Şimdi Ara

DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
11.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90

Eski Roma'nın acımasız arenalarında kazandığınız kanlı zaferinize karşı acımasız gladyatörler edinin, eğitin, yükseltin ve kırbaçlayın.

DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90

-Yamayı başka bir arkadaş tamamlamış %90 şeklinde ben kontrol ettim birkaç yerde hata var. Onları da düzelteceklerini umuyorum.

TÜRKÇE YAMA LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 8 Haziran 2017; 15:15:47 >

• Muhteşem ikili bir araya gelmiş. Haftaya çıkar bu yama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    İnşallah,elimde birkaç proje de var hatta birisi resmi yama en başta resmi yamayı bitirmem lazım.Ondan sonra bana kalan dosyaları çevireceğim.
  • outlast 2 yamasına benzemesinde
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    Çıktıktan sonra indirip,denersin.
  • Oxygen86 Siz varsanız zaten bu yama 2 haftaya çıkar (Oxygen86 HİÇ GÜZEL ÇEVİRMEZ :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 23 Mayıs 2017; 21:21:2 >

• beklemedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burakkaanck kullanıcısına yanıt
    Oxygen28 da güzel işler çıkartan bir çevirmen keşke onun hakkın da böyle yazı yazmasaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Oxygen28 da güzel işler çıkartan bir çevirmen keşke onun hakkın da böyle yazı yazmasaydın.

BİLİYOM HATA OYUN SAYESİNDE OXYGEN TÜRKÇE OYNAMIŞTIM 134gÜN :d ŞAKA AMAÇLIYDI :d
  • Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen86 kendi kişisel sebeplerinden dolayı yamayı bırakmak zorunda kaldı. Bana çeviride yardım etmek isteyen varsa bana özelden ulaşabilirsiniz.
  • yukarı, destek arkadaşlar.
  • dogukan1216 Yama son durum ne acaba ? bir font haletin mi Forumda konusu vardı
  • burakkaanck kullanıcısına yanıt
    Yamayı şuan çeviremiyorum elimdeki projeler bittikten sonra başlayacağım,sadece bilginiz olsun diye bu konuyu açtım.
  • takip
  • umarım kısa sürede devam etme şansı bulursunuz.oyun gerçekten eğlenceli bir oyun Türkçe olarak oynamak isteriz bu yapımı :)
  • Oyun içerisinde çok fazla diyalog var mı ? Ağır bir ingilizce istiyor mu yoksa daha çok ufak yönlendirmeler mi mevcut ? Alsak rahat oynayabilir miyiz ? :)
  • Merakla bekliyorum.
  • wrongday W kullanıcısına yanıt
    Oyun içerisinde fazla diyalog yok fazla metin de yok aslında fakat elimde başka projeler olduğu için bu oyuna daha başlamadım.
  • ne zaman başlamayı düşünüyorsun :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.