Daha yılın bitmesine 4 ay var. Burası Türkiye 4 ayda neler olur neler.
Bekliyoruz beklemesine de 3.41 oldu be kardeşim
ağla kudur çıldır
kaç bin dolar aldın ? ben zamanında çok uğraştımda dövizde para yok pek 50-100 bin dolar almadıktan sonra, kâr ettiğini sanıyorsun ama para değer kaybediyor yine aynı şey eline geçiyor o yüzden bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
kaç bin dolar aldın ? ben zamanında çok uğraştımda dövizde para yok pek 50-100 bin dolar almadıktan sonra, kâr ettiğini sanıyorsun ama para değer kaybediyor yine aynı şey eline geçiyor o yüzden bıraktım
kaldıraç diye birşey var hocam. çok kullanma 2x kullan enflasyonu katlarasın rahat ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Stoa
quote:
kaldıraç diye birşey var hocam. çok kullanma 2x kullan enflasyonu katlarasın rahat ol.
Nasil yani anlamadim
DOLAR 1 LİRA OLACAK
quote:
Orijinalden alıntı: PROFESOR_X
quote:
Orijinalden alıntı: Stoa
quote:
Nasil yani anlamadim
dövizle işlem yapanlar kaldıraç kullanır. örneğin forexcilerin 10.000 lirası varsa 10x kaldıraç kullanır 100.000 lira ile işlem yapar %1 kazanırsa %10 kar eder, %1 kaybederse %10 zarar eder.