Şimdi Ara

domain süresini uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde bir domain var süresini uzatacağım yalnız bir sorun var geçen yıl anlaştığım firma kapanmış, uzatmak için hangi host firmasını önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 15 Mart 2007; 23:50:45 >

• host firman kapanmışsa domain paneline nasıl girebiliyorsun girdigini varsayarsak auth code elinde mi elinde ise isimtescil.net e transfer yap domain adresini 1 yıl süren uzar hem hemde saglam bir yere aktarmış olursun

eger authcode un yoksa ve eski firman da yenileyemiyorsa büyük ihtimalle domainin yanacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

host firman kapanmışsa domain paneline nasıl girebiliyorsun girdigini varsayarsak auth code elinde mi elinde ise isimtescil.net e transfer yap domain adresini 1 yıl süren uzar hem hemde saglam bir yere aktarmış olursun

eger authcode un yoksa ve eski firman da yenileyemiyorsa büyük ihtimalle domainin yanacaktır

+1 ki büyük ihtimalle öyle olmuştur. domain yanar
  • domain neden yansın süresi dolar düşer 45 gün içinde tekrar reg edilir..Zaten panel değilde Admin email adresi sizin üstünüzeyse diğer firmayla işiniz olmaz..
  • quote:

host firman kapanmışsa domain paneline nasıl girebiliyorsun girdigini varsayarsak auth code elinde mi elinde ise isimtescil.net e transfer yap domain adresini 1 yıl süren uzar hem hemde saglam bir yere aktarmış olursun

asıl aldığım firma başkasına devretmiş bende devralan firma ile çalışmak istemiyorum onun için başka firma arayışına geçtim
  • kardeş domain whoisinde admin kısmında yazan email sana aitse transfer edersin olay biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagonni

kardeş domain whoisinde admin kısmında yazan email sana aitse transfer edersin olay biter.

o senin dedigin olay tarhite kaldı artık authcode a bakıyor herşey o olmadan 1 milim bile oynatamazsın yerinden domaini :)

onu almak içinde domaini regleyen firma ile görüşmen gerek arkadaş ta ilk mesajında firma kapanmış dedi bu yüzden domain yanar dedim ha yeni devir alan yer var ise ki öyle söyledi bir kaç mesaj üstte o zaman tekrar devam edebilir ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla benim onlinenic de kayıtlıydı türkiyede bir firma yapmıştı registerını aracı bayiliği mi ne war heralde ben isimtescile almak istediğimde alan adlarını bana otorizasyon kodunu vermekte zorluk çıkarttılar.İngilizcem iyi olduğu için onlinenic e direkt mail attım böyle böyle diye onlar da bi güzel azar kaymışlar bu aracı olan firmaya ve anında otorizasyon kodları mailime gelmişti.Ancak ana kayıt yerine mail atarak çözebilirsin sorunu
  • quote:

kardeş domain whoisinde admin kısmında yazan email sana aitse transfer edersin olay biter.

ohooooo M.Ö Kardeş artık Code ler le bu işler yürüyor ve eğer firma kapandıysa 90 gün beklemesi lazım domain düşmesi için ya o sırada başkası alırsa ise domaini o zaman ne olucak ?
  • http://www.isimtescil.net/transfermain.aspx

ALAN ADI TRANSFER KOŞULLARI

Alan adının transfer edilebilmesi için aşağıdaki koşulların sağlanması gereklidir

*Alan adı tescil edildikten sonra en az 60 gün geçmiş olmalı ve bitiş süresine 20 günden fazla zaman kalmış olmalıdır. Bu iki süre arasında alan adınızı transfer edebilirsiniz. Lütfen Alan Adı Kimlik ( Whois) sorgusu ile bu şartın doğruluğunu kontrol edin.

*Alan adının kayıtlı olduğu firmaya borcunun olmaması

*İdari yetkili (Admin Contact) mailinin çalışır durumda olması

*Transfer isteğinde bulunan kişinin transfer edilecek alan adının sahibi olması.

*Alan adının statüsünün active olması. (bekleme, silinme durumlarının olmaması ve domainin kilitli olmaması)

Başvurduğunuz alan adı yukarıdaki koşulları sağlamıyorsa lütfen alan adı transferi için başvurmayınız.

Transfer İle İlgili Önemli Notlar

*Alan Adınızın tescil eden firmasınıwww.isimtescil.net olarak transfer ettiğinizde Tescil Süreniz 1 Yıl uzayacaktır.

*Alan Adınızı transfer etmek ile Tescil Süresinin bitimini 1 yıl uzatmış olacaksınız ve bunun için sadece 1 yıl tescil ücreti ödeyeceksiniz.
    ÖNEMLİ: Eğer alan adınız tescil süresi bitmemiş ve eski tescil eden firma aracılığı ile Tescil Süresini uzatmış iseniz ; Tescil tarihininin bitiminden önceki 45 gün içinde Transfer işlemi başlatmayın.Aksi takdirde 1 Yıl tescil süre uzatımı gerçekleşmiyecek ve eski tescil eden firmaya ödenen yenileme ücretlerini kaybedeceksiniz.

Aşağıdaki durumlarda alan adı transferi gerçekleşmez ve ödeme iadesi yapılmaz :

*İdari Yetkili e-mail adresine gönderilen maili yanıtlanmaması, yanlış veya geç yanıtlanması
    *Alan adının kayıtlı olduğu firmanın transfer işlemini yapmayı reddetmesi.
    *Başvuru yaptığınız alan adının transfere uygun olmaması.

• isimtescil sayfasını güncellememiş sen oraya bakma burada domain authcode diye arattır bak hakan bey in bu olayın ilk çıktıgı zamanlarda ki açtıgı topiği ve açıklamaları görürsün :)

artık öle tek admin madmin mail i ne bakarak yapılmıyor transfer dedigimiz kod u da yazman gerekiyor :)
  • @Cagonni

sen bu kafayla gidersen çok domain kabedersin haberin ola
  • hiç kaybetmedim şimdiye kadar allaha şükür ayrıca şuanda bi domain daha transfer ediyorum..
  • quote:

hiç kaybetmedim şimdiye kadar allaha şükür ayrıca şuanda bi domain daha transfer ediyorum..

güzel kardeşim domain transfer edebbilirsin mail adresinle biz edeemzsin demiyoruz soruyu iyi anla yukarda diyorki domaini aldığım yer kapandı falan diyor ok.. ?
  • MT bende diyorumki sonuçta bu domain aldıgı yer de bi şirketin reselleri.Sağlayıcıyı öğrensin ordan halletsin.Authcode falan kullanmıyorum.bugün bi domain daha transfer ettim authcode soran olmadı.

gmail83
    o senin dedigin olay tarhite kaldı artık authcode a bakıyor herşey o olmadan 1 milim bile oynatamazsın yerinden domaini :)

işte bunadır benim lafım.
  • nerden nereye transfer ediyorsun

sakın isimtescil den isimtescil e deme düşer bayılırım
  • quote:

nerden nereye transfer ediyorsun

öyle dicek zaten nedicek
  • beyler simdi olay söyle:

domaini bir hosting firmasından aldık.onlarda enomla çalışıyyorlarmış.enomdan kontrol panelime vs.. girebiliyorum.hosting firmamızla görüstük.transfer etmek istiyoruz vs..
    hosting firmamız sifreyi bilmeniz yeterli dediler.transfer edildiği tarihten itibaren 1 yıl uzarmıs.daha bitimine 1.5 ay var.1.5 ay yanmasın diye beklemedeyiz.
    hosting firmamızın dediği doğrumu?sifreyi bilmekle transfer edilirmi
  • quote:

komiksin dimi sende ben kendini beğenmiş ve çok bildiğini sanan bi adam değilim de düşer bayılırım..
  • quote:

quote:

komiksin dimi sende ben kendini beğenmiş ve çok bildiğini sanan bi adam değilim de düşer bayılırım..

o dediginden degilim ama klavyehosting.com un sahibiyim. yani anlıyacagın her gün transferlerle uğraşıyorum yaptığım işi bana başka şekilde anlatıyorsun oda 4-5 ay öncesinin transfer şeklini sen az araştır gel ondan sonra tartışma yap seve seve de yaparım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.