Şimdi Ara

Domain DNS Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nic.tr den sorumlu değişikliği formu ile bir com.tr domainini tarafımıza geçirdik. Daha sonra bu domainin dns bilgilerini değiştirmiştik.
    Müşterimiz mail kullanıyormuş biz bilmiyorduk. Haliyle mailerini kullanamıyor, yeni mail açacağız ama eski mailleri görmek istiyor yada yedek almak istiyor. Bunu nasıl yapabiliriz. Eski dns bilgilerini de hatırlamıyorum. Eski dnslere nerden bakabiliriz mail yedeklerini alabilmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: kewshey

İyi Günler Arkadaşlar;
    Nic.tr den sorumlu değişikliği formu ile bir com.tr domainini tarafımıza geçirdik. Daha sonra bu domainin dns bilgilerini değiştirmiştik.
    Müşterimiz mail kullanıyormuş biz bilmiyorduk. Haliyle mailerini kullanamıyor, yeni mail açacağız ama eski mailleri görmek istiyor yada yedek almak istiyor. Bunu nasıl yapabiliriz. Eski dns bilgilerini de hatırlamıyorum. Eski dnslere nerden bakabiliriz mail yedeklerini alabilmek için?

Merhabalar;

Konuyu nic.tr yönetimi ile görüştünüz mü acaba? Kendileri mutlaka geriye dönük kayıt tutuyorlardır fakat belki müşterilerine de bu kayıtları iletebiliyor olabilirler.

Onun haricinde, eski DNS adreslerini gösteren bir servis var mı bilmemekteyim.

Sorunun çözümü nic.tr yönetimi olacaktır,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    Nic.tr eskisini bilmediklerini söyledikler. Ben internet geçmişimden ve hatırladığım kadarıyla DNS eski haline getirdm ve o şekilde eski mailleri kurtardık. Başka yol bulamadm :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    8 yıl önce açıldı
    Netspeed DNS Değiştirilemiyor!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.