< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quppas -- 26 Şubat 2016; 14:32:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quppas -- 26 Şubat 2016; 14:32:50 > |
Bu makinelerin olayı kapsülün içinde öğütülmüş kahve bulunması ve bunlardan gerçek espresso ve ondan türetilmiş kahveler yapmasıdır.
Nescafe gold yada 3'ü bir arada dediğimiz kahveler granül kahve dediğimiz suda çözünen kimyasallar barındıran yapay kahveler... Bunu makineye doldurmak yerine doğrudan suya karıştırsanız da aynı olur. Değişik kahvecilerden espresso çektirip onları denemenizi tavsiye ederim doldurmak için. Bu şekilde doldurmak her zaman randıman vermeyebilir duruma göre tabi. Çünkü kahve çekerken onun öğütülme kalınlığı çıkan espressonun tadını ve akışını etkiliyor. Bazen dolduruyorsunuz çekiyorsunuz, akmıyor vs. Bunlar zamanla tecrübe ediliyor. Ben Tchibo'nun makinesinde yine Tchibo'nun kendisinden çektirip aldığım espressoyu kapsüle doldurmuştum. Hatta düzgün akış almayı da başarmıştım. Ama şu var ki bununla 20-25 kapsülü doldururken uğraşmaktan bir yerden sonra vazgeçiyorsunuz. Kolayca kahve içmek zorlaşıyor baya. Maliyet yarı yarıya fark etse bile değer miydi sorusunu soruyorsunuz kendinize. Bir de ben Tchibo'nun sisteminde hiçbir zaman dışarıda içtiğim Cafe Latte'nin tadını alamadım. O da beni biraz vazgeçirdi. Neyse fazla uzattım galiba. Sadece bu tarz şeyleri denemek isteyen arkadaşlar için bir deneyim olsun. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 3 Ocak 2016; 22:11:33 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhtk -- 4 Ocak 2016; 5:29:03 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 15 Şubat 2016; 8:23:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elçina -- 20 Şubat 2016; 23:19:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |