Şimdi Ara

DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
11.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %90 falan değil o yama, çoğu yer ingilizce oynanmıyor düzgün. Yeni bir grup yapabilirse süper olur.
  • Ne oldu %100 domina?? yalan mı oldu :(
  • @dogukan1216

oyuna yeni gelen v1.1.13 gelen güncellemeyle yama çalışmıyor.
    sorunla ilgilenizseniz sevinirim.
  • oyun çeviriliyor mu hala
  • Yama öldü heralde

• Oyunu henüz oynamadım, kütüphanemde duruyordu. Oynamayı düşününce baktım ama çevirisi bitik durumdaymış. Sorularıma cevap verebilirseniz, çeviriyi düzenleyerek tekrar paylaşırım.

Çevirinin ilk sahibi lütfen itiraz etmesin, kendisinden rica ediyorum izin versin. Kaç satır olduğuna göre tamamlarım ya da olduğu gibi bırakırım bilemiyoruz. Yapamayacağım sözü vermek istemem.

• Türkçe karakter destekliyor mu oyun?
    • Hangileri özel isim ya da hangileri terim nasıl anlarım? Listesi var mı bunların?
    • Oyuna hakim olup, SQLiteStudio (freeware) kurarak şunu şöyle yapmamız lazım diyecek biri var mı? Çevirmene gerek yok. Bana fikir ver yeter.

DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90

Edit: Fontlardan biri için alternatif buldum. Sanırım tuhaf gözükmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 26 Aralık 2020; 17:19:9 >

• ABOOO A kullanıcısına yanıt

Hocam bence bunun için yeni konu aç. Buraya ilgili arkadaşlar bakmayabilir. Yeni konu açarsan mutlaka yardım edeceklerdir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Hocam bence bunun için yeni konu aç. Buraya ilgili arkadaşlar bakmayabilir. Yeni konu açarsan mutlaka yardım edeceklerdir diye düşünüyorum.

Konuyu netleştirirsem açarım. İncelemeye devam ediyorum.

Fontları belirledim. Soldakiler orijinal, sağdakiler netten bulduğum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

Konuyu netleştirirsem açarım. İncelemeye devam ediyorum.

Fontları belirledim. Soldakiler orijinal, sağdakiler netten bulduğum.

Alıntıları Göster

Yama da başka bir arkadaşın galiba

• Elysion (Doğukan) adlı arkadaşın sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. İyi niyetli birisidir. 1 yıldır da foruma girip bir şey yazmamış zaten. @ABOOO Siz düzenleyecekseniz düzenleyin. Yıllardır yaması olup da gerçekte yaması olmayan bu oyuna güzel bir yama çıkar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 26 Aralık 2020; 19:45:51 >
  • arkadaşlar yamayı 2017 de %90 demişsiniz 2010 oldu noldu tamammane çevrildimi oyun

• hocam türkçe yamayı kursakta oyun ingilizce kalıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.