merhaba uzun zamandır araştırdığım ve konusunu bulamadığım dolu brandasını sonunda bir yerli firma imalat yapmaya başlamış. habertürk kanalında dolu haberlerine çıktıklarında gördüm araştırıp buldum firma ismi duucars dolu branda bütün e ticaretlerde satışa başlamışlar ben firmayı aradım gayet ilgililer site fiyatından 100 tl indirimli aldım fiyatı 3 ve 4 katlı olarak mevcutmuş ben 4 katlısını 900 tlye aldım pahalı gibi geldi ama ürün elime ulaştığında gördüm fiyatı uygun bile bence harika bir ürün aracım bmw 520 i luxury line 5,50 metrelik aldım 4 katlı 6.00 metreli alsam daha iyi olurmuş artı ve eksi yönlerini paylaşmak istedim 1 aracıma farklı bir görünüm kattı 2 kalınlık muazzam derecede saksı düşse mesela 100'de 70 koruma sağlar 3 aldığımda hafif koku vardı 2 gün aracın üstünde kaldı kokusu gitti havalanması gerekiyormuş. 4 yağmurda kaldı 2 gün damla su geçmemiş terlemede yapmamış 5 kurulumu ve toplaması biraz zor ama kalınlık olduğundan kaynaklı 6 yer kaplıyor ebat ortalama 25x40x75 7 alttan 2 adet kilitleme sistemi mevcut iyiki yapmışlar aracı tutması iyi olmuş sonuç memnunum yerli üretim olması istediğim zaman ulaşıyor olmam ve ürünün kalitesi gayet güzel tebrik ediyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum ![]() |
Dolu Brandası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Araçlarınızı dolu ve benzeri doğal afetlerden korumak için dolu brandalarının önemi yadsınamaz. Ancak piyasada çok sayıda dolu brandası seçeneği olması, doğru ürünü bulmayı zorlaştırabilir. İşte dolu brandası seçerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar:
-
Malzeme Kalitesi: Dolu brandaları, ağır hava koşullarına dayanabilecek dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. UV ışınlarına dayanıklılık gibi özelliklere sahip malzemeleri tercih edin.
-
Ölçü ve Uyum: Dolu brandası, aracınızı tam olarak kaplamalı ve sıkıca oturmalıdır. Aracınızın marka ve modeline uygun bir boyut seçin.
-
Tutturma Sistemi: Dolu brandası, kuvvetli rüzgarlara dayanacak şekilde güvenli bir şekilde tutturulmalıdır. Cırt cırt kayışlar, bağcıklar veya elastik kenarlar gibi farklı tutturma seçeneklerini göz önünde bulundurun.
-
Çekme Kordonu: Bazı dolu brandaları, brandayı sıkıca sabitlemek için bir çekme kordonu ile birlikte gelir. Bu özellik, özellikle rüzgarlı havalarda faydalı olabilir.
-
Kullanıcı Yorumları: Diğer kullanıcıların dolu brandaları hakkındaki yorumları ve şikayetlerini okuyarak ürünün kalitesi ve performansı hakkında fikir edinmek faydalı olacaktır.
Duucars Dolu Brandası Yorumları
Duucars, piyasada bulunan popüler dolu brandası markalarından biridir. Duucars dolu brandaları hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur. Kullanıcılar, ürünün dayanıklılığını, kolay kullanımını ve mükemmel uyumunu övmektedir.
Sonuç
Uygun bir dolu brandası seçimi, aracınızı dolu ve diğer hava koşullarından korumanız için çok önemlidir. Malzeme kalitesi, ölçü, tutturma sistemi, çekme kordonu ve kullanıcı yorumları gibi hususları dikkate almak, doğru karar vermenize yardımcı olacaktır. Duucars dolu brandaları, kullanıcılar arasında olumlu yorumlara sahip popüler bir seçenektir ve doğru ürünü seçmek için iyi bir başlangıç noktası olabilir.