Şimdi Ara

Dolar yıl sonunda 3.90 olacak diyenler nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrıca Ağustos sonunda dolar 3 liranın altına düşmezse nüfustan kaydını sildireceğini söyleyen @sistemli adam'dan hiç haber yok.
  • keşke alttan alıp satsaydın bende 3k ya yakın zarar vardı 2 kere üstte satıp alttan aldım ekşinin gazına gelip 3,80 lerden alanlardım . 2 kere şansa tavana yakın sattım gerçi ben sattıktan sonra 4 5 kuruş daha çıktı ama olsun sonra çakıldı çakıldıkça aldım çıkınca sattım bu şekilde zararı 800 e kadar indirdim 3,54 te bozup ing turuncu faize attım ayda 250 faiz geliyor 2 aydır faizde bu ay zararı çıkarırım. dolarda dursam 10 kuruş daha düşecekti birde faiz geliri olmayacaktı. beni akbank uyardı 3,65 te adam aradı 3,50 olacak dedi inanmadık satmadık tosladık daha sonra bir daha aradı 3,43 bekliyoruz dedi ben bu sefer sattım iyi ki de satmışım aradıkları arkadaşım satmadı hala terste gelişen piyasalarda dolara bakın derim özellikle brezilya da ne yapmış ona bakın gaza geldim ama artık ufak ufak anlamaya başladım doları tr falan etki etmiyor tamamen dışa bağlı olarak düşüyor kore ile olaylar gergin trumpu kimse tınlamıyor gelişen piyasalarda ki dalgalanmalara baktıkça bence 3,20 içten bile değil yıl sonu 3 altı bile kapatabilir

• Ne kadar zarar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

quote:

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

kaç bin dolar aldın ? ben zamanında çok uğraştımda dövizde para yok pek 50-100 bin dolar almadıktan sonra, kâr ettiğini sanıyorsun ama para değer kaybediyor yine aynı şey eline geçiyor o yüzden bıraktım

kaldıraç diye birşey var hocam. çok kullanma 2x kullan enflasyonu katlarasın rahat ol.

Nasil yani anlamadim

dövizle işlem yapanlar kaldıraç kullanır. örneğin forexcilerin 10.000 lirası varsa 10x kaldıraç kullanır 100.000 lira ile işlem yapar %1 kazanırsa %10 kar eder, %1 kaybederse %10 zarar eder.

Kaldıraçı bulamadım garantin bankasında

• Yıl sonuna daha çok var. 4'ü geçmez ama 3.75-3.80'e gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yatırım yapmaya çekiniyorum neyin ne olacağı belli olmuyor.
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Kaldıraç nasıl kullanabilirim

• Dolar indi diye üzülenler var yahu! Ulan bütün gün "Dolar 5 lira olacak yeaaa nolcak bu ülkenin haliiii" diye gezersiniz dolar inince"Yihaaa param vardı benim nerde 3.90 a çıkacak diyenler yihaaaa" diye ağlıyorsunuz.

Tuhaf insanlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisidiro

Forex yada VİOP
  • quote:

quote:

Forex yada VİOP

forex sitesi önerir misin

• quote:

quote:

quote:

Forex yada VİOP

Tacirler fx ama 50k sermaye ister turkiyede forex hesabi acmak. 50k'niz yoksa viop'ta kaldiracli islem yapabilirsiniz ama viopda islem yapmak bile karmasik bilgi gerektirebiliyor iyice ogrenmemiz lazim nasil kullanildigini. Borsa İstanbul'un pdfleri falan var anlatan oralardan bakabilirsiniz viop icin. 50bin liran varsa ve forex hesabi acacaksan forexle ilgili cok fazla kaynak bulursun zaten internette.

Ama dikkat edin. Forex'de %80 basarisizlik orani olmasinin en buyuk sebebi kaldiractir. 50x kaldiracla ornegin dolarin yukselmesine islem yaptiysaniz ve dolar %2 duserse tum paranizi kaybedersiniz. Ve bunun olmasi neredeyse kesindir cunku doviz kurlari forekscileri terse dusurmek icin surekli dalgalanir ornegin euro dolar karsisinda deger kazanacaksa kazanmaya baslamadan once %2 duser butun foreksciler silkelenir, ilk gun yukselir ikinci gun yine duser sirf foreksciler batsin diye yani asla duz bir sekilde artmaz dogru bilseniz bile batarsiniz. Benim tavsiyem cok gucuk kaldiraclar kullanin max 4x iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forex yada VİOP

Tacirler fx ama 50k sermaye ister turkiyede forex hesabi acmak. 50k'niz yoksa viop'ta kaldiracli islem yapabilirsiniz ama viopda islem yapmak bile karmasik bilgi gerektirebiliyor iyice ogrenmemiz lazim nasil kullanildigini. Borsa İstanbul'un pdfleri falan var anlatan oralardan bakabilirsiniz viop icin. 50bin liran varsa ve forex hesabi acacaksan forexle ilgili cok fazla kaynak bulursun zaten internette.

Ama dikkat edin. Forex'de %80 basarisizlik orani olmasinin en buyuk sebebi kaldiractir. 50x kaldiracla ornegin dolarin yukselmesine islem yaptiysaniz ve dolar %2 duserse tum paranizi kaybedersiniz. Ve bunun olmasi neredeyse kesindir cunku doviz kurlari forekscileri terse dusurmek icin surekli dalgalanir ornegin euro dolar karsisinda deger kazanacaksa kazanmaya baslamadan once %2 duser butun foreksciler silkelenir, ilk gun yukselir ikinci gun yine duser sirf foreksciler batsin diye yani asla duz bir sekilde artmaz dogru bilseniz bile batarsiniz. Benim tavsiyem cok gucuk kaldiraclar kullanin max 4x iyidir.

Sağ ol hocam zaten sermaye falan hak getire benim o işlerle aram yok ben düz okulumu okuyayım mesleğimi elime alayım o para yeter inşallah bu işler çok karışık

• O kafadakilerden biride babamdı, gidip 3.70'deyken hayatında ilk defa yatırım yapayım dedi. Garibim parayı yok sayıyor artık..

• :D konuda ne kadar ağlamışsınız dolar kaç tl oldu keşke bu kadar ümitsiz olmasaydınız :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.