< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 26 Ekim 2019; 15:52:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 26 Ekim 2019; 15:52:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alınan bilgisayar Monster Abra ?
Bilgisayar piyasa fiyatı 4.000 - 5.000 Arası ? Satıldığı fiyat 1.750 ? Kandırıldım ? Dolandırıldım ? Mağdurum ? Hoş bir cevabında benim aptallığım demişsin de yahu el insaf ya. Yemin ediyorum sizin sayenizde yeni bir sektör doğdu resmen ya. |
Geçmiş olsun bende 12-13 sene önce metin2 oynarken 250 kontör olarak dolandırılmıştım. Kötü bir his.
|
Pc yi alsaydın anında 4.000tl den çakacaktın demi klasik dolandırıcılık taktiğini yemişsin. Önce tuzak bir ilan açılır ürün fiyatının çok azı yazılır kendini zeki sanan birisi atlayınca güven verilir sonra bir güzel çarparlar.
Normalde üzülürdüm ama senin gibiler düşünce sevinsem yeridir. Keriz buldum yolayım diye heves etmişsin ama avlanmışsın belki gelecekte akıllanırsın. |
hiç sorma sahibinden'de 5000-6000 tl'lik sistemler 2,500-3000 arası... artık satanlara "iyi avlar" diye mesaj atıyorum
extreme sistemleri olan biri bu işi az çok biliyordur.. o yüzden çoğu ilan bariz tuzak !!! sülün osman'ın dediği gibi " ben, beni dolandırmak isteyenleri dolandırdım" |
|
hocam 2020 yılına giricez, önden para göndererek alışveriş yapmak mı kaldı?
|
İyi hoş da getin Nesine güveniyorsunuz? O da sakat bir sistem. Diyelim aynı ürünü get ile satacaksınız, ödeme yapıldı ürünü yolladınız, karşı taraf aldı açtı içini , işlemciyi rami ekran kartını söküp hurda taktı içine. Sonra da kandırıldım bu ürün ayıplı deyip iade etti. Ne yapacaksınız ? Sahibinden mi karşılayacak zararı? Umrunda olmaz.
|
Get ile bir kasa sat içini boşaltıp geri yollasınlar ondan sonra göreyim bir daha get açıyor musun.
Satıcı haklarını korumuyor sahibinden sitesi. Doğal olarak bireysel kullanıcının get açmaması normal bir durum. Üstüne 5.000 lik ürün satsan üstüne 500 tl daha koyulması lazım komisyon için. Ha ikinci el ederi 5.000 lira olan bilgisayarı 2.000 e alıyorsam getsiz almam orası ayrı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 23 Ekim 2019; 19:31:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |