Şimdi Ara

Dolardan dolayı oyunu oynayamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa bi yorum bırakabilirler mi, çevremde wow oynayan olmadığı için soramıyorum kimseye sadece dolar yükseldiği için bırakmak zorunda kalan oldu mu oyunu? ben öyle yapmak zorunda kaldım keşke rusyaya ve euro bölgesine yaptıkları gibi bi güzellik yapsalar.

• ben bıraktım şahsen hemde sırf para mevzusu yüzünden. hatta korsan servera geçtim.
  • Siz de benim gibi yapıp yeni bir lokasyonu Russia Federation olan WoW hesabı açıp, eski hesabınızı bu yeni açtığınız hesaba aktarabilirsiniz.

Önemli not: Bunu yaparken bütün heirloomlarınızı karakterlerin üzerinde bırakın. Binek, heirloom, toy ve bazı achievementların silinme ihtimali var. Bu riski göze alarak bu işi yapabilirsiniz.
    Şahsen benim binekler silinmedi.
  • Kıraathane de beleş olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Siz de benim gibi yapıp yeni bir lokasyonu Russia Federation olan WoW hesabı açıp, eski hesabınızı bu yeni açtığınız hesaba aktarabilirsiniz.

Önemli not: Bunu yaparken bütün heirloomlarınızı karakterlerin üzerinde bırakın. Binek, heirloom, toy ve bazı achievementların silinme ihtimali var. Bu riski göze alarak bu işi yapabilirsiniz.
    Şahsen benim binekler silinmedi.
    ru üzerinden alınca aylık ödeme kaç tl'ye tekabül ediyor acaba?
  • Legion'da geri dönerken sadece 2 aylık gametime ve paket satın almıştım. Sonrası hep oyun içi gold ile oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ru üzerinden alınca aylık ödeme kaç tl'ye tekabül ediyor acaba?

Alıntıları Göster
    1 aylık game time: 41 tl
    3 aylık game time: 112 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

1 aylık game time: 41 tl
    3 aylık game time: 112 tl

Alıntıları Göster
    peki gametime'ı platiru'dan mı yoksa blizzardın kendi sitesinden mi alıyorsunuz acaba?
  • ben legiona devam etmedim. warlords of draenor hesabında her classtan lvl 100 var.
    keyiflik biraz oynayım dedim ama sadece legion alamıyoruz galiba mecbur azeroth mu almamız gerekiyor.
    gametime oyun icinde kolay farmlanıyor mu gold olarak bi de onu sormak istiyorum.
  • kucukti kullanıcısına yanıt
    Farm olayını ben de merak ediyorum. Sadece Legion almak isterseniz şuan D&R’da indirimli olarak 90 TL’ye satılıyor. CD key fiyatına kutulu hali ile güzel fiyat. Ben diğerlerini de sakladığım için dayanamadım aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.