Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Office 2010 Yüklerken Tıkla Çalıştır Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemin Win 7 64-Bit. Office 2010 yüklemek istedim " Bu 64-bit ürün Microsoft Office Tıkla-Çalıştır özelliğiyle yüklenmmemiş olabilir. Microsoft Office Tıkla-Çalıştır özelliğini kaldırın ve yeniden deneyin " uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor bir çok şey denedim ama olmuyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Office 2010 Yüklerken Tıkla Çalıştır Hatası

Office 2010'u yüklemeye çalışırken Tıkla Çalıştır hatasıyla karşılaşıyorsan, bunun nedeni bilgisayarınızda Tıkla Çalıştır yükleyicisi tabanlı Office programlarının önceden yüklenmiş olması olabilir.

Bu hatayı gidermek için, bilgisayarınızda Tıkla Çalıştır yükleyicisi tabanlı Office'i kaldırman gerekir:

1. Denetim Masası'nı aç.
    2. Programlar ve Özellikler'i seç.
    3. Microsoft Office Tıkla Çalıştır öğesini bul ve seç.
    4. Kaldır'a tıkla.

Tıkla Çalıştır özelliğini kaldırdıktan sonra, Office 2010'u yeniden yüklemeyi dene. Hala sorun yaşıyorsan, Microsoft Destek ile iletişime geçmende fayda olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • slm dostum bılmıyorum belkıde sorununu cözmussundur ama bende aynı sorunla karsılasmıstım nasıl çözduğumu sana yazayım dedım kımse yazmamısta :) önce pc inde bulunan bütün office 2010 u kaldır sonra kurmaya calış oluyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryas

slm dostum bılmıyorum belkıde sorununu cözmussundur ama bende aynı sorunla karsılasmıstım nasıl çözduğumu sana yazayım dedım kımse yazmamısta :) önce pc inde bulunan bütün office 2010 u kaldır sonra kurmaya calış oluyor o zaman

dedigin sekilde yaptim oldu tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dryas ben de kuramadım, bu konu işime yaradı, teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.