Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
5
Favori
10.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tanımadığım adama 1₺ göndermem, millet binlerce lirayı düşünmeden yolluyor. Bu nasıl cesaret, bu nasıl özgüven?

Sahibinden üzerinden alışveriş yapacak kişi get sistemini kullanmalı. Bazen bir iki ürün yakalıyorum, satıcıydan get açmasını rica ediyorum, satıcı önden havale diye tutturuyor. Babamın oğlu musun, sana önden ne diye havale geçeyim?

Millet kendini uyanık zannediyor. Get varsa alışveriş yaparım yoksa yapmam. Kimse kusura bakmasın ama 1₺ bile olsa param değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 23 Ekim 2019; 19:48:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Geçmiş olsun. 1.5 yıl öncede ben dolandırıldım Letgo'da bi şahıs tarafından 600 TL ,dava açtım; mahkemeye bile çağırılmadım büyük ihtimalle mahkeme davayı kapattı.Bu ülkede adalet yok işin zor.
    LETGO,SAHİBİNDEN vs siteler bangir bangir bagiriyor satisi ortak elden yapin diye,kinamiyorum ama gercekten iyi cesaret diyorum

• Peki benim merak ettiğim şey bu gönderimlerle ilgili bankanızla görüşebiliyor musunuz? Gönderi açıklamasına alış veriş ile ilgili bilgi girdiniz mi? Harcama ya da gönderim itirazı yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slowfood kullanıcısına yanıt
    hocam bankayla görüştüm iade iptal talebinde bulundum ama karşıtaraf onay vermeden tabii dönmüyor. bankalarda eli kolu bağlı. anlamadığım adamın sahte kimlik basıp kendi adına bir hesap numarası kullanması. illa bi yerden patlak verecek. olay 2 farklı karakola başvurularak takip ediliyor. ben kimliğini ve faturayı görünce güvendim. elbete güvenmemek gerekiyormuş. dh ve sahibindenden çok alışverişim oldu. böyle profesyöneline ilk defa rastladım. tebrik etmek lazım kendilerini. ama işin peşindeyim. mutlaka bi açık verecekler hesap no.dan.
  • daha öncedende birisi denedi. annesinin kamu davası sürüyor. elbet kendi adına olan bir hesap numarasından yakalanacak. öyle yada böyle. paranın gelmesi bişeyi dğiştirmeyecek ama yaptığının bedelini çekmesi için elimden geleni yapacağım.
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    Durum insanı iyice korkutuyor. Bu şekilde kimlikte sahtecilik, bankada bile işlem yapabilme v.s. nasıl oluyor anlamış değilim. Gerçekten çok geçmiş olsun. Umarım eline ayağına dolaşır cezasını çeker.

• İnşallah kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bro bende de bir tane monster var ibanı atayım pm den şuan kargodayım.parayı gönder de malı göndereyim. Uygunsa pm

• Alınan bilgisayar Monster Abra ?

Bilgisayar piyasa fiyatı 4.000 - 5.000 Arası ?

Satıldığı fiyat 1.750 ?

Kandırıldım ?

Dolandırıldım ?

Mağdurum ?

Hoş bir cevabında benim aptallığım demişsin de yahu el insaf ya. Yemin ediyorum sizin sayenizde yeni bir sektör doğdu resmen ya.
  • vieille ecole kullanıcısına yanıt
    hiç sorma sahibinden'de 5000-6000 tl'lik sistemler 2,500-3000 arası... artık satanlara "iyi avlar" diye mesaj atıyorum

extreme sistemleri olan biri bu işi az çok biliyordur.. o yüzden çoğu ilan bariz tuzak !!!

sülün osman'ın dediği gibi " ben, beni dolandırmak isteyenleri dolandırdım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu mesaj silindi.
    kusra bakma ama bune saçma düşünce iyi o zman herkesi 1000tl 1000 tl dolandırsın böyle mantık olurmu adam resmen nitelikli dolandırıcılık yapmış sate kimlik vs siz affedin diyorsunuz ve son yazışmaları Allah ın ismini kullanıyor hak tan hukuktan bahsediyor bence en ağır ceza verilmeli insanların bir birine olan güvenini zedeliyor

• Yanlız adam baya pro muy iyi güven vermiş,

Başka numaradan aradın mı,
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Affetmek büyüklüktür.
    ekmek parası zor durumda olmasa bence yapmazdı
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    Hocam adam aslında tüyo vermiş anlamamışsınız insan bir şey sattığı kişiye hiç kimlik yollar mı alıcı kötü niyetliyse satıcının iflahını kurutur bu durumda dersiniz ki ya satıcı çakal ya da cahil ihtimaller dahilinde çakal olduğu için hiç bulaşmamanız gerekirdi yine de geçmiş olsun başa gelen çekilir ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: vieille ecole

Bu mesaj silindi.
    bunu yazmak için gelmiştim...
  • geçmiş olsun

mahkemeye bile versen , hesabını boşalttı taktirde

üstünede taşınmaz yoksa HİÇBİRŞEY ALAMAZSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

geçmiş olsun

mahkemeye bile versen , hesabını boşalttı taktirde

üstünede taşınmaz yoksa HİÇBİRŞEY ALAMAZSIN.
    nerden biliyorum dersen ?

ben buraya irfan altay (izmir'de yaşıyor) tarafından dolandırıldığımda foruma konu açmıştım

belgelerde icra takibi başlattım vs fotoğraflar hepsini koydum

forum yöneticileri kaldırmıştı konumu

haksız olanı destekledir ve mağdur olan ben'i yok saymışlardı

punsier@hotmail.com adresi
  • 1. önce fiyatından şüphe edeceksin
    2. aynı şehirde değilsen bir tanıdığını göndereceksin
    3. kimse sana o paraya o bilgisayarı satmaz
    4. gidip kendin alamazsan kimsenin hesabına para yatırmayacaksın

geçmiş olsun
  • vatan bilgisayar hiç monster satmadıki 😁 faturada sahte zaten fiyatlar tutmuyor faturadaki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.