan kaybolma olmayı olmadi sosyal medyasi telefonu herşeyi doğru... şu an adam resmen nitelikli dılandiricilik suçunu işlemesine rağmen serbest dolasıyor. Bu adami nasil korkutup parami geri alabilirim? Acaba amatör işi mi diye düşündüm çünkü tipik dolandırıcılık yöntemlerini kullanmiyor herseyi ortada... polisler bile anlam veremedi...

Yahu memleketin haline bakar misiniz arkadaş adamin suçlu olduğu alenen belgelere dayaklı belli amaç hakkında hiçbirşey yapılmıyor. Bu mu hak adalet? O zaman ben de alayim bi hesap günde 5 kişi dolandirsam iyi para di mi? İşte adalet sistemi açiğini bulanlar buraya yöneliyor... yazik günah..

bu adami korkutma ve artik yakalattirma konusunda bana yardimci olabilecek arkadaşlar var mi? Hürmetler
    öyle bir dünya yok hocam bırakmayın peşini.

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    Savciliğa başvurdum gittim son duruma bakayim diye soruşturma aşamasinda olan dosyam suçun işlendiği şehire gönderilmiş. Ben edirne den suçlamami yaptim para Ankara etimesguttan çekilmiş diye dosya oraya gönderilmiş orada devam edecekmiş. E dedim efenim peki takibimi nasip yapacağim? Ankara’ya gittiği için artik buradan yapamazsan dedi.. yakında e devlet şifremi alip oradan kontrol edeceğim ama param gelmez diye endişeleniyorum. Nitelikli dolsndiricilik ağir ceza da yargilanmasi gerekirken 8 ay oldu ne bi uzlastirmaci aradi ne olayla ilgilenen polis memuru aradi... ben şimdi napayim bu adami nasip korkutup parami geri alayim? Onun yüzünden çektiğim sinir stres maf etti beni...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Hocam maalesef ki 8 ay önce ben de sahibinden den dolandirildim. Hemen banka dekontlari kimlik bilgileri adresleri kişinin suçlu olduğunu kanıtlar nitelikte belgelerle savciliğa başvurdum kişinin tüm bilgileri telefonu adresi doğru ve suçlu olduğu kesinleşmesine, savciliktaki memurun parani ödemezse kamu davasi acilacak zaten demesine rağmen 8 aydir bekliyorum bugüne kadar ne polis ne savciliktan ses yok. Adamin tüm bilgilerini herşeyini biliyorum. Napabiliriz acaba? İnternete ifşa etsem mi, az para da değil 2650 lira yatirdim karşiliğini alamadim. Adam mesajlara telefonlara cevap veriyor ve ilginç olan dolandirildiktan sonra ortadan kaybolma olmayı olmadi sosyal medyasi telefonu herşeyi doğru... şu an adam resmen nitelikli dılandiricilik suçunu işlemesine rağmen serbest dolasıyor. Bu adami nasil korkutup parami geri alabilirim? Acaba amatör işi mi diye düşündüm çünkü tipik dolandırıcılık yöntemlerini kullanmiyor herseyi ortada... polisler bile anlam veremedi...

hocam sizinki kadar olmasada çok daha az bir meblağ da ben kaptırdım bundan 4 sene önce :) aynı şekilde tüm bilgileri doğru bir şekilde elimde olmasına rağmen savcılıkta daha selam vermeden "takipsizlik çıkarsa şaşırmayın" diye direk yapıştırdılar.sonuç çıkmazsa asliye hukuğa gidersiniz diye de eklediler.güler misin ağlar mısın :D

neyse ben ordan tayin oldum başka bir şehre geldim geçen şubat ayında bana adliyeden kağıt geldi konuyla alakalı. hakim adama sormuş nedir bu durum diye, savunma:" ya işte o zamanlar eşimle aram iyi değildi. ben köye gittim.orda hatta çekmiyordu.o yüzden ulaşılamamış.ben aslında dolandırıcı değilim.bunu kabul etmiyorum.arkadaşın da parasını ödeyeceğim vs vs"

dolandırıldığım tarih 2015 duruşma 2019 da yapılmış.

şimdi bu duruşmayı yapan hakim diyememiş mi " kardeşim sen bizimle maytap mı geçiyorsun.4 sene de mi ulaşamadın adama" . hukuğun geldi son nokta bu maalesef. tecrübeyi edindik tabi ki :D

neyse bu kararla beraber avukata uğradım ve icra davası gibi bir şey açtık.bakalım üzerine bir para olursa alıcaza inş :D

velhasıl hocam 2 seçenek var. ya sen adamı bulup seve seve alacaksın paranı ya da geri gelmeyecekmiş gibi davranarak hayatına devam ediceksin.

• Sülün Osman misali adam da kendini akıllı zanneden bir şark kurnazını dolandırmış

Ne güzel olmuş işte ava çıkan avlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 24 Ekim 2019; 16:55:24 >
  • 1700 lira karşılığında bir hayat dersi almış oldun. Aynı zamanda ucuz etin yahnisinin de yenilmeyeceğini anlamış oldun.
  • Gecmis olsun insallah sonuca ulasirsiniz

Butur durumlarda saticinin dolandirici olup olmadigini anlamak icin get ac alayim veya senin sehirde amcam var gelip elden alabilir adresini gonder gibi sorular sorabilirsiniz elden vermem falan derse hic ugrasmayin dolandiricidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenssabahattin -- 24 Ekim 2019; 19:51:17 >
  • Eğer biri allahı kitabı ağzına alıyorsa, allah utandırmasın, allahın izniyle gönderirim, allah razı olsun vb filan diyorsa karşınızda bir sith lordu vardır kullağınıza küpe olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 15:57:53 >
  • Sen kaşınmışın birader o pc o fiyata olurmu.Ava giderken avlanmak bu olsa gerek.

• Ava giderken avlanmak diye buna denir yinede üzüldüm geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.