Şimdi Ara

Domain satımı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben domain alıp satış ilanı vereceğin. Domaini hosting firmasından almadan önce bilmediklerimi buraya konu açarak sormak istedim.
    Şimdi bir domain aldım hosting firmasından. Webmaster siteleri, domain alış veriş sitelerinden ilan verdim abc.de domainim satılık diye. Alıcı çıktı. Ücreti ödedi. Ben bu domaini nasıl o kişiye veriyorum? Hostinge kayıt olurken müşteri kullanıcı adı ve şifremi mi veriyorum da o değiştiriyor. Böyle olsa her domain için ayrı hesap açmak gerek. Örnek hosting firması natro.

Yardımcı olmanızı rica ederim.
    Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara06001 -- 11 Mayıs 2015; 10:07:40 >

• 22 kişi bakmış 1 kişi cevap vermemiş. Çok mu zor soru sordum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara06001

Merhaba arkadaşlar.
    Ben domain alıp satış ilanı vereceğin. Domaini hosting firmasından almadan önce bilmediklerimi buraya konu açarak sormak istedim.
    Şimdi bir domain aldım hosting firmasından. Webmaster siteleri, domain alış veriş sitelerinden ilan verdim abc.de domainim satılık diye. Alıcı çıktı. Ücreti ödedi. Ben bu domaini nasıl o kişiye veriyorum? Hostinge kayıt olurken müşteri kullanıcı adı ve şifremi mi veriyorum da o değiştiriyor. Böyle olsa her domain için ayrı hesap açmak gerek. Örnek hosting firması natro.

Yardımcı olmanızı rica ederim.
    Kolay Gelsin.

Merhabalar;

Alan adınızın satışını yaptığınızda, alan adınızı devretmek isterseniz, neredeyse tüm alan adı kayıt firması site içi müşteriler arası transferi ücretsiz sağlamakta ve desteklemektedir. Yapmanız gereken, alan adını satın alan kişinin, alan adını kayıt ettiğiniz firmada müşteri hesabı oluşturması ve sizin de o hesaba alan adını transfer etmenizdir.

ProIrc Hosting olarak, müşterilerimiz arasında ücretsiz alan adı transferine izin vermekteyiz.

Alan adını kayıt edeceğiniz firmaya bu konuda soru sorabilir ve ücret talep edip etmediklerini veya müşteriler arası alan adı transferine izin verip vermediklerini sormanızda yarar görmekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    ayrıntılı cevabın için sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.