Şimdi Ara

Dolce Gusto Mini Me -Makine,Kapsüller ve Kapsüllerin tekrar kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapsülü koyarken deliğin iğneye denk gelmesi lazım yoksa ikinci bir delik açılır ve basınçtan püskürtür kahveyi

Sizin makinede de aynı sistem var galiba kapsülü yerleştirdiğiniz yerde iğne olması lazım kapsül hazinesini çıkarıp kapatın üst kısmı orda iğne olması lazım kapsülü takarken ona göre hizalayın

Yukarıda resimde göstermiştim yerleştirirken iğneye göre kapsül üzerindeki deliği hizalayıp takıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte olacak kapsülün (soldaki) naylonunu ciiarmiyoruz değil mi?
     Dolce Gusto Mini Me -Makine,Kapsüller ve Kapsüllerin tekrar kullanımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slitheen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çıkartmıyoruz

• quppas kullanıcısına yanıt
    Az once denedim. Çok boğuk bir ses geldi makineden herhalde zorlandı çok az kahve çıktı ama çok lezzetliydi. Kahvenin boyutu büyük geldi herhalde ya da içine çok koydum.
     Dolce Gusto Mini Me -Makine,Kapsüller ve Kapsüllerin tekrar kullanımı Dolce Gusto Mini Me -Makine,Kapsüller ve Kapsüllerin tekrar kullanımı

Afiyet olsun

Üstündeki deliği iğnesinin olduğu yere hizalamanız yeterli başka birşey olacağını sanmıyorum.

Su haznesini ben genellikle 2 çizgi yapıyorum çıkan kahveye ve dökülen kahvenin rengine bakıyorum. Eğer koyu geliyorsa daha da ekliyorum ama şeffaflaşmaya başlıyorsa durduruyorum ki fazla da sulu olmasın

Hocam o hizali ama su akışı sıkıntılı gibi. Normal kapsulle yaparkenki gibi ses çıkmıyor daha kısık, boğuk bir ses çıkıyor. Sanırım kahveyi küçük ogutuyorum o da alltaki filtreyi tıkıyor. Kahveyi daha büyük ogutmeyi deneyeceğim bakalim. Umarım makineyi bozmam

Yaparken bende dikkat edeyim bakayım bende öyle olacak mı

• Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Dolce Gusto Mini Me kullanıyorum. Ali expresten çelik kapsül aldım. Gloria Jeans ten çektirdiğim kahveyi kullanıyorum. Ama sanırım en ince ayarda çektirmem gerekiyordu. Tadını sorarsanız yinede hoş bir kahve tadı bırakıyor damakta. Yumuşatmak isteyen olursa pınarın süt tozunu kullanıyorum. Bu şekilde kullanan arkadaşlar kahve önerisi ve süt tozu önerisi yapabilirse sevinirim..
  • cravmaga kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilir misiniz hangisini aldınız

http://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-Stainless-Steel-Nescafe-Dolce-Gusto-Capsule-Refillable-Reusable-Coffee-Pod-Free-Shipping/32512170764.html

ben alırken 40 dolar falandı. kahve çeşitleri ve süt tozu önerisi alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cravmaga

http://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-Stainless-Steel-Nescafe-Dolce-Gusto-Capsule-Refillable-Reusable-Coffee-Pod-Free-Shipping/32512170764.html

ben alırken 40 dolar falandı. kahve çeşitleri ve süt tozu önerisi alabilirim

Hocam süt tozu denemedim de Tchibo nun kapsülünü denedim ilk mesajda yazmıştım onu

Bide Tchibonun kapsül çayı var o da güzel frambuazlı olanı

• Ben cindn plastik yenidn dolum kapsulu aldim. Uygun fiyat celikten olanini bulsak keske
  • Peki sunu yapsak olurmu?

Hic kesmeden ustundeki nescafe stickerini yirtip kahve doldurup aliminyum folyo yapip makinaya koysak?

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Aslında Mantıklı gibi de nasıl sonuç çıkar bilemiyorum
  • Deneyecegim :) haber ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Deneyecegim :) haber ederim
    1 yılı geçti halaa haber bekliyom :)) demekki bi halta yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

1 yılı geçti halaa haber bekliyom :)) demekki bi halta yaramadı

Alıntıları Göster
    Olmadı hocam :) Dışarı taşırıyor..İçeri giren su yanlardan taşırıyor. aliexpressten doldurulabilir kapsul alıp yapıyorum
  • Arkadaşlar siz siz olun aliexpressten aldığınız kapsüllere süt tozu falan koymayın. Topaklaşıyor kapsülü mahvediyor.

• AliExpress'ten kapsülü aldık. Tamam. Öğütülmüş kahve tavsiyeniz nedir? Americano kahvesi vardı dolce gustonun. Onu yakalayabilmek için ne tavsiye edersiniz? İlla kendimiz alıp öğütücü de mi çekeceğiz? Deneme yanılma yoluyla. Yoksa tchibonun satılan öğütülmüş kahveleri olur mu? Olmazsa, kahve alacağımız yere nasıl tarif edeceğiz çekme ayarını. Espresso mu, filtre mi, french press mi, aeropress mi? Hangi ebatta olacak çekme işi? Tavsiye lütfen.

• Selam,

Dolce Gusto Doldurulabilir kapsüllerin kullanımını aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

Dolce Gusto doldurulabilir kapsül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam1912 -- 9 Eylül 2018; 16:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.