< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? (5. sayfa)
-
-
islam düşmanı bir yazar tarafından yazılan birşeyde kesin gerçektir yani eminim.
livata ve anal ilişki hatta kadınla yapsan bile islam tarafından yasaklanmış ve lanetlenmiş bir cinsel ilişki türü daha boş yapa yapa bir alem oldunuz resmen.
ha ilişki cemaatede var modern gittiğin bardada var işyerinde bile var heryerde var eşcinselllik hayatın gerçeği zaten yakışıklı ve parlak bir tipsen bu konuda kısmetin teklife açık oluyor remsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2021; 18:26:9 > -
11'inci aya 11 yakışır hazırmıyız?
-
Bu düzeni kuranlara, onlara bu gücü verenlere bela okumaktan bıktım artık. Umarım acı çektiklerini görürüz hepsinin.
-
Dolar 10,63.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hak aramaya ,teröristlik gözüyle bakan mal bir kesim var
Öyle mallar ki muhabbet kuşu bunlardan akıllı
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Adam mahkeme tutanaklarına dayanarak kitap yazmış, sen "O İslâm düşmanı olduğu için böyle yazmıştır; böyle bir şey olmamıştır, tamamen uydurmadır" diyorsun. Bu tarikatların İslâm'la zaten bir ilgisi yok ama insanlar bunları İslâm sanıp şeyhlerinin her dediğini yapıyor işte. Mahkeme tutanaklarını bul, sanık ve tanık ifadelerini al oku istersen; neler olmuş neler. Gay barda eşcinsellik var diye tarikattaki eşcinselliği, zinayı, deyyusluğu hoş mu görelim yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Kasım 2021; 17:45:32 > -
Kim yapacak bunu?
-
23 saatte 20KR arttı vay
Edit:30 sn sonra 2 kr daha arttı
Edit2: bir 30 sn daha geçti 2 kr daha arttı
Anlık:10.64
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 17 Kasım 2021; 18:15:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geleceğinden sorumlu olduğumuz çocuklarımız var yeter artık ya birşeyler yapın ya da bırakın o koltukları.
Asgari ücret an itibariyle 265 dolar (235 euro).
Aradigim yorum
Valla trenini kaçırmayın alın.
-
Başlık değişmiştir dolar 10.68 bizi kara kış bekliyor yerine artık kara günler bekliyor diyebiliriz.
-
Euro ne zaman 15 olur ? Almanya'da öğrenciyim. Villa alıcam. 15 olmasını bekliyorum.
-
REZİLLİK bunun tek bir açıklaması var adı da REZİLLİK.... Artık bilerek yapılıyor her halde başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu mu uygun görülüyor millete ? 1 TL nin 0,095 dolar olması mı iyi ekonomi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 17 Kasım 2021; 19:20:6 > -
Bu kötü düzene karşı olanlar için üzülsem de bir yandan bunları seçenlerin halini gördükçe içimin yağları eriyor durmak yok yola devam dahada dahada dolar 50 lira 100 lira olsun
"Meeee meeee meeee!" :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X