Şimdi Ara

Donanım ekle kaldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım.Bilgisayar açıldığında sağ altta donanım ekle kaldır simgesi çıkıyor am donanım harddisk olarak gözüküyor.Daha önce böyle bir şey yoktu bunu nasıl hallederiz bide internet bağlantısını devredışı bırak yapınca restart atıyo pc bundada yarımcı olursanız sevinirim.

• anakart driverini ide olarak yüklemişsin. onu sata olarak değiştir sorunun düzelecektir.
  • Bu bir arıza degil aslında sata hdd ler tasınabilir olarak ta kullanılabildiğinde boyle gorunuyor.Yani pc acıkken bile hdd yi eklediğinizde sistem hdd yi gorur.

Eger bunu sorun olarak goruyorsanız

1- sag alt tarafa sag tıklayarak etkin olmayan simgeleri gizle diyerek gormemeyi saglayabilirsiniz..
    2- anakartınızın driverlarını yuklerken ıde-sata driver vardır bunu yuklemeyin o simgedende kurtulursunuz..Yada yuklediyseniz program ekle kaldırdan kaldırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 16 Ekim 2007; 18:44:56 >
  • sağolun arkadaşlar yardımlarınız için.Yalnız ben anakart cdsini hiç kullanmadım direk windows yükledi her şeyi modifiyeli xp den yükledim.Şimdi tekrar anakart cdsini takıp yükleyeyim mi yoksa biostan falan ayarı mı var.
  • dejaay gerekeni yazmış zaten. hazır xp den yüklediysen eğer program ekle kaldırdan ide driveri kaldır yeterli.
  • valla göremedim yav ide driverı program ekle kaldırdan.Yav deliricem gitmedi bi türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekle çıkar
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.