Şimdi Ara

dolby home theatre kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo bilgisayar aldım alırken bana yok dolby home theatre var yok ses şöyle güzel sinema kalitesi falan filan birsürü övüldü fakat 5.1 sistemi normal ses kartı olan bir bilgisayarla lenovodan aldığım ses aynı realteki açtığımda hoparlör birde dgital output var dolby digital home theatre sadece digital output'u seçtiğimizde gözüküyor bu seferde hoparlörlerden ses alamıyorum tosları bir girişe toplayan aparatta aldım nasıl kullanacaz bu hayvanı anlamadım

• laptopun digital çıkışını aktif ediyorsunuzdur
    o durumda digital çıkışa bir kablo bağlayıp harici bir amfiye sinyali göndermeniz gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: selfen

lenovo bilgisayar aldım alırken bana yok dolby home theatre var yok ses şöyle güzel sinema kalitesi falan filan birsürü övüldü fakat 5.1 sistemi normal ses kartı olan bir bilgisayarla lenovodan aldığım ses aynı realteki açtığımda hoparlör birde dgital output var dolby digital home theatre sadece digital output'u seçtiğimizde gözüküyor bu seferde hoparlörlerden ses alamıyorum tosları bir girişe toplayan aparatta aldım nasıl kullanacaz bu hayvanı anlamadım
  • Orjinalden alıntı: AKREPmt.

laptopun digital çıkışını aktif ediyorsunuzdur
    o durumda digital çıkışa bir kablo bağlayıp harici bir amfiye sinyali göndermeniz gerekir

iyide laptopun digital çıkışı nasıl birşey normal hoparlörün girdiği yere bağlıyorum sistemi o çıkışı nasıl bulacak makina lenovo y530
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.