Şimdi Ara

Domain Nasıl Satın Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar domain satın almam gerekiyor?
    Ne yapmalıyım? Hangi sitelere bakmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• natro yu kullanabilirsin.
  • isimtescil.net de güzel denemeni tavsiye ederim
  • Domain alımında akredite yerlerden alınması sorun yaşadığınız zaman önem kazanıyor daha önceden iki firmadan birden alıyordum yaşadığımız olumsuzluklar yüzünden neyse şuan
    www.webim.com.tr den alıyorum eğer nasıl domain alınacağını bilmiyorsanız aşağıdaki linteki videodan izleyerek görebilirsiniz.

domain nasıl alınır videolu anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroltanir -- 9 Kasım 2013; 18:18:46 >

• Merhaba,

Bende 1 yıldan fazla süredir kullandığım Natro'yu tavsiye ediyorum. Hizmet Kalitesi ve Müşteri Hizmetleri açısından oldukça iyiler. Sabah verdiğimiz sipariş öğleden sonra 2 gibi kullanılabilir oldu, normalde bir gün falan beklemek gerekiyor ama Natro işinde oldukça iyi olduğu için daha kısa sürede yapıyorlar. Tavsiyemdir.

Kolay gelsin.
  • daha.net i tercih ederim gerçekten çok güzel.

1 senedir kullandığım halde çok memnunum.

gerçekten güvenlik derecesi çok güzel.
  • Siteye gir. Üye ol. Sonra satın alma işlemleri takip et.

IHS.COM.TR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Webim hosting'i öneriyorum uzun süredir kullanıyorum ve destek hizmetlerinden tutunda hemen kur paneline kadar müşteri odaklı ve çok samimi insanlar çözüm odaklı bir anlayış var probleminizi çözene kadar uğraşıyorlar. Benide çok memnun ediyor böyle olmaları. Hosting hizmetlerine göz atabilirsiniz..
  • godaddy.com'u öneririm. Yurt dışı lokasyonlu bir şirket olduğu için millet yavaşlar felan der ama ben godaddy kullanıyorum ve çok memnunum.
    Söylediklerim hem hosting hemde domain için geçerlidir.

Bu aralar duyduğuma göre google'da domain işine girmiş. domains.google.com
  • ihs.com.tr Türkiyede en iyi en kurumsal firma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.