Şimdi Ara

Dolu olup Boş gözüken CD/DVD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
113.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MS worldden yana sorun yaşıyorsanız alternatif olanları deneyebilirsiniz.
  • n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:54:02 >
  • aynı sorun bende oldu....aygıtlardan dvd sürücüsünü kaldırdım sonra sonra yeniden kurdum (donanım değişiklierini tara) sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzbbe

valla bana cevap vereceğinizden hiç umudum yok ama, yine de kon uyu uplıyorum... ben de açamıyorum windows wordün için de olduğu cdyi. boş görünüyor cd. her yolu denedim winrarı denedim denetim masasını denedim... yükleyemiyorum word. napıcam yaa. en son format attım ondan dolayı mu böyle oldu bilmiyorumç windos 7 ultimate lkullanıyorum ama worde ihtiyacım var!!!

Anladıgım kadarıyla ofis proğramı CDsini yükleyemiyorsunuz dimi?
    Eğer öyleyse internetten indirin office'yi, normal kurulum veya katılımsız kurulum şeklinde yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orion1907

Mesajın tarihinin ne önemi var? Burası msn sayfası değil forum sayfası. Birisi bir problemini yazar ve başkaları ona cevap verir. Sonuçta yıllar sonra bile aynı sorundan muzdarip birisi konuyu arattırdığında karşısına çıkan sayfadan faydalanabilir. Al işte yıl olmuş 2012 bende de aynı sorunlar var. 2008 yılında kaydettiğim videolar resimler hiçbir dvd de çalışmıyor. Cd de n ufak bir çizik en ufak bir sorun yok. Ama bütün dvd ler boş görüyor. Bırakın bu geçmiş zaman ayaklarınıda bilen birisi varsa cevap versin. Belki yıllar sonra birine lazım olur bu bilgi.

çok doğru konuştun sene 2016 hala ben o sorunu yaşyorum
  • sene 2019 bende ayni sorunu yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnerXP diye bi program ile yazdirdim 20 30dk da yazdi cd yi cikartti, tekrar taktim kontrol amacli ama baktim cd hala boş. Muzik yuklemek istedim veri diski yaptim. Eskiden windowd media playerla hallederdim ses cd si yapardim ama şimdi o da hata eriyor yazmaya basla deyince donup kapaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orion1907

Sorunu çözdüm. Bendeki cd leri başka bir cd okuyucuda denedim çalışıyor. Tamamen yazma seçenekleri ile ilgili bir durum. Ben yazdırırken CD R+ kullanmışım fakat yıllar sonra tekrar okutmaya çalıştığım cd sürücüsü bu özellikle yazılmış cd leri okumuyormuş. CD R+ okuyabilen DVD RW de çok kolay okuduğunu gördüm. Umarım bu konuyu okuyanlara yardımcı olur. (aradan yıllar geçse bile)
    Aynı sorundan muzdariptim teşekkürler,farkli bilgisayarda deneyeceğim.

• r.H kullanıcısına yanıt
    Dostum isobuster adlı programı kur ve okunmayan dvd olsun ya da cd olsun okuyacaktır...Hatta bozuk dvdleri bile okuyor. Ben o şekilde eskiden çok veri kurtarmıştım. Umarım işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Dostum isobuster adlı programı kur ve okunmayan dvd olsun ya da cd olsun okuyacaktır...Hatta bozuk dvdleri bile okuyor. Ben o şekilde eskiden çok veri kurtarmıştım. Umarım işine yarar
    Teşekkür ederim hocam akşam eve geçince deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Teşekkür ederim hocam akşam eve geçince deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Program çalışıyor ama ilaçlısı yok
  • Bende de olmuştu. DVD yazma işini Windows Explorer üzerinden yapıyorum. Yazdığım DVD boş gözüküyordu. Disk içindeki yazılmayı bekleyen dosyaları silince içindekiler gözüktü.
  • himalaya_ist H kullanıcısına yanıt

Hocam tebrikler, yıllar sonra yine hortlatalım konuyu ama sorun dediğiniz şekilde yapınca çözüldü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.