Şimdi Ara

Dolar Çakıldı! Araba için beklemeli mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
18.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Bu aralar bilhassa son 20 gündür böyle kafa bulandıran, algıyı başka tarafa çekmeye çalışan üyeler peydah oldu. 2-3 kişi radarıma takıldı. Bunlar hiç faydası olmayan adamlar, sadece böyle siz aptalsınız ben akıllıyım minvalinde yorumlar yapan adamlar. Burda bile tepki göstermemizden rahatsızlar, illa biat etmemizi istiyorlar. Amaçları tepki gösterenlerin morallerini bozmak ve tozpembe bir ortam algısı oluşturmak. Bu şahısların parayla bu işi yaptığını da ciddi ciddi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    valla ben forumu uzun sure once siyasi agirlikli konular acilip altina yazilan sacma yorumlari gormeye baslayinca birakmistim. gecen gun googledan buraya yonlendirildim simdi ara sira giriyorum baya cilki cikmis. parali olayina bende katiliyorum uye sayisi fazla bir forum ..

edit: birde dediginizi soyle dogrulayabiliriz, dikkat edin bu yeni tureyen tipler ikili tartismalara yada alintilara cevap vermiyorlar lafi ortaya atip toz oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 13 Eylül 2018; 22:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekle bekle

• ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt
    Rez

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

valla ben forumu uzun sure once siyasi agirlikli konular acilip altina yazilan sacma yorumlari gormeye baslayinca birakmistim. gecen gun googledan buraya yonlendirildim simdi ara sira giriyorum baya cilki cikmis. parali olayina bende katiliyorum uye sayisi fazla bir forum ..

edit: birde dediginizi soyle dogrulayabiliriz, dikkat edin bu yeni tureyen tipler ikili tartismalara yada alintilara cevap vermiyorlar lafi ortaya atip toz oluyorlar

Alıntıları Göster
    Aynen lafı atıp kaçıyorlar. Yanıt yok, argüman yok aptalca yorum yapıp çekiliyorlar.

Imm rezimizi alalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajım bulunsun hocamız yemek ısmarlayacakmış.

• Dolar Çakıldı! Araba için beklemeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Müdür.

Biz rezerve yapalimda nolur nolmaz. Ölücüyüz malum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki 2 lira düştü bir de çakıldı yazmış... 20 kuruş lan alt tarafı. Haftaya yine artış olacak. Faiz artırımı da cabası oldu. Yani çok da sevinmeyin ne orta ne de uzun vadede olumlu değil bu. Tamamen günü kurtarmaya oynuyoruz. Akpnin sıcak para girişi için satacak fabrika ve liman kozu da kalmadı. Rte yanlıştan dönmezse ülke Venezuela olmaya doğru gidiyor. Yakında çuval çuval para karşılığında 1 somun ekmek alabileceğiz. O kadar değersizleşecek eğer yapılan yanlışlardan dönmezlerse. Sokakta köpek, tavşan avına çıkacağız. Allah devletimizi yüceltsin ama bu iş bilmeyen yöneticilerle zor.

Bu mesajı yazdım ya şimdi hükümeti nasıl eleştirirsin fetöcü diyenler olacaktır :D
  • Bunun trol olmadığına inanan varsa konu sahibinden daha maldır net.

Araç fiyatlarının arttığına ülkenin batığına ak partili gibi görünüp milleti sovdurmeye çalışıyor.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Anlamayan çok kişi var

Asıl bu tarz trolleri beğeniyorum, insanların gerçek sandığı 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroDisquiet

nesi çakıldı be kardeşim? bir günde 1 tl yükselen dolar 20 kuruş azaldı diye çakılmış mı oluyor? aha bu mesajım da burda dursun. sene sonunda dolar 7 tl yi geçmezse konuya mesaj yazan herkese yemek ısmarlıyorum.

düzenleme: troll konusudur tutmaz unutulur dedim ama sabah pc yi açtım 400 kusur bildirim gelmiş kalbime iniyordu. gençler yapmayın çoluğum çocuğum var :(

düzenleme2: beyler etmeyin konu populerde ilk üçte gözüküyor :( modlara söyleyin sıcak fırsatlara sabitlesinler bari.

düzenleme3: beyler boyle olmucak. vallahi ocağım yıkılır. yemek çekilişine katılmak için "açım" yazmanız gerekiyor.
    Çizi ye bağlamaz umarım

• Yemek rezi

adam haklı dolar 7 yi geçecek,akp ye oy verenler sayesinde şimdiden makarna stoklamaya başladım bende
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bu gidişle milletçe birşey yiyeceğiz hocam meraklanmayın buraya yazamıyorum ban yerim
  • Dolar dustude ayni oranda faiz yukseltildi. Hemen heyecanlanmayin. Araba icin otv indirimini bekleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • troll konu galiba dolar %3 düştü sadece :D 2 haftaya artınca görürsünüz ayrıca sen arabayı neyle alacaksın ? krediyle alacaksan faiz... :)

7’yi gecerse bu rezciler de sana bi sey ismarlasin ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakılma değildir o yaaa,çakılma olsa duramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques Reverdi

Dolar mı çakılmış? Dolar 3 lirayken bile fazla yükseldi diye düşünüldüğü için yastık altındaki dolarlarınızı bozdurun diyorlardı, 6.60tan 6.18'e inince dolar çakılmış TL kazanmış oluyormuş. Keşke baban o akşam eczaneye gitseydi evladım, senin ve senin gibi milyonların.
    Eczaneye bile gerek yok, marketlerde de satılıyor ama insanlar eringen işte. Evden markete kadar gidemiyorlar.

Ondan sonra biz uğraşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.