Şimdi Ara

Don Kişot tam metin mi yoksa tek kitap olan mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam metin mi okunmalı hangisini önerirsiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tam metin elbette de hangi yayınevinden almayı düşünyürsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yayın bilmiyorum ki ona karar vermedim ne önerirsiniz ? Ayrica tam metinin avantaji nedir ne gibi güzelliği var ? Zira bayağı çok sayfası var 🙂

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    Ne avantajı olacak :) yazarının yazdığının tamamını okumak yapı kredi baskısını öneririm gerek baskı kalitesi gerek çevirisi gerek tam metin olması her anlamda en iyisi

• Tam metin mi öneriyorsunuz yani gerek çevirisi gerek tam metin olması derken ? Yapi kredinin renkli kapakli olanini diyorsaniz o tak metin mi ki ?

Hayır bu tam metin ve evet tam metin öneriyorum

Gerek çevirisi derken çevirisi çok iyi onu kastediyorum roza hakmen tarafından çevirilmiş oldukça iyi bir çevirmen kendisi

• Tamam bundan alayim da tam metnin ne avantaji olacak dediniz ama ilk başta anlamadim ki 🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İnternetten niye özet okumayıp bu kitabı okuyorsan o yüzden yazarın yazdıklarının tamamını okumayacaksan git özet oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 18 Haziran 2020; 12:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Hayır bu tam metin ve evet tam metin öneriyorum
    https://kidega.com/kitap/don-quijote-2-cilt-takim-kutulu-054026/detay?gclid=Cj0KCQjwoaz3BRDnARIsAF1RfLeUuzKB9HTcpfa3MmV_8WDbKOFFzJEGCS_gBp0GQ_ShF50fuTaqG_QaAshYEALw_wcB
    Gerek çevirisi derken çevirisi çok iyi onu kastediyorum roza hakmen tarafından çevirilmiş oldukça iyi bir çevirmen kendisi
    Çevirmeni bilmiyorum Kazım Taşkent Serisi özeldir zaten. Aynı Hasan Ali Yücel Klasikleri gibi. Leviathan,Gecenin Sonuna Yolculuk ve Felsefe Tarihi(Diogenes Laertios) da bu seriye aittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yky al geç tam metin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.