Şimdi Ara

Dolar 6.95 indirimler nerede ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
16.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 - ARZ (kaç âdet üretildiği)

2 - TALEP ( ürün sinek mi avlıyor yoksa millet sıraya mı giriyor)

Arz düşüyor, Talep ise malumunuz.

Dolar 5 olsun, talep oldugu sürece fiyat düşmez
  • Yukarı. Lütfen öne çıkaralım. Özellikle telefon ve bilgisayar fiyatları daha çok pahalandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Alım gücünden bahsetmek istedim ama siz düz mantık gitmişsiniz. Paramız değersiz ondan pahalı demek istedim.

Euro bugün 1.5 TL olsa pahalı dermiydiniz ?

Alıntıları Göster

Evet derdim. Doviz filan bir yere kadar. Deli gibi otv koyuyorlar ciplak fiyata.

Yav her seyi gectim buradan cikan hicbir teknolojik alt yapiya gerek duymadan uretilen tarimsal urun efes pilsen lojistik masrafi ve alman devletinin vergisi eklenince almanyada buradan 2 kat ucuza satiliyor. Buna resmen otv soygunu denir. Hic kuru bahane etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hammaddeleri gümrükten çekerken dolar kuru kaçmış ona da bakın. Üreticiye yüklenmek kolay.
    Paketleme malzemesinden tut paketleme makinasının parçası bile ithal.
    Gümrük vergileri yüzdelerle alındığı için kur yuksekken adam daha yüksek vergi ödedi. Bazı ürünlerde dolar düştüğü gibi indirim beklemek cahilliktir.

İndirim istiyorsanız hükümete söyleyin vergi indirimi yapsın, herkes rahatlasın.

• AKP ZİHNİYETİ ile Hiç bir şey Düşmez..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurun suni olarak düştüğünü herkes bildiğinden fiyatlar zamlar herşey yine 8.5 - 9 hatta yukarısına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Hammaddeleri gümrükten çekerken dolar kuru kaçmış ona da bakın. Üreticiye yüklenmek kolay.
    Paketleme malzemesinden tut paketleme makinasının parçası bile ithal.
    Gümrük vergileri yüzdelerle alındığı için kur yuksekken adam daha yüksek vergi ödedi. Bazı ürünlerde dolar düştüğü gibi indirim beklemek cahilliktir.

İndirim istiyorsanız hükümete söyleyin vergi indirimi yapsın, herkes rahatlasın.

dolar 8.5ken olan fiyattan bile pahalı ürünler. 3-4 aydır dolar düşüşte. isterse 4 ay daha düşüşte olsun düşmeyecek fiyat. bak yukarda arkadaş ne güzel demiş düşmesini beklemek hayal diye. Kar ediyorum işime geliyor de başımın üstüne. burda gümrükten girişte dolarabakın laflarını yiyecek adam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Fiyat 2 şeye bağlıdır

1 - ARZ (kaç âdet üretildiği)

2 - TALEP ( ürün sinek mi avlıyor yoksa millet sıraya mı giriyor)

Arz düşüyor, Talep ise malumunuz.

Dolar 5 olsun, talep oldugu sürece fiyat düşmez

Tam fikrimi yazacaktım arkadaş yazmış. Biraz kafayı çalıştırın.

• Herşey üretenin ve satanın insafında ne yazık ki. Boşuna hayal kurmayın.

• Birşey söyleyim mi başta yapılan o vergi zamları inmeli.

Onlar inince eğer normale dönmüyorsa o zaman denetleyip ceza yağdıracaksın.

Vergi hususunu boş geçmeyin.

Ama şunuda diyeyim şuanki kurun ve buralarda kalacağı gerileyeceğinin garantisi yok pandemi şartları kalkınca dolar fişek gibi uçacak o zaman ne yapacaskın.Ciddi büyüme rakamlarına ulaşılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 17 Şubat 2021; 17:22:11 >
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Xtrail CRV Kodiaq 250-325 bin bandında iken belki diyebilirdik şimdi 400-500 binler küfür gibi alan alır ama düşmeden almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer indirim olursa, halkta fiyatlar düşmeye başladı, daha da düşecektir diyip araba alacaksa da beklemeye alacak. Bu bayilerin işine gelmiyor. Resmen blöf yapıyorlar. Bırakın indirimi zam yaparak halktaki fiyatlar düşecek algısını kırıp hemen araç almaya yönlendirmeye çalışıyorlar. Bu restleşmeyi sinir gibi çelikleri olan kazanacak. Zaten indirim başladı mı çorap söküğü gibi gelecek. Bu yüzden bayiler dişini sıkıp belki 1-2 ay az araç satıp indirim olayını, ya da fiyatlardaki düşüş trendini başlamadan bitirecekler. Zaten daha sonrası olası bir faiz indirimde kimse pahalıymış ucuzmuş demeden araba alacak. O zamana kadar tüketici ve bayiler karşılıklı reastleşmiş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egrino

dolar 8.5ken olan fiyattan bile pahalı ürünler. 3-4 aydır dolar düşüşte. isterse 4 ay daha düşüşte olsun düşmeyecek fiyat. bak yukarda arkadaş ne güzel demiş düşmesini beklemek hayal diye. Kar ediyorum işime geliyor de başımın üstüne. burda gümrükten girişte dolarabakın laflarını yiyecek adam yok

Alıntıları Göster

Hammaddeler 2 günde gelmiyor kardeş.

Malum virüs dolayısı ile sürelerde uzadı.

Depozitosunu falan ödüyorsun imalat başlıyor ya da hazırsa mal yükleniyor.

Dolar dün 7 oldu, sen 2 ay önce depoya giren maldan zarar etmemi istiyorsun.

• İngiltere de Clio5 155 bin TL den başlıyor, TR de de 155 bin TL liste fiyatından başlıyor. Fiyatlar aynı.

Paramızın alım gücü zayıf o yüzden. Bize pahalı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

180 bine peugeot 3008 satsinlar ertesi gün alırım

🤣🤣Ben aynı gün koşar alırım 😀😀

• nerede bu lobıcıler

• aaguler kullanıcısına yanıt

2018 kasımda corolla 1.6 touch mds aracı 97bine almıştım.

Şu anda aynı markada bu aracın yeni kasasındaki muadili corolla dream mds. Fiyatı 225 bin civarlarında.

Benim aldığımda ötv %35'ti. Şimdi %50.

Belirgin bir bindirme var şu anki fiyatlarda.

%80 ötv li araçlar zaten uçuk, hiç onları konuşmayalım.

• Geldi bak burda " l-lll " :)
  • Hah burda indirimlerin bak bak tam burda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.