Şimdi Ara

DOLU DOLU DOLU !!! HIZLI PSN KARDESLIK K.K VAR ALAMAYAN GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİREN ÇIKANLAR OLUYOR.LİSTE SÜREKLİ DEĞİŞİYOR.HAVALE YAPMADAN ÖNCE TELEFON İLE LİSTEYİ TEYİT EDİN.

Hızılıca halletmek istiyorum kardeşlik olayını zira az zaman kaldı.Bende K.K mevcut hiç bir problem yok daha önce alışveriş yaptım.Hatta 1-2 ay önce ps3 için tema almıştım Limit sorunu yok.

Şimdi almak isteyenler P.M üzerinden;

Hotmail Adres,(Herhangibir sorunla karşılırız yada fikir alışverişinde bulunuruz vs... için)
    İsim Soyisim

Kesin karar vermiş olanlar benden banka bilgilerini alıp hızlıca ücreti havale ettikten sonra kardeşliğe girmiş olucaklar.(Garanti Bankası)

Benim dışında 4 kişi daha lazım eğer tamamlanırsak hemen bugün alıcam.(Salı Günü)

Oyunlar;

FIFA 12 >>135/5=Kişi Başı 27 TL
    BF3>>135/5=Kişi Başı 27 TL
    FIGHT NIGHT>>53/5=Kişi Başı 10,5 TL
    11'de gönderebilir :D
    TOPLAM=64,5 TL 65'de olabilir tabiki.

Almak isteyen P.M

NOT:Ücretler güncellenmiştir.

Havale Gönderenler;

Beybifeys>>FIFA,BF3
    Esthell >>FIFA,FIGHT NIGHT CHAMPION>>13 TL Daha
    napsagki>>FIFA
    tolsen>>BF3,FIGHT NIGHT
    sky__walker>>FIGHT NIGHT
    unalb01370>>FIFA
    nwbrn>>BF3,FIGHT NIGHT
    blue__1930>>BF3

FIFA >> DOLU
    BF3 >>DOLU
    FIGHT NIGHT >> DOLU.

Almak isteyenlar telefon açsın burdan uğraşamıcam artık.Nedense herkesin bir şekilde sorunu çıkıyor.

2 SAAT SONRA MSN ÜZERİNDEN BİLGİLERİ DAĞITICAM.1 PSN HESAP ÜZERİNDEN 3 OYUN ALIM YAPILCAKTIR.KARIŞIKLIK ÇIKMAMASI ADINA VE NASIL DOWNLOAD YAPILCAĞINI BİLMEYENLER İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLUR.

İŞLEM TAMAMLANANLAR:

blue__1930
    sky__walker
    napsagki
    tolsen
    nwbrn
    unalb01370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaycafer -- 7 Şubat 2012; 19:48:31 >

• kredi kartı ile psn den alışveriş yaparsan 2-3-5tl arası her oyun için bi vergi kesiyorlar bilgin olsun, mesela 129tl lik bir oyun için 5tl, 50tl lik bir oyun için 2tl civarı bir kesinti oluyor, ortalama her oyun için kişi başı 50kuruşa denk getirin, yani her oyun için ortalama 2,5tl ekleyin standart ücretin üzerine

EDIT; bu kardeşlik olayını da çarşamba akşamına almanı öneririm, çünkü çarşamba saat 18:30 gibi psn e yeni oyunlar eklenicek, belki hit bişeyler gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 15 Kasım 2011; 7:33:28 >
  • bf3'e yaz usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyroniemusX3

bf3'e yaz usta
    pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

pm attım

Alıntıları Göster
    PM attım.
  • fight night a katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzombo

fight night a katılabilirim
    Selam,

Fifa 2012'te 3 kişi

BF3'e de 1 kişi olarak katılmak istiyorum.

Fight Night Move olmadan oynanıyor ise ona da 1 kişi olarak katılmak isterim.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasha_digger -- 15 Kasım 2011; 10:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasha_digger

Selam,

Fifa 2012'te 3 kişi

BF3'e de 1 kişi olarak katılmak istiyorum.

Fight Night Move olmadan oynanıyor ise ona da 1 kişi olarak katılmak isterim.

İyi günler dilerim.

Alıntıları Göster
    Kardeş hızlı demişsin ama daha bir hareket yok gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaycafer

Hızılıca halletmek istiyorum kardeşlik olayını zira az zaman kaldı.Bende K.K mevcut hiç bir problem yok daha önce alışveriş yaptım.Hatta 1-2 ay önce ps3 için tema almıştım Limit sorunu yok.

Hotmail Adres,(Herhangibir sorunla karşılırız yada fikir alışverişinde bulunuruz vs... için)
    İsim Soyisim

Kesin karar vermiş olanlar benden banka bilgilerini alıp hızlıca ücreti havale ettikten sonra kardeşliğe girmiş olucaklar.(Garanti Bankası)

Benim dışında 4 kişi daha lazım eğer tamamlanırsak hemen bugün alıcam.(Salı Günü)

Oyunlar;

FIFA 12 >>130/5=Kişi Başı 26 TL
    BF3>>130/5=Kişi Başı 26 TL
    FIGHT NIGHT>>50/5=Kişi Başı 10 TL

TOPLAM=62 TL

Almak isteyen P.M

İletişim:tuncaycafer@hotmail.com

benide eklermisin pm atmıştım

• quote:

İsim Soyisim

Oyunlar;

FIFA 12 >>130/5=Kişi Başı 26 TL
    BF3>>130/5=Kişi Başı 26 TL
    FIGHT NIGHT>>50/5=Kişi Başı 10 TL

TOPLAM=62 TL

Almak isteyen P.M

İletişim:tuncaycafer@hotmail.com

kardeş benide ekler misin bf3 ve fifa12 yi alıcam 12den sonra yatırırım parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quewre -- 15 Kasım 2011; 11:22:33 >

• quote:

kardeş adam gece 3:30 da atmış mesajı bi uyansın halleder. sakin ol bence muha:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzombo

quote:

kardeş adam gece 3:30 da atmış mesajı bi uyansın halleder. sakin ol bence muha:)

Alıntıları Göster
    benide ilave edin lütfen. hepsine katılmak isterim.
    pm bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

benide ilave edin lütfen. hepsine katılmak isterim.
    pm bekliyorum.

Alıntıları Göster
    3 oyuna benide ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

Alıntıları Göster
    eğer yer varsa fifa haricinde benide yazabilirsin haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

Alıntıları Göster
    btf 3 e benide yaz kardes. ama bir sorum var sana ardimci olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

btf 3 e benide yaz kardes. ama bir sorum var sana ardimci olursan sevinirim

Alıntıları Göster
    Beni de Fight Night 3 ve BF3 için eklermisin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Beni de Fight Night 3 ve BF3 için eklermisin dostum.

Alıntıları Göster
    kardeşlik ne oldu. pm de attım. grup tamamsa beklemeyeyim. haber bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

kredi kartı ile psn den alışveriş yaparsan 2-3-5tl arası her oyun için bi vergi kesiyorlar bilgin olsun, mesela 129tl lik bir oyun için 5tl, 50tl lik bir oyun için 2tl civarı bir kesinti oluyor, ortalama her oyun için kişi başı 50kuruşa denk getirin, yani her oyun için ortalama 2,5tl ekleyin standart ücretin üzerine

EDIT; bu kardeşlik olayını da çarşamba akşamına almanı öneririm, çünkü çarşamba saat 18:30 gibi psn e yeni oyunlar eklenicek, belki hit bişeyler gelebilir

Verdiğin bilgiler için saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

kredi kartı ile psn den alışveriş yaparsan 2-3-5tl arası her oyun için bi vergi kesiyorlar bilgin olsun, mesela 129tl lik bir oyun için 5tl, 50tl lik bir oyun için 2tl civarı bir kesinti oluyor, ortalama her oyun için kişi başı 50kuruşa denk getirin, yani her oyun için ortalama 2,5tl ekleyin standart ücretin üzerine

Verdiğin bilgiler için saol

Alıntıları Göster
    Listedeki herkese detaylı bilgi içeren P.M gönderilmiştir.

P.M'lerine cevap vermediklerim şu an yedeğe attım onları Hafif bir yığılma var ama olsun çıkan olursa öncelikli olanlara P.M atarım.Adam kayırmak yok bizde

Şimdi yeni bir PSN hesap alayım.Zor iş bu kardeşlik olayı işimiz bittikten sonra artık bir teşekkür edersiniz

leonheart07 nickli arkadaş ayrılmıştır.Listede güncellendi.

Fight Night Champion için 1 kişilik yer vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaycafer -- 15 Kasım 2011; 16:54:49 >

• quote:

Listedeki herkese detaylı bilgi içeren P.M gönderilmiştir.

P.M'lerine cevap vermediklerim şu an yedeğe attım onları Hafif bir yığılma var ama olsun çıkan olursa öncelikli olanlara P.M atarım.Adam kayırmak yok bizde

Şimdi yeni bir PSN hesap alayım.Zor iş bu kardeşlik olayı işimiz bittikten sonra artık bir teşekkür edersiniz

leonheart07 nickli arkadaş ayrılmıştır.Listede güncellendi.

Fight Night Champion için 1 kişilik yer vardır.

Alıntıları Göster
    Fight Night Champion için beni yazabilirsiniz. Hesap bilgilerinizi (cep telefonunuzuda veririseniz iyi olur irtibat kurmak açısından) p.m.den verin ödemeyi akşam yapayım Garanti bankamatiğinden. Herkese saygılar, iyi oyunlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.