Şimdi Ara

Don Kişot Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem burada önerildiği için hem de çok çok ünlü bir kitap olduğu için don kişot kitabını sipariş vermiştim. yayını yky ve sayfa sayısı 300, aralarda resimler var, reşat nuri çevirisini yapmış. sorum şu, kitabın yazı puntosu 1 fazla olunca şüphelendim acaba çocuk kitabı mı aldım diye, üzerinde 100temel eserden biridir falan diyor. sonra bi baktım bunun ciltli uzun versiyonları var. sizce ne yapsam okusam mı? zevk alır mıyım internetteki yorumlarda adamın biri uzun versiyonunun altına "bu kitap çok uzun,100 sayfalık versyonunu okumuştum herşey onda da açıktı" diye yorum yapmış ama emin olamadım

kitap şu http://www.ykykultur.com.tr/kitap/don-kisot-kucuk-boy , küçük boy derken kitap standart boyutlarda sanırım sayfa sayısı kastedilmiş.

• Bence yayınevi YKY ise sorun olmaz. Çok ciddi bir yayın kadroları var ve herhangi bir eleştiri olmasın diye en ufak bir detayı bile ince eleyip sık dokuyan ciddiyetteler. Güvenle okuyabilirsin.
  • Iskele yayinlarinin ki ni okumustum ben 500 kadar sayfaydi. 5 tl gibi bi fiyata almistim. Bulabilirsen onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yky ise sorun olur. Doğan Kardeş serisinden çıkma çocuk versiyonu bu. Bilip bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyoruz. Bir de güvenle oku demiş.

Orijinalinden okuma takıntın varsa Roza Hakmen'in tam metin çevirisinden oku. Yine Yky'den çıkmıştır ve 900 sayfadır. Hatta link vereyim;

http://www.idefix.com/kitap/don-quijote-2-cilt-takim-miguel-de-cervantes-saavedra/tanim.asp?sid=B885ESYDED2TRPM0F5UN
  • Kesinlikte tam metin oku.Çevirisi mükemmel ve okuyup okuyabileceğin en iyi kitaplardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Yky ise sorun olur. Doğan Kardeş serisinden çıkma çocuk versiyonu bu. Bilip bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyoruz. Bir de güvenle oku demiş.

Orijinalinden okuma takıntın varsa Roza Hakmen'in tam metin çevirisinden oku. Yine Yky'den çıkmıştır ve 900 sayfadır. Hatta link vereyim;

http://www.idefix.com/kitap/don-quijote-2-cilt-takim-miguel-de-cervantes-saavedra/tanim.asp?sid=B885ESYDED2TRPM0F5UN

sağol hocam yorum için, 5-6 kitap birden sipariş vermiştim okuyacak çok kitabım var neyseki. başlayayım eğer çok çocukca gelirse söylediğiniz versyonuna geçiş yapabilirim.

• Çocuk değil ama orta seviye yani gençlik seviyesi denebilir. Fakat bir Don Kişot 300 sayfalık versiyonla okunmamalı bence. ki ben 490 sayfa civarı bir versiyonunu okumuştum sonradan içime sinmedi şimdi tam metin aldım onu okuyacağım :) okumaktan pek bişey kaybetmezsin ama daha fazla içeriğini barındıran bir kitabını okumanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayko sözlük yazarı var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alırsın her şekilde muhteşem bir klasiktir. Cervantes şöyle der: "İnsan hayatında üç kez Don Kişot'u okumalıdır. Kahkahanın kolayca dudaklara fırlayıp duyguları harekete geçireceği gençlikte, mantığın hakim olmaya başladığı orta yaşta ve herşeye felsefe açısından bakıldığı ihtiyarlıkta.”
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.