Bildirim
Dolardan dolayı oyunu oynayamayanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bıraktım şahsen hemde sırf para mevzusu yüzünden. hatta korsan servera geçtim. -
Siz de benim gibi yapıp yeni bir lokasyonu Russia Federation olan WoW hesabı açıp, eski hesabınızı bu yeni açtığınız hesaba aktarabilirsiniz.
Önemli not: Bunu yaparken bütün heirloomlarınızı karakterlerin üzerinde bırakın. Binek, heirloom, toy ve bazı achievementların silinme ihtimali var. Bu riski göze alarak bu işi yapabilirsiniz.
Şahsen benim binekler silinmedi. -
Kıraathane de beleş olacakmış -
ru üzerinden alınca aylık ödeme kaç tl'ye tekabül ediyor acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Siz de benim gibi yapıp yeni bir lokasyonu Russia Federation olan WoW hesabı açıp, eski hesabınızı bu yeni açtığınız hesaba aktarabilirsiniz.
Önemli not: Bunu yaparken bütün heirloomlarınızı karakterlerin üzerinde bırakın. Binek, heirloom, toy ve bazı achievementların silinme ihtimali var. Bu riski göze alarak bu işi yapabilirsiniz.
Şahsen benim binekler silinmedi. -
Legion'da geri dönerken sadece 2 aylık gametime ve paket satın almıştım. Sonrası hep oyun içi gold ile oldu. -
1 aylık game time: 41 tlquote:
Orijinalden alıntı: Zaris
ru üzerinden alınca aylık ödeme kaç tl'ye tekabül ediyor acaba?
Alıntıları Göster
3 aylık game time: 112 tl -
peki gametime'ı platiru'dan mı yoksa blizzardın kendi sitesinden mi alıyorsunuz acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
1 aylık game time: 41 tl
3 aylık game time: 112 tl
Alıntıları Göster -
ben legiona devam etmedim. warlords of draenor hesabında her classtan lvl 100 var.
keyiflik biraz oynayım dedim ama sadece legion alamıyoruz galiba mecbur azeroth mu almamız gerekiyor.
gametime oyun icinde kolay farmlanıyor mu gold olarak bi de onu sormak istiyorum. -
Farm olayını ben de merak ediyorum. Sadece Legion almak isterseniz şuan D&R’da indirimli olarak 90 TL’ye satılıyor. CD key fiyatına kutulu hali ile güzel fiyat. Ben diğerlerini de sakladığım için dayanamadım aldım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X