Şimdi Ara

Sıfır Araç Seramik Kaplama Tavsiye Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır Opel araç için bayi Seramik Kaplama yapacağını söyledi.

Kaput için ayrı aracın geneli için ayrı bir kaplama mı kullanıyor bayiler?

Seramik kaplama tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiide yapılanları para tuzağı olarak görüyorum. Zorunlu olarak yaptırmıştım, çok kayda değer fark görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Bayiiler bu işi ek gelir kapısına dönüştürdüler malesef, ayak üstü ısrar ediyorlar. Düzgün yapılacaksa hiç yoktan iyidir seramik kaplama belli oranda koruma sağlar ancak araç 0 ise en azından kaputa ve tavana ppf kaplatmanızda fayda var. PPF dış etkilere karşı ciddi oranda koruma sağlar. Bayide varsa ppf film fiyatı almanız daha yararlı olur.

https://www.ziventfilms.com.tr/ppf-seffaf-kaplama/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok gerekli bir şey değil zira servislerde çok özenilmiyor seramik koruma pasta cila sonrası uygulanır sıfır araba diyoruz ama psa marka araçlar gemiyle uzun bir yol katettigi için yüzeyine kil, geminin egzozundan çıkan pislikler yapışıyor bu yüzey üzerine seramik uygulamak hiçbir şey sağlamaz sıfır araç aldığım, yaşadığım ve çevremdekiler sıfır araçta bu tür şeyleri yaşadıkları için anlatıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ppf kaplama öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bayi zorunlu tutmuştu 16 bin tl ödedim. Gerçekten kaliteliydi seramik kaplaması ona lafım yok. Değer mi derseniz aslında değer araç kirlenmiyor, kirlense de su tutunca tertemiz oluyor. Güneş altında kalınca koruyor iyi yani. Yine de PPF kaplama yerini tutar mı tutmaz. Tabi iyi bir ppf komple kaplama 50 binden aşağı değildir. PPF sektörü ciddi anlamda balon.
  • sıfır araca yaptırmanın hiç bir mantığı yok. o tip şeyler 10+ yaşında araçlara yapılırsa mantıklı. sıfır araçlarda para tuzağı . adının kaplama olduğuna bakmayın. 200 liralık sıvı wax al sür aynı işi yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye istiyorum. Boyalı araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bayiye yaptırmayın, bayi sallamasyon yapıyor ve saçma sapan para talep ediyor.

Pütür yapıyoruz diyip çamurluklara iki fıs yapanı biliyoruz.

Boyayı koruma adına güzel bir olay ama bakımını da yaptırmanız ve bozmamanız lazım.

Sıfır araçta polisaj yapılmıyor sadece veya çok derin yapılmıyor, yüzey hazırlanıyor, daha yaşlı araçlarda boya biraz aşındırılarak yüzey kusurlardan gideriliyor. O yüzden "sadece yaşlı araca yapılır" veya bi üst mesajdaki gibi sıvı cila sür aynı şey değil. Seramiğin koruyuculuğu farklı.

Ancak "gerçek" yapan yerlerde yaptırmanız tavsiyedir. Her köşe başında yapıyoruz diyene yaptırmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.