Fransa da akaryakıta 5 kuruş zam geldi diye sarı yelekliler yapmadığını bırakmadı. Bizde ise artık her 3 günde 1 her şeye zam geliyor ama millet halen kedi gibi maşallah. Kastım tabi ki onlar gibi etrafı yakıp yıkmak , yağmalamak , dökmek değil ama en azından uygun bir gösteri , yürüyüş , hükümeti istifaya veya erken seçime zorlayacak etkinlikler Ayrıca iktidar değiştiğinde mevcut yolsuzluklar soruşturulmalı ve aslı astarı var ise hepsi vatana ihanetten yargılanmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 18 Kasım 2021; 18:18:28 > |
Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor?
-
-
-
Ekonomiden anlayan reisleri var neden ayaklansinlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekrem başkan akbile zam yaptığında neden sesin çıkmadıysa Tayyip başkana karşı da millet de o yüzden ayaklanmıyor. Bu ülkede her zaman her zammın haklı bir gerekçesi vardır..
İlk cümle ironiydi, ama kafana dank etsin diye bir ironiydi. Zam olayına vatandaş olarak değil de, yandaş, karşıt olarak bakan toplumlarda bu dediğin olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ayaklanma vs 2013 yılında yapıldı, fazlasıyla sopayı yedik. Bundan sonra kimseyi o meydanlara çekemezsin.
Bu iş ayaklanma, protesto ile çözülemiyor.
İktidarın ve buradaki partizan trollerin (bkz üstteki de vardı zamanında) bu protestoların üzerinde aylarca hatta yıllarca nasıl tepindiklerini iyi biliyor bu halk artık.
Buradan da bir mağduriyet çıkarırlar, kitleleri konsolide ederler. Ama halk akıllı, malzeme vermiyor. Erken (ki hiç tercih etmem) ya da zamanında bir seçim ile Cumhur ittifakı ve zihniyetinin nerelere gömüleceğini iyi göreceğiz.
-
Millet ayaklandı , TL den kaçış şeklinde ama , parası olan dolar, euro, ev, araba, bitcoin sırasında.
-
Herkeste para var kim neden isyan etsin?
-
Sanki dolar 8 lirayken her şey günlük gülistanlıktı da 10 lira olunca problem oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesin %100 yaşanmış bir olaydır.
-
Yeni kurtarıcı gelmedi.
Gelse böyle mi olurduk.
İş yerinde 1000tl fazla maaş verecekler diye benim ingilizcemi geliştirmemi istemişlerdi.
Dedim ki onlara Reisin ingilizcesi yok 20 yıldır ülke yönetiyor.
Öylece baka kaldırlar 😁
Bariz yalan, öyle bir şey söylemiş olsaydın şu an Silivri'de olurdun.
-
Ekmeğin 5 TL olması lazım başka türlü anlamazlar çünkü ozaman da iş işten geçmiş olacak...
-
Boş verin Beyler akp gidince herşey güllük gülistanlık mı olacak diyor şimdi aktroller yani daha kötü gidişi yeni anladılar .
akp ile batmaya devam biz zaten sürünüyoruz onlarda sürünene kadar devam oyum akp ye bitmesin bu rüya 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi error22 -- 16 Kasım 2021; 20:21:20 >
cafede oturan insanlar gördüm demek ki ekonomi çok iyi aslında
-
gene akpyi seçer bu millet
-
Dij minnaklarin işi diye bildikleri için akp liler ses etmez..
Adaletin yanlı oluşu ve "oyu veren onlar ben neden rahatımi bozayım" diyenlerde hiç uğraşmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Kasım 2021; 20:48:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
O ayaklanma vs 2013 yılında yapıldı, fazlasıyla sopayı yedik. Bundan sonra kimseyi o meydanlara çekemezsin. Bu iş ayaklanma, protesto ile çözülemiyor. İktidarın ve buradaki partizan trollerin (bkz üstteki de vardı zamanında) bu protestoların üzerinde aylarca hatta yıllarca nasıl tepindiklerini iyi biliyor bu halk artık. Buradan da bir mağduriyet çıkarırlar, kitleleri konsolide ederler. Ama halk akıllı, malzeme vermiyor. Erken (ki hiç tercih etmem) ya da zamanında bir seçim ile Cumhur ittifakı ve zihniyetinin nerelere gömüleceğini iyi göreceğiz. |
|
İş yerinde 1000tl fazla maaş verecekler diye benim ingilizcemi geliştirmemi istemişlerdi.
Dedim ki onlara Reisin ingilizcesi yok 20 yıldır ülke yönetiyor. Öylece baka kaldırlar 😁 |
Sanki dolar 8 lirayken her şey günlük gülistanlıktı da 10 lira olunca problem oldu.
|
Yazık valla anana babana. Senin gibi evlat düşman başına.
|
Millet ayaklandı , TL den kaçış şeklinde ama , parası olan dolar, euro, ev, araba, bitcoin sırasında. |
Herkeste para var kim neden isyan etsin? |
Ekrem başkan akbile zam yaptığında neden sesin çıkmadıysa Tayyip başkana karşı da millet de o yüzden ayaklanmıyor. Bu ülkede her zaman her zammın haklı bir gerekçesi vardır..
İlk cümle ironiydi, ama kafana dank etsin diye bir ironiydi. Zam olayına vatandaş olarak değil de, yandaş, karşıt olarak bakan toplumlarda bu dediğin olmaz. |
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 25 yaşında hakim olunur mu
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- muhalif gazeteler hangileri
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- fiat 600 fiyat
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- kara kutu nedir
- mavi taksi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X