Şimdi Ara

Dolby Advanced Audio sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer 5750g notebookum var. Laptop ilk geldiğinde ses ayarlarında dolby seçeneği ve uygulaması vardı. Format attım win 7 home basic versiyonu olduğu için, yerine ultimate yükledim kendi cd'mden. Şimdi dolby'nin o seçeneğini bulamıyorum, internetten de araştırdım dolby nin sitesine girdim adamlar uygulamanın linkini vs koymamışlar yok yani. Çok da güzel veriyodu sesi, pişmanım açıkçası. Var mı bi bilgisi olan, nasıl geri getirebilirim ?

• win7 kurduktan sonra siteden driver indirip kurdunuz mu yoksa win7'nin kendi yüklediği ses driverını mı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

win7 kurduktan sonra siteden driver indirip kurdunuz mu yoksa win7'nin kendi yüklediği ses driverını mı kullanıyorsunuz?

windowsun driverını kullanıorum. aygıt yöneticisinde hem intel hd audio hem de hd audio device properly working gözüküyor. siteden indirsem o uygulama olacak mı içinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansallium

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

win7 kurduktan sonra siteden driver indirip kurdunuz mu yoksa win7'nin kendi yüklediği ses driverını mı kullanıyorsunuz?

windowsun driverını kullanıorum. aygıt yöneticisinde hem intel hd audio hem de hd audio device properly working gözüküyor. siteden indirsem o uygulama olacak mı içinde ?

yüzde 99

işletim sisteminize uygun driverı notebook üreticisinin sitesinden indirin..
  • bendede aynı sorun vardı en sonunda buldum ve gerçekten büyük fark var, ses coştu resmen:)

http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS032125
  • merabalar bnimde dolby advanced audio var pcde ama virüs kaptığında arkadaım bi program yüklemiş ve orjinal programlarımın hepsi silinmiş buna en önemlisi dolby dahil bi şekilde onar falan yaptım dosya geri yüklendi ama bu seferde çalışmıyo ben pek bu teknolojik olaylardan pek anlamıyorum dizi takibi oyun web için kullaanan tiplerdenim beni yonledirmisniz geri nasıl çalışmasını sağlarım ses vasat hiç bişy izleyemiyorum teşekküürler şimdiden :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibjog

bendede aynı sorun vardı en sonunda buldum ve gerçekten büyük fark var, ses coştu resmen:)

http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS032125

teşekkürler link için sorunuma çözüm oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.