Şimdi Ara

Dolar 35 TL’ye Geri Döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katardan yüklü miktarda para gelecek diyorlar, güzel bir atılımla dolar olması gerektiği yere 35 TL’ye geri döner mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 18 Aralık 2024; 10:50:18 >

• Ihracatcinin ruhuna el fatiha deriz ozaman. Forumda biri vardi, 3 tl nin altina dolar dusecek, orgazm purosu icecem, kaydimi silerim diyen eleman ihracatciydi.... Aglamasini izlemek guzel olur :) Biri daha vardi da epeydir gormuyorum konularda.
  • Dönmez artık 35%1,40 = 49TL gibi birşey olur

• Müsiad faiz indirimi bekliyor...
    Zor düşer.
  • asgari ücret 25.000 k olacak. 300 dolara denk olması lazım. en az 50-55 e kadar yolu var. yoksa büyük patlarlar. gerçi amerika ve avrupa'da minimum ücretler %20 arttı. muhtemelen 400 dolara sabitlerler.

tabiatı bunu gösteriyor.

yatırım tavsiyesi vermiyorum. aslında şu dönemde Türkiye'ye para gönderip arsa marsa kapatma vaktidir.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

ülkede inşaat diye bir şey yok ne arsası

alacaksan anca köyünden falan alacaksın ev yapıp izole olacaksın en mantıklı strateji

kendi suyunu ve yemeğini sağlıyor olabilip dışarıya muhtaç olmayacaksın örneğin 1 yıl ülke kapandı veya karantina cart curt oldu sığınak gibi iş yapabilecek bir üs kurman lazım yok araba al sat falan filan boş işler bunlar

• Sen geçen sene de dolar olması gerektiği yere 20 liraya geri döner mi diyordun, olması gereken yermiş! Laflara da bakın! Algı var, oyun var, maaşallah maaşallah!

Doların olması gereken yer zaten 2 liraydı! Beceremeyince 35 liraya çıktı!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ry4n kullanıcısına yanıt

elimde 20k euro var kenarda. ben Almanya'dayım. 2021 de tl 11 iken 300k ya ev kapatmıştık yazlık denize 20 metre deniz manzaralı son katta daire 3+1 daire. hatta son mart seçiminde 3000k euro gönderip evin kalan taksitlerinin çoğunu bitirttim. çünkü o dönemden sonra dollar birden 30 lara gelmişti :) hatta dolar euro konusunda yazmıştım. bekleticem tayyip seçimi alır yaza doğru da dolar euroyu bırakırlar tursitler yağar ve dolar euro tavan yapar yazmıştım.

hatta kazanamazlar dediğimde buranın solcu ağır baş liberallerinden V2 başta olmak üzre Qantas ve diğerleri bana akpli vs yazmışlardı :D seçimden sonra gördüler kim akpli. şimdi hepsi o hesapları sildirip bir kısmı farklı nicklerle burada takılıyorlar. qantas mesela imgr8 mi neydi. :) beni bloklamıştı ikinci tartışmada yine mars olmuştu.

yani benim görüşüme göre doların ve euronun önünü yine açacaklar. çünkü tlyi bu kadar değerli yapamazlar. kimse gelmez dışarıdan. yabancılar kaçarlar. hepsi polonya veya mısır fas yaparlar. beklentim yaza doğru yine coşması şeklinde.

o yüzden 20k euroya araba almak yerine ben Türkiye'ye gönderip bir arsa vs kapatayım :) diye düşünmeye başladım.

perşembe ellerini gösterecekler

evelallah biz de hamlemizi yapacağız

• ry4n kullanıcısına yanıt

vallahi ben acımayı bıraktım çoktan. millet ezilmeyi seçiyorsa ezilmek onlara haktır. Ben Allah değilim haşa. Kulu kendine acımıyorsa Allah'mı acıyacak? Allah'ın kendisinin acımadığı kula ben kimim de acıyacam? Ben de semeri vuranlardanım! kimse kusura bakmasın.

faiz olayı da tefecilik olarak haram.

islamcılar , elinde milyar doları olan yahudiye %50 TL faizi verip 6 aylığına, onları zengin beni fakir ederken! Allah c.c. bunları görürken bana mı günah yazacak? ben paramı korumak için bunları yapıyorum. yani ha dolar bozdurup devlet tahvili alıp bir nevi faize kouyorsun ha bankalara %50 faize kouyorsun ha dolar euro x2 yapsın diye dua eden almancı gibi bir nevi doları euroyu yükselsin diye bekleyerek faize yatırıyorsun.

ben acımayı bıraktım. üzüldüğüm ülkemin güzel insanları.

bu kadar sıkılaşmadan sonra dolar tamamen kendi haline bırakılırsa yurtiçi enflasyonda herşey başa döner ama yine de ufak ufak artacaktır.
    evet bu yıl konut piyasası zor ayakta kalır ama burası türkiye :)
    bu yıl paranız varsa döviz bazında en düşük değerden ev, arsa alabirsiniz. turizm dahil neredeyse tüm sektörler için para kazanma değil ayakta kalma yılı olacak.
  • MB rezervlerinin kırmızı alarm verdiği o karanlık dönemde bile Dolar'ı kuruşu kuruşuna istedikleri seviyede tutabildiler. Şu anda faiz silahı çekilmiş vaziyette ve rezervler gün geçtikçe daha da doluyor. Elleri katbekat daha güçlü. Yakın zamanda da bir gevşeme görünmüyor. Yani tahmin yürütürken biraz gerçekçi olmak lazım.

Yatırım kararlarınızı alırken duygusal davranırsanız kaybedersiniz.

• katardan para falan gelmez türkiyeye bedava kimse para vermez bunlar hep akpli trollerin uydurduğu şeylerdir dolar sene sonuna kadar 40 olacak demiştim 35 oldu hatta geçti

• akmac A kullanıcısına yanıt

kendi başına bırakıldı yazmadım. orada önceki seçim sonrası tahminimi de yazmıştım. 35 de tutmak için adamlar son 1 yılda kkm fonu diye trilyon lirayı geçik para yaktılar. gerçi yakmadılar da bastılar. bunların karşılığında tabi birileri dolara geçti yani mb eldeki dolarlar yakıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.