|
DOMİNA TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI(ÇIKTI) %90 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne oldu %100 domina?? yalan mı oldu :( -
@dogukan1216
oyuna yeni gelen v1.1.13 gelen güncellemeyle yama çalışmıyor.
sorunla ilgilenizseniz sevinirim. -
oyun çeviriliyor mu hala -
Yama öldü heralde
-
-
Hocam bence bunun için yeni konu aç. Buraya ilgili arkadaşlar bakmayabilir. Yeni konu açarsan mutlaka yardım edeceklerdir diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: azor ahaiiHocam bence bunun için yeni konu aç. Buraya ilgili arkadaşlar bakmayabilir. Yeni konu açarsan mutlaka yardım edeceklerdir diye düşünüyorum.
-
-
Elysion (Doğukan) adlı arkadaşın sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. İyi niyetli birisidir. 1 yıldır da foruma girip bir şey yazmamış zaten. @ABOOO Siz düzenleyecekseniz düzenleyin. Yıllardır yaması olup da gerçekte yaması olmayan bu oyuna güzel bir yama çıkar umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 26 Aralık 2020; 19:45:51 > -
arkadaşlar yamayı 2017 de %90 demişsiniz 2010 oldu noldu tamammane çevrildimi oyun
-
hocam türkçe yamayı kursakta oyun ingilizce kalıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X