Şimdi Ara

Donanım Haber çantaları satışta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
12.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

Arkadaslar ben pahali oldugunu dusunmuyorum,tam yerinde bir fiyati var,Turkiyede olsam bir tane alabilirim.
    Ve ayrica gayet guzel cantalar,Avrupada boyle bir canta almaya kalksaniz emin olun en az 80 euro bir para odersiniz,hemde cin mali.

Aynen bedava neredeyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir kupon olmadıktan sonra almam.
  • çok özel fiyat nerde biri 100 lira diğeri 120 lira forumda zengin varda o kadarda değil:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

Arkadaslar ben pahali oldugunu dusunmuyorum,tam yerinde bir fiyati var,Turkiyede olsam bir tane alabilirim.
    Ve ayrica gayet guzel cantalar,Avrupada boyle bir canta almaya kalksaniz emin olun en az 80 euro bir para odersiniz,hemde cin mali.

tuhaf bir yaklaşım,keşke herşeyimiz avrupadaki gibi olsa (maaşlar,insan hakları... vs)nedense sadece fiyatlarımız avrupa ile aynı ...
    hatta daha pahalı ayrıca dolar ile satış ne yahu koskocaman bir ban sanki işlemci alıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctura -- 15 Ağustos 2014; 21:42:30 >
  • Çanta nerede üretiliyor? Türkiye, Çin?

• Fiyatlar sanırım düşmüş yoksa bu yeni girilen fiyatlar indirimli halleri mi :D

• Fiyatlar sanırım düşmüş yoksa bu yeni girilen fiyatlar indirimli halleri mi :D

• Hediye ceki de verilecek mi ?
    Avantajix var mi ?
    vs...

daha onceden soruldu ise kusura bakmayin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı, fifty pörsent arttı desek sanırım duruma abes kaçmaz.
  • Konuda + ve - butonları mı aktif değil, ben mi göremedim?

Çanta sıradan - standart bir görüntüde. Kendine yakıştıran varsa alır elbet ancak, maksimum ederini %40 indirimliymiş gibi göstermek, "dh çok seviliyor biz bu çantaları fanlara satarız" kurgusundan ibaret.

Oldukça ucuz bir fikir ama fiyat o biçim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı.

• %50 indirim muhabbeti olmasa şaşardım. İlla birşey satılıyorsa indirim.
    İndirimsiz fiyatı önce göreydikte sonra indirim yapsaydınız ozaman anlardık indirimin faydasını

hayırlı olsun buarada

• çanta merakının bayanlarda oldugunu sanırdım.

bizimkilerde hiç az değilmiş.
  • 118TL'ye düşmüş fiyat ve indirim kuponunu kaldırmışlar. Ne saçma iş. Tam alacaktım %40 indirim olsaydı.
  • hayırlı olsun
  • özür dilerim ısımlerı sız belırlıyorsunuz zannetim:)

• çok beğendim ama fiyatı fazla geldi sanki

• Tam laptop çantası alacaktım donanımhaberin çanta tasarladığı aklıma geldi ve siteye girip baktım 95$ görünüyor. Dedim çok pahalı. Şimdi bir baktım 45$ . Yine ucuz değil ama 100 lira bu çantalar için fazla değil. Dışarda kaliteli laptop çantaları 75den başlıyor. 50 liraya bile şöyle kaliteli ve işlevli bir çanta yok.
  • indirim kuponu geçerli olmuyor, bu nasıl tanıtım ?

• Tam alacaktımki yetersiz bakiyeyle karşılaştım yalan oldu.Napalım sağlık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.