|
Bildirim
|
Bende o günleri biliyorum. Euronun 1.2 olduğunu hatırlıyorum dolarda 1 lira civarıydı.
Kurtlar vadisinde laz ziya iplikciden parasını ister. Laz ziyanın parası dolar cinsinden. İplikci nedim de tl cinsinden olduğunu düşünür ve tl olarak vermek ister. Laz ziya kendine has çıkışı ve sesiyle "lira değiiiiiiil, dolaaaaaaaaaaaaar" der. O zamanda bile 1.2-1.3 civarıydı sanırım. Dizide bile böyle değerliydi ve yansıması o "lira değiiiill dolaaaaaaaaaaar" idi. Hey gidi günler Şimdi ne peki? Şimdi olsa laz ziya direkt kalpten giderdi sanırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 15 Kasım 2020; 17:23:58 > |
|
|
|
|
|
Bizimkiler halen faiz düşürme peşinde koştuğu için doları tutan yok o yüzden emin adımlarla 10 a doğru koşuyor sonrası 11 kısaca bu hükümet oldukça sonu yok bu gidişin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 21 Ekim 2021; 12:11:24 > |
Gündüz yazdım akşamı faiz düştü. Bir kişinin inadı yüzünden yazık oluyor bu ülkeye. |
şimdi ise 30 ₺ oldu ve bunun bir sonu yok mu. her geçen günü yad ederek andığımız TÜRKİYE YÜZYILINDAYIZ. |