Şimdi Ara

Geçerlilik Süresini Uzatmak İçin Yüklenecek Minimum Tutar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçerlilik Süresini Uzatmak İçin en az kaç tl yüklememiz gerekir?

ATMlerden yapılan yüklemelerde de bu geçerli mi?

• http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/bankavealisveris/kontorys.shtml?pagemenu=islemler.kontoryukleme

5 liralık yükleme yapman yeterlidir.
    atmden, internet bankacılığından, bayiden... farketmez.
  • Herhangi bir yükleme kanalından 5 TL lik kredi yüklemen sürenin 3 ay ertenlemesi için yeterlidir.
  • tüm operatörler için 5 tl yeterli oluyor mu? eskiden yanlış hatırlamıyorsam 100 kontür altı yüklemelerde uzamıyordu

• türkcell hariç transferle de süreler uzuyor 3 aylık
  • kart puanından yüklesek (maxiumum) gene süre uzaması oluyor mu ?
    yarın öbürgün yüklemem gerek, kartda da puan var

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir avea hattından alacağınız 4TLlik bakiye transferi de bunun için yeterlidir.
  • 3 aylık pasif dönem muhabbeti devam ediyor mu yoksa 3 ay yükleme yapmayınca çat diye kapanıyor mu hat?

edit: turkcell de devam ediyormuş da diğer operatörlerde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 25 Mayıs 2010; 11:20:58 >
  • bu sanırım vodafone ve avea için geçerli transferde uzama zaten turkcellde yok ve 5 tl ile turkcell uzucağını sanmıyorum en az 20 tl alırlar çünkü kontur döneminde 100 konturdan aşağısına uzamıyordu avea da ise 5 kontur transfere süre uzuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yırtıcı1

bu sanırım vodafone ve avea için geçerli transferde uzama zaten turkcellde yok ve 5 tl ile turkcell uzucağını sanmıyorum en az 20 tl alırlar çünkü kontur döneminde 100 konturdan aşağısına uzamıyordu avea da ise 5 kontur transfere süre uzuyordu

turkcell hattına 5 lira yüklemen, 3 aylık aktif kullanım süresini uzatıyor.
    100 kontör=20 TL yüklemene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: yırtıcı1

bu sanırım vodafone ve avea için geçerli transferde uzama zaten turkcellde yok ve 5 tl ile turkcell uzucağını sanmıyorum en az 20 tl alırlar çünkü kontur döneminde 100 konturdan aşağısına uzamıyordu avea da ise 5 kontur transfere süre uzuyordu

turkcell hattına 5 lira yüklemen, 3 aylık aktif kullanım süresini uzatıyor.
    100 kontör=20 TL yüklemene gerek yok.

turkcell 5 lira olayı güzel olmuş.. önceden 20 liralık kontur almak zorunda kalıyorduk..... başıma gelen bir olayı anlatayım bir arkadaşım kontur aldı kendisine yükleyecekti benim de türkcell 3 aylık sürem dolacaktı avea kullandığım için türkceli sadece açık tutuyorum fazla kullanmıyorum neyse bana yükleyelim süresi uzasın dedik neyse yükledik velhasıl transfer yapalım dedik olmuyo internettten online işleme girdik yanlış mı yapıyoruz diye ordan da olomuyo meğerse 3 ay kontur yükleme yapmayan transfer yapamıyormuş o an şaştım kaldım kontur da yollayamadık turkcell

• bugün için güncel bilgileri alabilir miyim?
  • güncel en az süre uzatan bilgiler bulunamamış.birisi hayrına yazsa iyi olacak.
  • minimum tutar 3 operatörde de 7 lira oldu.

faturasiz hatlara 6 ayda bir 7 lira yukleyip aktif tutabilirsiniz.
  • turkcell ve vodafone'da internet bankaciligindan 7 tl yuklenirken, avea'da 7 tl yukleme yok, 10 tl yuklemeye izin veriyor. 7 tl'yi bayiden yuklemeye sart kosuyor.
  • Aktif Süre (180 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 180 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 180 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 90 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Pasif Süre (90 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir.

270 günlük bir müddet var azami olarak. 269 günde bir 7 lira yüklemek yeterli yani
  • Aktif kullanım süresini uzatmak için Avea'da en az ne kadar yüklemek gerekiyor? Son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Aktif kullanım süresini uzatmak için Avea'da en az ne kadar yüklemek gerekiyor? Son durum nedir?

Avea'da en az 11 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şah mat

quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Aktif kullanım süresini uzatmak için Avea'da en az ne kadar yüklemek gerekiyor? Son durum nedir?

Avea'da en az 11 TL

Hocam emin misin? Elimde 10 TL'lik kontör kart var. Eğer 11 TL gerekecekse o kartı kullanmayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.