başlık parselliyorum seneye bu zamanlar uplarım. "yatırım tavsiyesi değildir."i7 pc alacağım biraz daha beklesem dolar düşer mi?
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf 1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibi Olm böyle diyince kötü oldum la Yorumun Devamı
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf 1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibi Olm böyle diyince kötü oldum la
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf 1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibi Kusurat sevmem 180 aldım ben 978 lira tuttu
quote:Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekimquote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf 1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibi Kusurat sevmem 180 aldım ben 978 lira tuttuAlıntıları Göster bankanın cep şubesinden aldım o yüzden küsuratlı hatta 184.12
quote:Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekimquote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf 1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibi Kusurat sevmem 180 aldım ben 978 lira tuttuAlıntıları Göster avatarın ağır çekim olsaymış iyiymiş hocam
quote:Orijinalden alıntı: Reiner Rubin avatarın ağır çekim olsaymış iyiymiş hocam Bunu sürekli yazar mısın
quote:Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekimquote:Orijinalden alıntı: Reiner Rubin avatarın ağır çekim olsaymış iyiymiş hocam Bunu sürekli yazar mısınAlıntıları Göster neden hocam
PUHAHAHAH ZUHAHAHAH MUHAHAHAHAHAH DOLAR DOLAR DİYE NE AĞLADINIZ DOLAR 2 TL OLSA YİNE Bİ MOK ALAMAZSINIZ SİZ ZUHAHAHA
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594neden hocamAlıntıları Göster avatarındaki hatuna gitti kafası kur yapıyo sana
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusufavatarındaki hatuna gitti kafası kur yapıyo sanaAlıntıları Göster Hatun değil hocam o çocuk.
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusuf1000 liraya 184 dolar aldım şaka gibireis bozdur diyor sen ülkeye bir kazık daha atıp dolar alıyorsun ayıp.