Şimdi Ara

Dominos'ta kuryelik mi ? Hsbc'de mobil satış mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık.. Hangisini tavsiye edersiniz ? Bu 2 yerden herhangi birinde çalışan , çalışmış olan var mı ? Deneyimleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.

• Hsbc'de mobil satış
  • Bu iki yerde de çalışmadım ama hsbc derim kuryelik zor meslek.
  • Hsbc'de ne yapacaksın tam olarak hocam nasıl çalışacaksın yani cahilliğimi mazur gör
  • kediyekafatutanfare kullanıcısına yanıt
    Dostum Hsbc'de kredi kartı satışı yapıcam. Dominos'ta ise paket servis. Ama dominos'ta sadece paket servis yapılmadığını okudum netten. Paket servisi yoksa temizlik,mutfak her işi yaptırıyorlarmış. Benim de gönlüm hsbc'den yana ama çok iyi bir banka değil yani diğer bankalar kadar tercih edilen bir banka değil bu yüzden gerekli satışı yapabilir miyim emin değilim..
  • Şöyle de bir durum var dominos'a girersem de zorlanacağım çünkü adres bilgim yok fazla ama telefonda navigasyon var o sorunu o şekilde çözerim diye düşünüyorum
    Dominos 740 tl maaş + paket başı 25 kuruş + sigorta + günde 1 orta boy pizza yeme hakkı veriyor..
    Hsbc'nin şartlarını yarın görüşeceğim bakalım ama tahminim onlarda asgari ücret + prim + yemek + yol verirler diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duffyy

Dostum Hsbc'de kredi kartı satışı yapıcam. Dominos'ta ise paket servis. Ama dominos'ta sadece paket servis yapılmadığını okudum netten. Paket servisi yoksa temizlik,mutfak her işi yaptırıyorlarmış. Benim de gönlüm hsbc'den yana ama çok iyi bir banka değil yani diğer bankalar kadar tercih edilen bir banka değil bu yüzden gerekli satışı yapabilir miyim emin değilim..

Koy dötüne gitsin babanın bankası değil ya
  • kediyekafatutanfare kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duffyy -- 16 Ağustos 2013; 0:34:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.