Şimdi Ara

Dolar 6.95 indirimler nerede ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
16.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angryagglee

Sırf otomobil değil sktiğimn memleketinde herkes her sektör düzenbaz olmuş , dolar arttı diye fiyatları x2 yapılan hiçbirşey düşmüyor , otomobil fotoğraf makineleri telefonlar .... hepsi dolar bahaneli x2 yaptı şuanda hiçbirinde indirim yok , memlekette herkes birbirini skme peşinde

Aynen öyle, şuan laptop bakıyorum dolar 8.5 iken fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı. Çok ufak bir değişim var, amaç göstermelik indirim. Gidip amazondan alacağım yeni 3000 serisi yaygınlaşınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: WildArms

arabalar pahalı degılmı ahahahahhahaha 40 bın euroluk bmw bızım ulkede 120 bın euro guzel kafaymıs hocam

Alım gücünden bahsetmek istedim ama siz düz mantık gitmişsiniz. Paramız değersiz ondan pahalı demek istedim.

Euro bugün 1.5 TL olsa pahalı dermiydiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur sadece TR de düşük. Amazon vb yurt dışı sitelerde 1 Dolar 7.36 TL civarlarında bazılarında 7.50-7.85 arasında. Piyasalarda acayip uyumsuzluklar var ben elimdeki mala sahip çıkardım satmayı geçtim . Aldığınızda yüksek sattığınizi sanmayın aslında zararına satıyorsunuz çünkü yerine yenisini koymaniz imkansıza yakın
  • Net söylüyorum, 1 $=1 tl olsun bu sefer araçlara dolar üzerinden zam yapmazlarsa bende birşey bilmiyorum!

Şuan satacağı araba 20 bin $ = 140 bin tl olsun diyelim, kur eşitlense (öyle birşeyin olması imkansız tabi) o araç 140 bin $ olur!

Unutmayın benzin fiyatları dibi gördüğünde ve o zaman kur düşük olduğu halde benzin fiyatları 5-6 tl arasındaydı!

• Çoğu kişi görmüştür ama buraya başlığı yapıştırmış olayım. Adamlar çok net düşmeyecek demiş. Sadece ödeme kolaylıkları yapılabilir demişler, kampanyalar vs.

https://forum.donanimhaber.com/kur-dusse-de-otomobil-fiyatlari-neden-dusmuyor-iste-otomotivcilerin-yaniti--147948295

• aserkang kullanıcısına yanıt

Hocam (buna dikkat)arabalar pahalı değil; cebimize giren paranın alım gücü zayıf. yazmışsınız

Alım gucumuz zayıf üzerine arabalarda pahalı yanlıs cumle kurmuşsunuz

yanı euro 1.5 da olsa bızım ulkede araba dunyanın %99 una göre en az 2 katı fıyatına satılıcak

• Arabalar hakkında bilgim yok ama teknolojik aletler hakkında bilgim var. Eski çalıştığım yerin pencere.com (penta) bayiliği vardı. Penta çoğu teknolojik ürünün resmi Türkiye dispiratörü. Kur fiyatlara günlük/anlık yansıyor. Dolar düşmüş ise ürünün tl karşılığı düşüyor. Hepsiburada üzerinden satış yapıyorduk. Ama stoklu çalışmadığımız için sıkıntı olmuyordu. Ama stoklu çalışıp kur yüksek iken ürün alanlar zararına satmak yerine mevcut fiyat üzerinden satış yapıyorlar.

Stoksuz çalışmanın da dezavantajları oluyor tabi.

Kargo süresi iki iş günü olarak kayıtlı. Stok olmadığı için aynı gün kargo diye satış yapamıyoruz. Ürün vaktınde kargolanmaz ise puan düşüyor.

Hergün pentadan stok kontrol ediyoruz. Eğer stok yok ise ürünü mağazadan kaldırıyoruz. Ürün gelince geri ekliyoruz. Ek iş oluyor.

Anlık fiyat takibi yapıyoruz. Ürünün fiyatı yükselmiş ise biz de yükseltiyoruz. Fiyatı yükseltmeyi unuttuk veya stokta yok ise satışı iptal edebiliriz ama cezası var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aaguler kullanıcısına yanıt
    180 bine peugeot 3008 satsinlar ertesi gün alırım
  • kur ne kadar düşse de bu sefer petrol arttı

ıkı degısken var olayda

yuzde 20 gerı geldı kur yuzde 35 arttı petrol

...............................

bir de burası turkıye.. usd arttı dıye artar hepsi.. ama düşünce oyle kalır diğer tum kalemler için olay bu

• Bizim millet firsatcilar ulkesi malesef dolar dusuyor simdide asgari ucret zammini bahane ediyorlar
  • aaguler kullanıcısına yanıt

Yeni vergiler geldi 2 senede yanlız.

• Bunun cevabı kurda düşüşün SUNİ olması.Faiz arttırımıyla ve yargı reformu gibi pozitiff konuşmalarla düştü dolar, ancak piyasayı yansıtmıyor piyasaya baktığınız zaman zaten herşeye ilk önce hükümet zamları var bunun dışında koronadan dolayıda kurda ki düşüşden nihai tüketici faydalanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSon -- 17 Şubat 2021; 7:21:29 >
  • Cellestin C kullanıcısına yanıt

Senin %15 enflasyona inanman asıl inanılır gibi değill  

• her sene aynı şey olmaya başladı doları yükseltiyolar sonra faizleri arttırıp yüksekten bozduruyolar parayı faize koyuyolar özellikle yabancılar yatırım yapmaya değil oturduğu yerden kar etmeye geliyor o dolar orada duracağını mı zannediyorsun türkiye nin bu kadar karlı olduğu duyan geliyor tekrar yükselince yüksekten satacaklar faizden kazandıkları paraları al sana oturduğun yerden deli para

• devletin dolar bir kuruş artınca zam yapan ama 10 kuruş düşünce indirimin i'sini bile yapmayan uyanıklara yaptırım uygulaması şart.

enflasyon yüzde 15 bunların yaptığı zam yüzde 100 ben böyle bir şey görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Benzinde indirim olmaz, petrol fiyatları çok arttı.
    Araçlarda da distribütörler, bayiler direnmeye devam ediyor. Bakalım nereye kadar...
    Şu araç fiyatlarını EURO olarak senede 1 kez açıklasalar da herkes rahat etse. X Euro + vergi.

Yabancı kur üzerinden fiyat vermek ve satış yapmak yasak bildiğim kadarıyla

• 20 sene önce türkün türkten başka dostu yoktur derdik ama artık en büyük düşman kendimiziz.. birbirimizin düşmanı olduk, insanlık kalmadı kimsede

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.