Şimdi Ara

Dolar-Altın-Euro Alış Satış İçin Banka Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dolar-altın-euro alış satışlarını internetten yapmak için banka hesabı tavsiye eder misiniz?

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• her türlü bankadan internet bankacılığı ile alım satım mümkün
    ancak hesap işletim ücreti vermemek için bazı alternatifler var.
    bankalar : kuveytturk, albaraka, ......
    uygulamalar : enpara.com, cepteteb, ......

kullanımı en kolay ve basit olan enpara.com
    ayrıca tercih meselesine göre
    cepteteb de vadesiz hesapta bile 200 dolar-euro-sterlin üstü günlük faiz getirisi varmış.
    (önceden limitler 100 TL-euro-dolar-sterlin , Tl limiti değişmemiş gibi görünüyor ama diğerlerini kullananlar varsa da buradan bilgisi olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 9 Eylül 2016; 1:07:28 >
  • işbank ta Otomatik 2 fatura verince kesinti yok diyorlar. Hangi kesintiler olmuyor.
  • kesinlikle turkiye finansı dene... 5/23 saat işlem yaparsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

işbank ta Otomatik 2 fatura verince kesinti yok diyorlar. Hangi kesintiler olmuyor.

işbankta otomatik ödeme sayısına çok da güvenmemek lazım
    tecrübeyle söylüyorum; eskiden her hesapta 1 otomatik ödeme olsa yeterliydi
    bu durumda birden fazla hesap da kullanılsa her hesaba tek talimat verilince hesap işletimden muaf kalınıyordu
    birgün aniden hesap başına 2 ödeme talimatı kararı aldılar ve 1 otomatik ödeme talimatı verdiğimiz hesaplara işletim ücreti geçirildi
    bugün 2 otomatik ödeme isteyenler yarın aniden hesap başına 3 (veya daha çok) otomatik ödeme talimatı da şart koşabilir
    çünkü bunu yapmayacaklarının garantisi yok her ne sebeple olursa olsun hesap işletim ücreti alınma ihtimalleri olacak hesaplardan da mutlaka uzak durulmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.