Arkadaşlar bu topici bi süre sonra silebilirsiniz ama sormak istediğim bişi var... konu dışına açıcaktım ama budaki çoğu insan oraya pek uğramaz...
arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım hiç mi hiç yazıcı ile ilgili problem görmedim... yazıcılarınızla ilgili mekanik bi sorun olursa arkadaşlar biz burdayız...
olursa söleriz saol
evet benim hp 3420 yazıcım var. inatlaşıyor benimle. kağıt besleme bölümünde bir sorun var sanırım. kağıt almıyo dıngıl makine ya.. ben elimle ittiriyorum..
yazıcım olsada keşke sorun çıkarsa
james sen yazıcının ıcını ac bıraz yagla felan.belkı besleme unıtesı kurumus veya tıkanmıs olabılır
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
yazıcım olsada keşke sorun çıkarsa
kartuşları kendimiz doldurabilir miyiz.
Merhaba
Lexmark Z600 yazıcı var bilgisayar açılıp kapandıkça bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazen yazdırıyor bazen yazdırmıyor. Kaldırıp yeniden yüklüyorum fakat tekrar sorun çıkartıyor. Ben bunu her sorun çıkarttığında yenidenmi yükleyeceğim yaf. aynı marka ve modeli kullananlar da böyle problemler yaşıyormu merak ediyorum.
Canon S520 yazıcım var.kartuşları yarı dolu olmasına rağmen her seferinde doldur diyip duruyo.gerçi ben kaale almayıp inatlaşıp yazdırıyorum ama yazıcı sinir oluyo gibi sanki bu duruma.böyle yanlış alarm vermesinin sebebi ne olabilir.
bende hp psc 1315 var. tarama yapmıyor. kartuş hizalamayıda yaptım. ama bağlantı kuramıyor. usb bağlantılı. usb anakartın üstünde. usb de sorun yok aslında çünkü bi de wireless mouse takılı canavar gibi çalışıyor. ama hp de sorun çıkıyor. yenide aldım makineyi. ne yapsam acaba diye düşünüyorum.....
BENİMDE 3420 YAZICIM VAR NEDENSE YAZDIR DEDİĞİMDE YAZMIYO BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATTIPĞIMDA YAZMAYA BAŞLIYO NEDİR BUNUN SEBEBİ
quote:
Orjinalden alıntı: giresunlu_28
BENİMDE 3420 YAZICIM VAR NEDENSE YAZDIR DEDİĞİMDE YAZMIYO BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATTIPĞIMDA YAZMAYA BAŞLIYO NEDİR BUNUN SEBEBİ
Sorun yazıcıda değil sende galiba
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
evet benim hp 3420 yazıcım var. inatlaşıyor benimle. kağıt besleme bölümünde bir sorun var sanırım. kağıt almıyo dıngıl makine ya.. ben elimle ittiriyorum..
yazıcıdaki silindiri güzelce temizle.birde kağıt haznesini değişik miktarda kağıt koyupde dene.
quote:
Orjinalden alıntı: kardaze
kartuşları kendimiz doldurabilir miyiz.
tabiki sadece her kartuş için ayrı aparat var onu alman lazım birde ucu kalın bir şiringa ile doldurabilirsin
dikkat edeceğin şeyler 1-kartuşun içindeki havayı biraz çek tabi bu her marka için geçerli değil eski Hp yazıcı kartuşları için geçerli hp 600 ve 1200 serisi kartuşlar için geçeli 2-kartuşa fazla mürekkep koyma fazla dolu olunca yazmıyor 3-dordurduğun kartuş yazmıyorsa bir çay tabağına biraz sıcak su koyup tıkalı kartuşları açabilirsin "Bazı uçuk kafalar kartusu çakmakla ısıtıyorlarmış onuda duydum"
quote:
Orjinalden alıntı: giresunlu_28
Yazıcının yeni sürücüsü varsa onu çek öyle dene olmazsa makinenin usb sürücülerini yeniler yada yazıcıyı başka usb girişe tak.Bunları dene derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme