Bildirim
Doların Düşmesi ve iPhone Fiyat Güncellemesi...
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben pek indirim yapacaklarini sanmiyorum -
Keşke. Acele edip alanlar çok üzülecekler. :D -
benim tanıdığım apple indirim mindirim yapmaz yapsa yapsa bindirim yapar.quote:
Orijinalden alıntı: Nakahella
Keşke. Acele edip alanlar çok üzülecekler. :D
adamlar cool -
indirim yapmaları süpriz olur bana kalırsa. -
Apple değil yaparsa diğer marketler yapar sanırım. 100 TL gibi olur. -
Eğer kur düşüşünden dolayı bir indirim yaparlarsa almak isteyenler biraz beklesinler ve alsınlar.quote:
Orijinalden alıntı: TechTR
Apple değil yaparsa diğer marketler yapar sanırım. 100 TL gibi olur.
Ama sonrası için dolar düşeceğini sakın düşünmeyin yada buna göre plan yapmayın. Eğer FED faiz arttırımına giderse..
Burda hepimiz Spotify'a İbrahim Tatlıses yazıp " Ortalık karıştı, düzen bozuldu, yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali!" sözleri geçen şarkıyı dinleriz.
O zaman İphone fiyatları kura göre düzenlenecek ise orta vadede yükselecektir. Alacak arkadaşlar Aralıktan sonuna pek yaklaşmadan almaya özen göstersinler.
-
Şu an ki gelen sevkiyattaki ürünler hangi kurdan girdiyse o fiyatta kalır. bir dahaki sevkiyatta düşerse anca o zaman belki indirime giderler. fakat 3899 luk telefonun 1.050 lirasının vergi olduğu düşünülünce ne kadar düşer siz hesaplayın.quote:
Orijinalden alıntı: Equris
Eğer kur düşüşünden dolayı bir indirim yaparlarsa almak isteyenler biraz beklesinler ve alsınlar.
Ama sonrası için dolar düşeceğini sakın düşünmeyin yada buna göre plan yapmayın. Eğer FED faiz arttırımına giderse..
Burda hepimiz Spotify'a İbrahim Tatlıses yazıp " Ortalık karıştı, düzen bozuldu, yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali!" sözleri geçen şarkıyı dinleriz.
O zaman İphone fiyatları kura göre düzenlenecek ise orta vadede yükselecektir. Alacak arkadaşlar Aralıktan sonuna pek yaklaşmadan almaya özen göstersinler.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 2 Kasım 2015; 11:06:58 >
-
Yeni bir iPhone çıkana kadar bu olmaz , iPhone 7 çıkarsa dolarda bu civarlarda olursa anca apple iPhone'lar da dolara göre indirim yapmıyor sabit fiyat belirliyor. -
1-2 ay indirim beklemeyinquote:
Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson
Yeni bir iPhone çıkana kadar bu olmaz , iPhone 7 çıkarsa dolarda bu civarlarda olursa anca apple iPhone'lar da dolara göre indirim yapmıyor sabit fiyat belirliyor. -
Hocam profil resminizi görünce kahkaha attim vigi vigi -
6s serilerinde olmayabilir ama 5s-6-6+ ta yapılması şart -
3.07 ve 2.80 arası değişen kur kaynaklı yaklaşık 200 TL lik bir fark oluştu. yurtdışından alacaklar daha uygun almış olacak ama apple türkiye vergi kaynaklı bunu indirim olarak uygulamaz gibi geliyor bana. kaldı ki 2-3 hafta sonra doların ne olacağını bile bilmiyoruz. ya da aralık sonu FED olayını. bu sebeple ben de seçim sonrasını beklemiştim almak için şu an fiyat izliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hocam profil resminizi görünce kahkaha attim vigi vigi
-
Apple anlık değil uzun dönem düşüşlerde fiyat değiştiriyor. -
Aralık başında yurt dışından almak en karlısı dostlar. Dolar 2.81 e düşmüş daha da düşerse aşırı uyguna gelecek. -
Boşuna ümit etme kardeşim yazdığın rakamlar imkansız. 50tl indirim yapmaları bile imkansız gibi birşey -
böyle olduğu an gidip yapıştırıyorum 1 tane 64gb -
siz ne zaman gördünüz dolar yükseldiğin fiyatların yükselmediğini, düştüğünde ise indirime gidildiğini. tarih böyle bir olay kaydetmemiştir. -
1 ay dolar kuru 2,80 TL'de sabit kalırsa ben tüm iPhone modellerinde 200'er TL indirim yapılması gerektiğini düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: AllEyezzOnMe
böyle olduğu an gidip yapıştırıyorum 1 tane 64gb -
quote:
Orijinalden alıntı: roverman
Şu an ki gelen sevkiyattaki ürünler hangi kurdan girdiyse o fiyatta kalır. bir dahaki sevkiyatta düşerse anca o zaman belki indirime giderler. fakat 3899 luk telefonun 1.050 lirasının vergi olduğu düşünülünce ne kadar düşer siz hesaplayın.
Kur neyse ondan satmasi lazim. Bak vatana hergun kurlari guncelliyo. Bu demekmidir vatan hergun mal sevkiyati yapiyor.
Benzer içerikler
- yurtdışından gelen telefonu ne zaman satabilirim
- icloud mail şifremi unuttum
- iphone 13 mü 15 mi
- aa/a iphone hangi ülke
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone 16 çıktı mı
- iphone sürekli açık ekran
- 15 pro max 16 pro max karşılaştırma
- ios 16 duvar kağıdı
- iphone 18 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X