Şimdi Ara

Dolar 6.95 indirimler nerede ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
16.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

yaş kaç abim?

Alıntıları Göster

niye sordun abim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

niye sordun abim

Alıntıları Göster

Yav he he

Puhahajaja

• Dolar niye bu seviyelere geldi, bunu düşünmek lazım.
    Sürekli dışa bağımlı yaşayan bir ülke olarak herşeyi dolarla alan bir ülke olarak herşeyin pahalı olması ve devletin bizlere yüklediği vergi sistemi yüzünden bu halde olmamız normal.
    Sorarım savunuculara dolar niye 1 TL ile aynı seviyede değil.
    Yada euro neden aynı değil bizim paramızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Yav he he

Puhahajaja

Alıntıları Göster

çok tuhaf birisin güle güle

• Akaryakıtta maktu ötv ye baya indirim geldi dün ve bugün. Bakalım pompalara yansıyacak mı?
  • Gördüğün gibi yapmamalarının bir sebebi var 2 hafta sonra 1 lira artabılıyor dolar firmalar salak değil hocam :)

1 sene o fiyatta kalmadan kımse indirmez
  • Yüksek faiz sebebiyle geçici tl yatırım yapanlar, haftasonu itibariyle döviz ve altına geçti. Ne demiştik? Kur reel kur değil, firmalar bunu bildiği için indirim yapmıyor dedik. Evet bunu derken ilkokul mezunuydum, dedikten sonra açıktan ortaokulu verdim. Üni mezunları da bla bla konuşmaya devam etsin.
    Dolar 6.95 indirimler nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Yüksek faiz sebebiyle geçici tl yatırım yapanlar, haftasonu itibariyle döviz ve altına geçti. Ne demiştik? Kur reel kur değil, firmalar bunu bildiği için indirim yapmıyor dedik. Evet bunu derken ilkokul mezunuydum, dedikten sonra açıktan ortaokulu verdim. Üni mezunları da bla bla konuşmaya devam etsin.
    Dolar 6.95 indirimler nerede ?

çok zorlamışsınız hocam, cevap vermeyin bence, cevap vermeye değmez herkes ne hali varsa görsün.

laf sokana kadar gidip ekonomi öğrensinler.

reel kur, reel faiz, güven endeksi, hacimi ithalata dayalı üretimlerdeki yıllık ve üç aylık anlaşmalarlardaki güvenli kur anlaşmalarını anlatamazsınız hocam.

youtube'de ahkam kesen tiplere yazardım insanları yanlış yönlendirmeyin diye, bir şeyde anlamazlar birde eğitimimi sorgularlardı.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    yüksek faizle araç fiyatlarının düşeceğini sanan bir zümre var

yatırım yaparak para kazanıp istihtam yaratacak yatırımcı bu faizle ne olacağı belli olmayan ülkemizde parasını faizde değerlendirip risk almadan para kazanır bunu anlatamıyorsunuz anlayamazsınız da

burda bir konuda yazdım 6.95 dolar tepki verir verdi sonrada merkez bankası başkanını görevden alındı geldiğimiz durum ortada benim asıl korkum doların 9/10 liraya getirilip burda sabitlenmesi umalım da düşer insanımız nefes alır hayat dört tekerden ibaret değil
  • dolar 8.10 sanki konu açılmış aradan yıllar geçmiş🤔
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.