Şimdi Ara

DONANIM HABER AGAR.İO TAKIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

agar.io oyununda diğer arkadaşlar açtığı takımla pek ilgilenmemesi ve tagların elden ele yayılması yüzünden biz bir tane daha donanım haber agar.io takımı açmaya karar verdik. bu başlık altında takımda olanları ve hainleri yazacağız ve tagımızıda oluşturduk takımda olmak isteyenler nickleriyle birlikte pm atarlarsa tagı vereceğiz. ayrıca ileride pm grubu da kuracağız ve daha aktif olacağız eğer turnuva falan olursa katılacağız takım olarak bu başlık altında party kodlarınızı paylaşabilirsiniz. aramızda hainler varsa onların ss'lerini buraya ulaştırırsanız onları da kara listeye alacağız ve aramızda hainler azalmış olacak ve fakelerinizi de bildirirseniz kimseyi boş boşuna suçlamamış oluruz. ayrıca diğer takımdaki arkadaşları yeme gibi bi durumumuz olmayacak onlar bize dokunmadıktan sonra. inşallah eğlenebiliriz hayırlısı olsun.

TAKIMDAKİLER:

1- [TAG] wronqdeor ★
    2- [TAG] Frantic ★
    3- [TAG] Emre ★
    4- [TAG] Gastimneydi
    5- [TAG] Khanjui
    6- [TAG] Schweinst
    7- [TAG] Capslock
    8-
    9-
    10-

HAİNLER:

1-
    2-
    3-
    4-
    5-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongdeor -- 15 Temmuz 2015; 16:55:25 >

• Banada at tagı 1 2 kişi daha al yeter cok kisi olunca işin şeyi cikiyor hain acayip fazla oluyor
  • ekle khanjui
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

ekle khanjui

PSN İD : KHANJUİ

Ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

ekle khanjui

ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastimneydimoni

Banada at tagı 1 2 kişi daha al yeter cok kisi olunca işin şeyi cikiyor hain acayip fazla oluyor

attım hocam haklısın 20 kişide sonlandırırız alımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongdeor -- 14 Temmuz 2015; 1:57:47 >
  • ekle: khanjui
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi esprisi mi var anlamadım olayı ben
  • Ekle : iujnahk
  • Diğer DH'lileri yemeyeceğiz diyorsun ama 2 DHli grup aynı serverda 1 ve 2. diyelim, kardeş kardeş birbirinizi yemeden serverımı paylaşacaksınız.
    Elbet birinizden birisi saldıracaktır ya da sıkıntı olacaktır.

10 KERE SÖYLEDİM 100 KERE DAHA SÖYLÜYORUM.

Takım olacaksanız DH kullanmak çok saçma, kendinize S8,ZT,METU benzeri isimler bulun bakın keyfinize.
    Etik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Diğer DH'lileri yemeyeceğiz diyorsun ama 2 DHli grup aynı serverda 1 ve 2. diyelim, kardeş kardeş birbirinizi yemeden serverımı paylaşacaksınız.
    Elbet birinizden birisi saldıracaktır ya da sıkıntı olacaktır.

10 KERE SÖYLEDİM 100 KERE DAHA SÖYLÜYORUM.

Takım olacaksanız DH kullanmak çok saçma, kendinize S8,ZT,METU benzeri isimler bulun bakın keyfinize.
    Etik değil.

en azından ikimizde donanım haber adı altında listede olacağız ve bu yüzden 1. nin önemi yok bize dokunmayana biz asla dokunmayız bu kadar basit zaten diğer takımında ne olduğu belli değil piyasada 100 tane tag var...
  • Schweinst katılmak istiyorum uygunsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKDAMLAM

Schweinst katılmak istiyorum uygunsa

ekledim
  • Ekle benide usta Byfendycan
  • ekle bakalım
  • Eklermisin
  • eklermisin kardeşim
    [tag]Dev-Genç
  • Nolur benide ekkle lütfen nick sergen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.