Şimdi Ara

Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
25.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dolar 18 çıt yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden cünkü milleti pıstırdılar.. ba$lık sahibine desek haydi git taksime orada meydanda dolar 20 lira olacak hükümet istifa diye bağır desek gidebilecek mi? hemen korkacak gözünün önüne kendisini cop delisi yapan polisler silivri de gardiyan copu falaka, yıkım ekibi - bunu internette okumustum cok komik falan gelecek.. korkacak tırsacak.. dehsetle diyecek önce bir ba$kaları gitsin hele ben de giderim diyecek.. simdi bunu genisletin genele uygulayın herkes diyecek ben enayi miyim önce ba$kaları gitsin he bana sorarsan beni de pıstırdılar ben de gitmem.. pıstırılmıs millet hic bir seye tepki veremiyor.. olay budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 30 Ağustos 2022; 20:58:48 >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

50 tl de olsa çıt çıkmaz ☺️

Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 21 Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? 

• Son 1 haftada % 5 artıyor ise aynı sebebten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 18:33:26 >
  • Başlığı 21, hattâ düz 25 olarak şimdiden güncelleyin.

• 30 Olarak güncele bence

• insanların maaşlarıda arttı tüm iş arkadaşlarım ege akdeniz hepsi tüydü bir fakir ben kaldım oda kalabalıkta tatil sevmediğim içinDolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor?  pek aç açıkta göremiyorum niye tepki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2023; 11:6:34 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

bir aylık maaşımla aldığım motosikleti şu anda 4 aylık maaşım ile alamıyorum. yani sen şu an millet ile dalga geçiyorsun, senin gibileri çocuk azarlarcasına azarlamak lazım, iyice pişkinleştiniz siz.

• araba teknolojik aletler kısmı başka sonuçta temel ihtiyaç değil ha millet eskisini satıp üstüne biraz katıp yine alıyor tabi 0 dan zorda,motor parçalarıyla karnımı doyurup sosyallik yapıyorum dersen orası ayrı.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

gıda fiyatları da avrupa ülkelerine göre pahalı bizde.

canım, ben 2 gün önce sıfır telefon aldım, hasarlı ve masraflı da olsa biri 600cc suzuki ve diğer 150cc bir commuter olarak 2 motosikletim var, 350m2 4 katlı apartmanda yaşıyorum, kira da ödemiyorum çünkü kira ödemeye param kalmıyor.

işsiz kalırsam da her ay harçlığımı akp seçmeninden alırım, bu krizi sizler yaptınız ve ceremesini sizler çekeceksiniz. diğer muhalif arkadaşları bilmem ama ben canım pahasına bu krizin ceremesini reddedeceğim ve yanımdakilere yansıtacağım.

ha bak "world of tanks" ve "black desert online" oynuyorum. 16 gb ddr4 ram, ryzen 5 3600x işlemci ve gtx 1080 ekran kartı ve 500gb m2 ile idare eder performanslı bir pc var elimde, sanırım 20 bin lira civarı bir değeri var tam bilmiyorum. cooler master sıvı soğutması tek başına 4800 lira zaten.

bahsettiğim 2 oyuna da geçen haftalarda 700 lira birine ve 500 lira diğerine harcadım. ben bu oyunları oynayamaz isem ve motosikletlerime binemez isem ateş olurum ve cürmüm kadar yer yakarım, ama yakarım anlıyor musun.

şimdi senin boş konuşmanı dinledikten sonra "world of tanks" oyununa girip pc başında osura osura tank kasacağım. sen de maaşını almak için yırtınmaya devam et, kadrolu eleman mısın nesin belli değil.

• Son seçimde akıllanmayıp hala bunlara oy verenlerin verdikleri oy oranına kadar, yani dolar 52 TL. olana kadar yolu var...

Sonrasını düşünürüz..

• Gidişat sıkıntılı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu mesajım gelecektendir. Dolar 25.28 ve halen ses yok merak etme.

• FATİH SUZUKİ İLE FAZLA GAZLAMA... BENZİN PAHALI..

• chp gelince uçurcaktı ekonomiyi malesef akp geldi yine mecbur çekicen:)) bu yazdıkların açlık göstergesimi bir komiksin eskisi gibi rahat yaşayamıyorum de bari :)) savaşa filan girsek kalorifer borularında kendini sallandırcak dolu burda yeminle ::)) tanrıya şikayet dilekçesi yaz tanrım 8 milyar zengin alamanyada doğuyor benim şansıma niye gariban türkiye geldi,zengin yağlı kapı ülke isterem diye sitemde bulun belki haline acır 1945 almanyasına ışınlar seni sobada bol bol mark yakar ısınırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2023; 13:59:26 >
  • Biatçı halk ve beceriksiz ötesi muhalefet yüzünden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gazlayacağım, benzin parasını da bu kerimcem verecek.

• TÜRKİYE ACİL ERKEN SEÇİME GİTMELİDİR....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.