Şimdi Ara

***Domuzların Saldırısına Uğrayınca... ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Domuz sürüsünün saldırısına uğrayan çobanı, kangal köpekleri kurtardı. Yıldızeli ilçesine bağlı Yukarı Çakmak Köyü’nde, koyunlarını otlattığı sırada domuzların saldırısına uğrayan 14 yaşındaki çobanı, sürüyü koruyan kangal köpekleri kurtardı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde koyunlarını otlattığı sırada domuzların saldırısına uğrayan 14 yaşındaki çobanı, sürüyü koruyan Kangal köpekleri kurtardı. İlçeye bağlı Yukarı Çakmak köyünde çobanlık yapan 14 yaşındaki Adem Demir, kendilerine ait 200 koyunu otlatmak üzere araziye çıkardı. Koyunları otlattığı sırada yaklaşık 10 domuzun kendisine doğru geldiğini fark eden Demir, yanında bulunan dedesine ait av tüfeğiyle domuzlara ateş etmek istedi. Bu sırada ayağı çalılara takılarak düşen Demir, ateş alan av tüfeğinin geri tepmesi sonucu sol elinden yaralandı. Sürüyü koruyan Kangal köpekleri, eli parçalanan küçük Çoban Adem Demir'in yanına kadar yaklaşan domuzları kovalamaya başladı

Domuzlarla amansızca döğüşen Kangal köpekleri,domuzların hepsini kovaladıktan sonra çoban ve koyun sürüleriyle tekrar köye döndü.

Hastanede SRT muhabirine olayı anlatan Adem Demir, ''Köpeklerim olmasaydı durumum çok kötü olacaktı. Onlar sayesinde kurtuldum'' dedi.

***Domuzların Saldırısına Uğrayınca... ***

• Kurta ve domuzla başa çıkabilen tek köpek cinsi.
  • o yukarıdaki köpek başa çıkmamış diye düşünüyorum
    Daha öncede görmüştüm maksat muhabbet olsun diye koymuş
  • bu gerçekten normal bişey.Şahit olduğum bir olayda dayımın sürüsüne bizim köydeki askeri karakolun lanet olası köpekleri saldırmıştı(köyümüz bulgaristan sınırında)dayımın çoban köpeği tek başına sürüyü köye getirmişti.Köpek sürekli sürünün etrafında dönerek onları bir arada tutuyordu.Bu köpek bunu bile yapıyorsa süründe 2 tane kangalın oldu mu hiç bişeyden korkmana gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.