Şimdi Ara

domain uzun sureli alinca neden pahali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler, godaddy sitesinde bir domain'in 1 yillik fiyati 20 tl iken 5 yillik fiyati 180 tl
    uzun sureli alindiginda daha ucuz olmasi gerekmiyormu ?
    ben diyelim 20tl verdim 1 yilligina aldim peki sonra ne olacak, yani suresini uzatmak istedigimde ne olacak ? fiyat yukselmismi olacak ?
    bide domain elimden cikmadan baskasina sata bilirlermi acaba ?
    tesekkurler ...

• konuyu yanlis yere acmadim umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: annonnka

iyi gunler, godaddy sitesinde bir domain'in 1 yillik fiyati 20 tl iken 5 yillik fiyati 180 tl
    uzun sureli alindiginda daha ucuz olmasi gerekmiyormu ?
    ben diyelim 20tl verdim 1 yilligina aldim peki sonra ne olacak, yani suresini uzatmak istedigimde ne olacak ? fiyat yukselmismi olacak ?
    bide domain elimden cikmadan baskasina sata bilirlermi acaba ?
    tesekkurler ...

Merhaba;

Konuyu görmememiz nedeniyle yanıt vermemişiz, elimizden geldiğince sorunuzu yanıtlamaya çalışmak istemekteyiz,

Alan adının ilk kayıt edilmesi sırasında, Yeni Kayıt ücreti ödenmektedir ve bu ücret süre uzatımına göre daha ekonomiktir. 2. yıl için ödediğiniz ücret ise, süre uzatım ücretidir. Bu nedenle de 5 yıllık alımınızda ücretin yüksek çıkması normaldir. 1 yıllık alım yapıp, 1 yılın sonunda süre uzatsanız da aynı ücretlere gelecektir. ( Pahallanma olayı olmaması halinde. )

Alan adı sizin üzerinize kayıtlıyken birbaşkasının üzerine aktarılamayacaktır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim, bilgilendirdiginiz icin
    domain fiyatlari neye gore degisiyor acaba ? baskalari benim domain'imi almak isterlerse domain fiyati yukselirmi ?
    yoksa fiyat yukselmesi tum domainler icin'mi meydana gelir ? yani .com uzantili domain'imin fiyati yukseldignde, tum .com domainlerinde fiyati yuselmis'mi oluyor ?
  • quote:

cok tesekkur ederim, bilgilendirdiginiz icin
    domain fiyatlari neye gore degisiyor acaba ? baskalari benim domain'imi almak isterlerse domain fiyati yukselirmi ?
    yoksa fiyat yukselmesi tum domainler icin'mi meydana gelir ? yani .com uzantili domain'imin fiyati yukseldignde, tum .com domainlerinde fiyati yuselmis'mi oluyor ?

Merhabalar;

Domain ücretleri, alan adı kayıt eden firmalarda, birinci olarak alan adı uzantısı yani .COM, .NET , .ORG her birisi için farklı fiyat politikası uygulayabilir, bir de her firma kendi fiyat politikasını uygulayabilir. Yani, kayıt edici firmanın fiyat politikasına göre değişmektedir.

Başkaları sizin domaininizi almayı ancak siz satarsanız isteyebilir ve fiyatını siz belirleyebilirsiniz.

Domain fiyatının yükselmesinden kastımız, örnek veriyorum, bu yıl alan adı uzatma işlem ücreti 25 lirayken, kayıt edici firmanın fiyat politikası gereği, önümüzdeki yıl 30 lira olabilir. Bu uygulamayı size özel değil, tüm müşterilerine uygulamaktadır.

Bilginize...

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    proirc paylastiginiz iyi oldu benim icin cok uygun hosting paketleri varmis
    yanliz merak ettigim su: php dosyalarimi calistira bilmem icin linux paketini almam gerekiyormus, peki ama linux ve windows paketleri arasinda fark nedir ?
    aslinda merak ettigim: adobe muse programi ile olusturmus oldugum siteyi yuleyip yayinlaya bilirmiyim (kendi olusturdugum php dosyalarida var icinde) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annonnka -- 8 Mayıs 2015; 13:22:19 >
  • quote:

proirc paylastiginiz iyi oldu benim icin cok uygun hosting paketleri varmis
    yanliz merak ettigim su: php dosyalarimi calistira bilmem icin linux paketini almam gerekiyormus, peki ama linux ve windows paketleri arasinda fark nedir ?
    aslinda merak ettigim: adobe muse programi ile olusturmus oldugum siteyi yuleyip yayinlaya bilirmiyim (kendi olusturdugum php dosyalarida var icinde) ?

Merhabalar;

Tarafınıza hizmet vermekten memnuniyet duyarız, sorularınızı elimizden geldiğince yanıtlamak istemekteyiz,

Linux ve Windows hosting hizmetleri, farklı platformlar üzerine kurulmuştur. Aslında, Windows ve Linux hosting hizmetleri üzerinde, her ikisinde de, .asp ve .php uzantılı dosyalar ve kodları çalıştırabilirsiniz ancak bunun için ekstra kod bilgisi gerektirmektedir. Bu nedenle de, böyle bir uğraş verilmemesi için, .asp kullanacaklara Windows tabanlı, .php kullanacaklara Linux tabanlı hosting hizmeti önermekteyiz.

Bahsettiğiniz ve diğer tüm web tasarım programları ile oluşturulan web sitelerini çalıştırabilirsiniz. .Php dosyası görüyorsanız ( kodları varsa ) Linux hosting hizmeti almanızı öneriyoruz.

Bilginize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ediyorum bende oyle yapacagim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.