Şimdi Ara

Dominos'tan Mangal Pizza!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemeksepeti mail göndermiş arkadaşlar eti bol orta bol 13.90 imiş.Deneyen varsa öğlenden sonra almayı düşünüyorum

• İnceleme bekliyoruz
  • Sipariş verdim.İnşAllah güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSI

Sipariş verdim.İnşAllah güzeldir

tadım notlarını alıntılayıp cevaplarsan ona göre sipariş verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

quote:

Tamamdır hocam
  • quote:

quote:

Hocam pizzanın kutusu güzel gözüküyor İlk başta az da olsa kötü bir koku geliyor.Kapağı açtığınızda ilk hayal kırıklığına uğruyorsunuz.Çok bol malzemesi yok.İlk ısırığınızı aldığınızda güzel geliyor tadı.Fakat içinde bir madde var , biftekti galiba.O ne öyle ya kayış gibi.Zor yedim.Fakat tadı yinede güzel.Ben açıkçası yiyeceğim dilimlerdeki o sert parçaları çıkardım teker teker.Onun dışında tadı güzel.
    Açıkçası Dominos daha iyisini yapabilirdi (Biftek olmayabilir o parçalar)
    Kaşarı çok fazla olmuş , buda güzelleştirmiş pizzayı.
    Tabii ki bu benim damak zevkim.Sizin damak zevkiniz farklı olabilir.
    Not : Bir Bol Malzemos değil
    Not 2 : Bence güzel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbook -- 7 Eylül 2012; 13:37:20 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam pizzanın kutusu güzel gözüküyor İlk başta az da olsa kötü bir koku geliyor.Kapağı açtığınızda ilk hayal kırıklığına uğruyorsunuz.Çok bol malzemesi yok.İlk ısırığınızı aldığınızda güzel geliyor tadı.Fakat içinde bir madde var , biftekti galiba.O ne öyle ya kayış gibi.Zor yedim.Fakat tadı yinede güzel.Ben açıkçası yiyeceğim dilimlerdeki o sert parçaları çıkardım teker teker.Onun dışında tadı güzel.
    Açıkçası Dominos daha iyisini yapabilirdi (Biftek olmayabilir o parçalar)
    Kaşarı çok fazla olmuş , buda güzelleştirmiş pizzayı.
    Tabii ki bu benim damak zevkim.Sizin damak zevkiniz farklı olabilir.
    Not : Bir Bol Malzemos değil
    Not 2 : Bence güzel değil.

çok teşekkür ederim sipariş vermekten vazgeçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava tavuk burger yeme yolu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az once yedim, super yapmislar. malzemesini de bol koymuslar
  • kimbilir hangi yöntemle veriyorlar o köz mangal tadını..
  • reklam olmasın ama başka deneyen varsa yorumlasınlar. bende denemeyi düşünüyorum akşam
  • dün yedim ben beğendim çok güzel süper ötesi diyemem ama güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuK

dün yedim ben beğendim çok güzel süper ötesi diyemem ama güzeldi.

tavsiyen hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

dün yedim ben beğendim çok güzel süper ötesi diyemem ama güzeldi.

tavsiyen hangisi

valla genelde web oyun indirimi ile büyük boy pizzaları 16 tlye alıyordum extravaganzza veya bol malzemos ama sanırım kampanyayı küçük boy

pizzalar ile sınırlamışlar bende deneme amaçlı söyledim fena değildi bir kere dene en azndan diğer yazdıklarımı yediysen.
  • bu arada %50 web oyun indirimi devam ediyormus netten denediğim zaman yarı yarıya düştü fiyat.

müşteri temsilcisi arkadaş yapamadı sanırım öyle bir indirim gözükmüyor dedi ne saçma bir iştir ya sinirlendim bak şimdi.
  • quote:

bu arada %50 web oyun indirimi devam ediyormus netten denediğim zaman yarı yarıya düştü fiyat.

müşteri temsilcisi arkadaş yapamadı sanırım öyle bir indirim gözükmüyor dedi ne saçma bir iştir ya sinirlendim bak şimdi.

İndirim var mı yok mu şimdi? varsa nasıl var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

bu arada %50 web oyun indirimi devam ediyormus netten denediğim zaman yarı yarıya düştü fiyat.

dominos pizza birader oyununu oyna oyun sonu kazansanda kaybetsende bir kod vericek sana.

dominosun sitesine gir sağ tarafta kampanya kodu girişi yazıyor oradan dominosu seçip kodu oraya yapıştır tamam de.

çıkan sayfadan büyük boy pizzanı seç alışverişi hesapla dediğin zaman tutar %50 düşecek.

• yuva pizza yada dr oetker in pizzaları güzel. bak unuttum onları ben.
  • quote:

quote:

quote:

dominos pizza birader oyununu oyna oyun sonu kazansanda kaybetsende bir kod vericek sana.

dominosun sitesine gir sağ tarafta kampanya kodu girişi yazıyor oradan dominosu seçip kodu oraya yapıştır tamam de.

çıkan sayfadan büyük boy pizzanı seç alışverişi hesapla dediğin zaman tutar %50 düşecek.

31 temmuzda bitmiş herhalde kampanya

• quote:

quote:

quote:

quote:

31 temmuzda bitmiş herhalde kampanya

valla bilmiyorum bendede 1 tane kod kaldı kullanınca düştü fiyatı yarı yarıya onuda en kısa zamanda kullaniyim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.