Kalitesizlik değilde sert plastiği çok fazla kullanıyor. Şu aracın içinde yumuşak yer bulmak imkansız her tarafı takır tukur, aracın heybeti ile hiç uyuşmuyor. |
Dolu Dolu yeni Hyundai KONA alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
Bir çok B ve C sınıfı otomobilde aynı sorun var.Mesela T-ROC onda da sert plastikler çok fazla var.
Kendilerince daha üst sınıfların satışlarını baltalamamak için alt modelerde kısıtlamalara gidiyorlar.
-
ALINMAZ.
-
Yenile fiyat alan oldu mu hiç acaba? Liste fiyatından indirim yapıyor mu bayiler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hyundaı motorsAyın Özel Teklifleri | Yeni KONA | Hyundai Türkiyehttps://www.hyundai.com/tr/tr/arac-satis/ayin-ozel-teklifleri/yeni-kona?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAxreqBhAxEiwAfGfndCHQ9V6cgQXMl_gW4zBK6FGMOd52QV3ZrQjQr2mRlTB-DbvMngTcBxoCY6kQAvD_BwE
Evet biraz indirim yapılmış.
Yeni KONA, 145.000 TL'ye varan indirim ve şimdi alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyası.
Yukarıda ki linkte açıklaması var inceleyebilirsiniz ve bayilerden detaylı bilgi alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Kasım 2023; 22:35:30 >
-
-
Bu fiyatlara bu aracı alana aklını peynir ekmekle yemiş derim. 1.75 milyona 2023 model qashqai, sportage, tucson filan alınır illa suv olacaksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.980 TL e Nissan yeni kasa Qashqai Skypack veriyorlar..C sınıfı ..Pazarlıkla 1850 ye alır çıkarsınız
-
Nedense bana 2021 ikici el santa fe almak daha mantıklı gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 19 Haziran 2024; 5:13:55 >
İkinci el araba alacak kadar zengin değilim))..Mevcut arabamı 11 senedir kullanıyorum seneye değiştireceğim..Allah kısmet ederse yenisini de bir o kadar kullanırım.Yaşantı tarzıma bu şekli daha uygun buluyorum...Santa Fe güzel araba..ama TR de çok piyasası yok.. O kadar büyük araca ihtiyacınız var mı bilemiyorum ama Hyundai beğenisi varsa belki Tucson da işinizi görür..Kalabalık şehirlerde artık park çok büyük problem haline geldi..İyi bayramlar
-
Satmayı düşünmüyor iseniz santa fe daha mantıklı bir kere qashqai tuscon 3008 hepsi konfor ve sürüş deneyimi olarak normal araçlar ama santa fe premium deneyimi sunan d class bir SUV. Santa Fe büyük geldiğini düşünüyor iseniz temiz ikinci el RAV4 motor ve şanzıman olarak saydığınız araçların fersah fersah önünde bir araçtır. Ne tuscon ne 3008(eat8 hariç) nede Qashqai 2m edecek araçlar değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 19 Haziran 2024; 18:31:52 >
1.600 e full dolu paket buldum sıfır. sizce alınır mı?
-
1600e 3008 alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X