< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
domuz etinin faydası - yememenin zararı (3. sayfa)
-
-
Domuz eti faydali fln degil aksine zararli bir yiyecektir fazla yagdan dolayi. Dana etine butcesi yetmeyen domuz alir kimse super bir biftek varken domuz eti tercih etmez zaten fiyat farklarini gorursunuz. Spor yapan sagligina dikkat eden domuz etinden uzak durmaya calisiyor dunyayi dolastim.
Pulp Fiction filminde bile Samuel Jackson soyledi kendi bokunu yiyen hayvani ben de yemem diye. Dunyayi dolastim bilerek domuz eti yemedim birkac kere yanlislikla yemis bulundum burgerin vs icinde denk geldi sonradan farkettim, inanin hicbisey kacirmiyorsunuz.
-
Evet IQ'de daha etkili moğollar ve orjinal türkler acayip et yiyormuş[ortaasyada hala öyle]ve dünyanın yarısını öyle fethettiler ama boyları yine çok kısaydı 1.55-60falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Eylül 2022; 12:10:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat farkı dana etinin daha iyi olmasından değil.. domuz yavruları cok daha hızlı büyüyor ve kısa sürede kesilecek duruma geliyorlar o yüzden ucuz.. dana eti cok lezzetsiz ve sert.. ayrıca domuzdaki yağın zararından önce kahvaltıda yedigin yağları düsün..
ucuz domuz etine millet ulasamadıgı icin boy uzunlugunu gectim ekmek kafalı oluyor zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 5 Eylül 2022; 13:13:15 > -
Kardesim domuz eti danadan lezzetli fln degil ya ha sana oyle geliyorsa kolay gelsin. Domuz zararli iste benim yedigim yemedigimi nerden bileceksin sen? Konumuz bu mu?
-
sen dini sebeplerle yememissindir hacım.. simdi bir domuz sosisi olsa da yesek.. sen bir domuz sosisi ye bak bratwurst falan ye, söyle bir domuz fileto ye bir daha dana demezsin.. dana eti nedir yahu ağzında ciklet gibi bir türlü parcalayamazsın tadı tuzu yok o kadar igrenc et onu yiyecegine tavuk ye daha lezzetli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 5 Eylül 2022; 16:15:5 > -
Sert dana etide resmen rezil oluyor, sakız gibi ağızda geviş getiriyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kuzu eti yine bir derece fakat domuz en iyisidir.. olsa da yesek yahu.. bu domuzun her tarafı $ifa fakat özellikle filetosunu yiyeceksin en lezzetlisi domuz fileto..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 5 Eylül 2022; 19:1:54 > -
Domuz eti her türlü paraziti barındırır,hepatite neden olur.Asiri büyüme hormonu kansere neden olan etkenlerden biridir.İslamda haram olan şeyler insanın kendine zarar verdiği şeylerdir.
Peygamberimiz koyun tüccarı idi, rakipleri domuz satıyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
domuzda iyi para var domuz ciftligi kuracaksın cok karlı
-
artik nereden sallayacaginizi sasirdiniz
bos muhabbetler yapip duruyorsunuz
domuz her tarafı sifa yiyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilimsellikten uzak boş konu. Blok
-
sen almanlardan amerikalılardan tıpın ve bilimin en ileri oldugu yerlerden iyi mi bileceksin? araplar onlardan daha mı iyi bilecek? zararlı olsa onlar yemezdi her tarafı sifa bunun yemeyenler cücük gibi kalıyor iri yarı olmak icin ergenlikte yiyeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Eylül 2022; 8:17:30 > -
oncelikle belirteyim islamcilik veya baska bi din umrumda olmaz.
onceki avrupa ziyaretlerimde pork malesef yiyodum.
lakin bugunki bildiklerimle agzima koymam.
Domuzun sindirim sistemi koyun ve inekle kiyas edilince cok zayiftir.Yedigi kaka ve cenin gibi seyler dogrudan kanina karisir.
Hadi bunu anlamadin ya da ben anlatamadim.
isin ozeti domuz eti;
Parazit yuvasidir.
-
peki avrupalılar neden yiyorlar? onlar bu dediklerini bilmiyorlar mı? buna cevap ver bir daha hic domuz yemeyecegim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X